Geamănul diabolic

105 8 0
                                    


Povestea lui Edward Mordrake este una cât se poate de ciudată. Născut cu o inteligenţă ieşită din comun, Edward ar fi putut fi una dintre cele mai sclipitoare minţi ale secolului XX. Însă Mordrake nu s-a născut doar cu o minte genială, ci şi cu un secret terifiant: o a doua faţă ascunsă în spatele capului. Deşi nu putea să mănânce sau să vorbească, faţa îşi putea mişca ochii independent de Mordrake şi putea râde sau plânge.

Tânărul a încercat în repetate rânduri să scape de "geamănul diabolic", aşa cum el însuşi l-a numit, însă nici un chirurg nu s-a încumetat să efectueze o aşa procedură chirurgicală riscantă. Edward Mordrake s-a sinucis la vârstă de 23 de ani.

După moartea tânărului, mai mulţi prieteni şi apropiaţi au declarat că Edward era extrem de tuburat şi nu dorea să mai trăiască cu hidoasă faţă din spatele capului. Şi mai straniu este că, deşi s-a crezut că "geamănul" nu poate vorbi, mai mulţi prieteni apropiaţi de-ai tânărului au declarat că, înainte de a se sinucide, Edward începuse să audă o voce stranie, dar şi şoapte din spatele capului. Şoaptele nu se opreau nici măcar noaptea şi-l îndemnau să comită fapte oribile.

Legende de groazaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum