Teribilul Adevăr din spatele desenului "Să înceapă aventura"

373 19 1
                                    

Finn a fost un băiat de 13 ani care era extrem de singur: fără să aibă prieteni și fiind ignorat de mama lui, care avea un timp dificil încerând să-l sprijine cu două slujbe. Singurul lui prieten a fost câinele său loial, Jake. Câțiva ani mai târziu, Jake a murit de bătrânețe. După trecerea lui Jake, Finn a devenit extrem de deprimat și a încercat să se sinucidă prin supradozare. În loc să moara, totuși, el a intrat în comă și a fost blocat în spital. Medicii s-au temut că nu se va trezi din comă. Din păcate, păreau ca avea dreptate, așa ca Finn nu s-a trezi din coma, blocat într-un vis perpetuu, o lume fantastică în care Finn visa pentru totdeauna.

În această lume, Finn și Jake au mers în aventuri nebune pentru a salva prințese care au fost îndrăgostite nebunește de Finn. Jake avut o prietena pe nume Domnișoara Rainicorn, care a fost un unicorn colorat în curcubeu care vorbea numai coreeană (care a dus la cauza că doar Jake o înțelege). Finn, cu toate acestea, a fost în dragoste cu Prințesa Gumiță, care a condus Marele Regat de dulciuri, dar ea nu s-a putut decide dacă Jake a fost prietenul ei sau iubitul ei, care a servit pentru a fi o sursa constantă de frustrare pentru Finn. cel mai mare rival al său a fost Împăratul Gheții, un rege rău, care a condus Marele Regat de ghață care a fost supărat și deprimat pentru că era mereu singur, așa că a răpit printese pentru "plăcere" . Împăratul Gheții a avut o gelozie intensă pentru Finn, deoarece prințesele îl iubeau atât de mult.

Mai multe și mai multe personaje au intrat în imagine. Mai multe persoane bomboane, mai multe obiecte vorbitoare neînsuflețite, și mai multă aventură. Finn a devenit complet nebun. Nu a fost imaginația unui simplu copil. Finn ar rămâne în comă până în zilele lui de moarte având aventuri cu câinele său mort Jake, fără să îmbătrânească, fără să se schimbe vreodată. A fost pentru totdeauna. Să înceapă aventura!


Stiu ca nu e ceva infricosator ,dar mi s-a parut interesant.

Legende de groazaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum