5. - Osaměla

146 8 422
                                    

So...včerejší den byl dost emočně nabitý...fuj, to zní jak z nějakýho divnýho psychologickýho deníku...:D

Takže odznova...

Včera jsme s Timym potkali Obi-Wana. No, a jelikož se zdá, že se mu líbím, tak mě samozřejmě bránil. Bože, on je u toho tak sladký :3 :3 :3 

No...s Obi-Wanem jsme se rozloučili a odešli jsme do Timyho pokoje. Tam jsem mu připravila brownies a povídali jsme si...věci, které by nepovolané uši neměly slyšet. No a co se nestalo.

Všimla jsem si stínu u dveří a tak jsem je otevřela. A hádejte, kdo z nich vypadl! 

Obi-Wan!

Ten hajzl nás špehoval! A teď kvůli tomu bude mít Timy problémy! Sílo, jak já se za to nenávidím! Samozřejmě, že se mi to Timy snažil rozmluvit, ale já když si vezmu něco do hlavy, tak se mi to rozmlouvá dost těžko. 

Večer, kdy jsem Timyho uložila do postele, jsem se šla projít a narazila jsem na Selenu. Ta se samozřejmě ptala na Patrika a tak jsme došly k Anakinovi a nechali jsme jí, aby si Patrika odvedla. 

No...ráno, když jsem se probrala z noční můry, tak jsem chystala snídani a zjistila jsem, že mi Timy někam odchází. 

Sam: *sotva se zabouchly dveře, tak osaměla* *uklidila a umyla nádobí* *všude utřela prach a nakonec vyluxovala a vytřela podlahu* *když to dodělala, propláchla si ruce a posadila se na parapet* *podívala se z okna a uviděla dole Timyho ještě s někým* *chvíli napjatě sleduje, ale pak otevřela okno, aby k ní doléhaly jejich hlasy* 

Samantha Shmi Skywalker (Star Wars CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat