10. - Arre Zayee

94 5 107
                                    

Zařídila jsem Trojčatům, Seleně a Gilovi, že budou se mnou bydlet už zítra. Zítra se stěhujeme! Já tomu pořád nemůžu uvěřit, že budu bydlet sama. Žádný pravidla, jenom ta, co určím já! 

Když jsem šla hledat Trojčata a Timyho, tak jsem došla do jeho bytu a narazila jsem tam na...samozřejmě že na jeho mistryni Arre Zayee. Zajímavé jméno, ale zjistila jsem, že je docela fajn. Dost dobře se s ní povídá. Dokonce si myslela, že jsem Obi-Wanova sestra. *smích*

Já: *vyšla z Timyho bytu a zamyslela se* Kam by mohl jít? Mysli, Samantho. Kdybys byla v jeho kůži, kam by jsi šla? *vjela si rukou do vlasů a tím si nevědomky rozpletla pracně udělaný účes*Kam by jsi šla?!

Obi-Wan: *opřel se o stěnu, když ji uviděl* Co třeba někam, kde by od tebe měl pokoj?

Sam: *prudce se otočila a zbledla jako stěna* *pak se zhluboka nadechla a otočila se zase zpátky* Nevím, že bych ti dala důvod se mnou mluvit, Kenobi! *poodešla ze schodů dolů*

Obi-Wan: *protočil očima a rozeběhl se za ní* Hej, Skywalkerová! Počkej!

Sam: *schválně se zastavila a nastavila mu nohu*

Obi-Wan: *zakopl o její nohu a spadl čumákem na zem* Au!

Sam: *ušklíbla se* To bylo jen menší varování propříště. *hrdě vztyčila hlavu a vyšla z Chrámu* *pozdravila strážce stojícího u brány a vydala se do zahrad* Timy? Jste tady?!

Samantha Shmi Skywalker (Star Wars CZ)Where stories live. Discover now