Capitolul 23 .

24 4 2
                                    

Dragii mei sa nu uitati  de steluţa daca va place si daca vreti cate o mica parere, chiar conteaza.Jos ..Raspund la toate. Va iubeesc..

Lectura plăcută!.

Amber: Si acum daca nu iese analizele cum trebuie ,ce facem?  O internam in spital din nou?...
Bunicul: Nu te gandi la cei mai rau deocamdată..
Amber: Incerc!.
Bunicul: Intodeauna sa terminat cu bine. Si acum va fi la fel.

(După 2 ore..)

Ajunşi acasă... Era intuneric beznă. Aproape daca te vedeai pe tine sau pe ceilalţi . Ma uit in jurul meu si vad doar ceaţă ...era destul de ciudat...pentru o secunda imi intorc capul si vad din indepartare cateva lumini care se pareau a fi doar niste faruri obisnuite ale masinilor. Fara sa bag de seama, ma rezam de pieptul lui Kevin si incerc sa merg.

-Esti bine, iubito? Lasa-ti toata greutatea pe mine, bine?

Aprob din cap si ma uit in faţa mea, la Amber cum incerca sa deschida usa...intr-un bun final reuşii si intraram cu toţii in casă . Era liniste si intuneric dar ,nici bine nu aprind lumina ca imi vad toţi prietenii strigând "surprizaa" . Incep sa zambesc si ma indrept catre canapea unde ma las puţin usor pe spate.

Toti se aşezară langa mine punandu-mi multe intrebari fiecare in parte. Deja ma simţeam obosita, dar eram bucuroasa ca am trecut peste tot ce a fost mai rău. Sa speram ca si de data asta asa va fi...

La un moment dat observ ca toti făcu linistite si ca bunicul se apropie de mine cu pasi destul de greoi. Acesta avea un plic destul de mare,  maro,  care mi-l înmâna.

-Ce e asta?
- Este un cadou de ziua ta! 
- Serios?!
- Da!  Haide, deschide-l !...

Ma ridic puţin ca sa ma asez mai comod si incep sa desfac incet plicul. Era o foaie alba in el pe care o desfac si ma uit putin peste ea ,nici bine nu incep sa citesc totul ce scria ca imi ridic capul catre bunicul meu si incep sa îi zambesc larg.

-Este rezultatul la analizele tale!  Esti sănătoasă tun! Esti o minune!

Ma uit in jurul meu si incep sa zambesc. Cred ca acesta era cel mai frumos cadou pe care mi la putut sa mi-l ofere cineva. Vad cum toata lumea ma acopera cu îmbrăţişări din toata inima.

-Okk,  uşor usor prieteni!  Sa ştiţi ca sunt cea mai fericita ca am o familie asa de frumoasă si ca ma bucur ca am trecut impreuna peste toate cele grele. Va multumesc si va iubeesc!!! :))))
- Nepoata mea,  sa ştii ca deocamdata nu poti sa te ridici dar daca o sa faci cateva exerciti sunt sigur ca in doua zile o sa fii din nou pe picioare. Bine? Acuma,  haide dute in camera ca trebuie sa te odihnesti!... Bine?

Aprob din cap si ma ridic puţin intinzandu-i mana lui Kevin...

Dupa ce ajung in camera il vad pe Kevin ajutandu-ma sa ma imbrac cu pijamalele.

-Iubitul meu!  Chiar nu e nevoie,  pot si singura.
- Nu, trebuie sa te ajut.
- Bine atunci, dar sa stii ca daca o sa ma mai ajuti mult o sa devin o răsfăţata.

Incepe sa rada si ma saruta incet pe frunte luandu-ma in brate.

-Chiar nu am vrut sa suferi!.
- Shh,  gata!  Hai sa nu ne mai gandim la asta. Da?
- Bine,  ma ajuti sa imi prind parul, te rog?
-Sigur!

După ce imi prind parul intr-o coada de cal , ne asezam amandoi in pat si adormim.

Chiar imi era dor sa ii simt mirosul si sa stau sub aripa lui. Acolo unde stiu ca sunt in siguranţă si ca sunt protejata de orice.

Kevin pov.

Chiar imi era dor de ea, sa o simt aproape de mine si sa ii simt parfumul imbietor care m-a fermecat de prima data cand am vazut-o. Nu ii arat de multe ori ca o iubesc dar pentru ea mi-as da si sufletul. Ma bucur ca am ajuns sa te cunosc, ingerul meu!.

*A doua zii dimineaţă *

Brianna Pov.

Telefonul meu incepu sa sune de cateva ori anunţându-ma ca am primit un mesaj. Imi deschid ochii si ma uit in telefon.

" Uitate pe noptieră este ceva la fel de frumos ca si tine , sper sa iti placa. Te iubesc "

Incep sa rad si ma uit in dreapta mea. Intradevar era ceva. Era un trandafir rosu ca focul cu o tulpina verde care era inconjurata de doua fâşii colorate. Era un trandafir foarte frumos.

Ma uit la el si vad cum usa de la cameră se deschide si intră Kevin cu un platou mare de mancare.

-Mhm... Te-ai trezit?
- Daa, si vad ca ai facut deja micul dejun...
- Da,  l-am facut pentru tine, iubita mea frumoasă.
-Ooo.. Dar eu nu stiam ca stii ca găteşti.
-Acuma știi...

Incep sa izbuncnesc in ras si ma uit la platoul cum mancare, care.. O Doamne,  miroseau asa de bine clatitele acelea taiate in inimi..

-Dece razi?
- Doar aşa... Te iubesc! 
-Si eu te iubesc pe tine! 

Dupa ce am terminat toata treaba cu romantismul si partea de dimineata, ne-am urcat in masina si am plecat catre parc unde sa facem niste exerciţii.

Dupa un timp primesc un mesaj : ....

Helau dragii meii deci am revenit cu un nou capitol... doamneee eu nustiu cum pot sa va multumesc ca ne-am strans asa de mulţi. Suntem 1 MIE deja 1 mieeee... Va multumesc din toataa inima ca ma sustineti si ca imi urmariti cartea. Sa stiti ca nu o sa mai fac capitole foarte lungi . Imi pare rau pentru cei care asteptau capitolul acesta dar chiar nu am avut timp , am putut sa raspund la cateva intrebari dar doar atat.. Sorryy. Promit ca o sa revin mai des pe aici. Asa ca va puup pe portofelleee si va iubeeesc băă... 1 mieeee 😍❤❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍😍❤😍❤😍❤😍❤😍😍❤😍❤😍❤😍❤😍😍❤😍❤😍❤😍😍❤😍❤😍❤😍😍❤😍❤😍❤😍❤😍😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍😍❤😍😧😍😧😍❤😍❤😍😍❤😍😍😧😍❤😍😧😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤😍++++++++......


A Kidnapped GirlWhere stories live. Discover now