14

1K 43 23
                                    

Abby Pov~

"What did she mean with; 'No more pain, please'?" Hoor ik een boze stem vragen. "Ik zei toch al dat ik het niet weet!" Hoor ik weer een andere wanhopige stem.

Dan begint alles weer een beetje terug te komen...

Ik schiet overeind en kijk om me heen. Al mijn broers staan bij mijn bed.

"Ik weet dat je liegt!" Schreeuwt Seth dan ineens naar Charles. "WAT HEB JE GEZEGD DAT MIJN ABBY BANG VAN ME IS!" Schreeuwt Seth op zijn aller hardst terwijl hij Charles bij zijn kraag pakt.

"Ik had haar hoofd aan haar haar naar achter getrokken zodat ze me aankeek, daarna vertelde ik haar dat wanneer ik zoiets doe of Chris haar op haar bovenbeen slaat we het doen omdat ze een kleine rebel wordt." Zegt Charles rustig die Seth zijn handen van zijn kraag afhaalt. "En ik realiseer me nu dat wat ik zei fout was en ik het op een andere manier had moeten zeggen om haar duidelijk te maken dat we haar nooit zouden mishandelen." Maakt Charles duidelijk en voor het eerst in jaren zie ik tranen in zijn ogen vormen.

Ze hebben nog steeds niet gemerkt dat ik wakker ben dus ik besluit maar om ze te laten merken dat ik wakker ben. "Charlie..." Begin ik dan maar ik word ineens heel erg misselijk. Iedereen kijkt naar mij voor ze naar me toe rennen over elkaar struikelend. "I don't feel so well." Besluit ik dan maar te zeggen en ik ga weer naar achter liggen.

"Shit, ik denk dat ze een hersenschudding heeft." Mompelt Adam die me weer recht op zet en me een glas water aangeeft. Voor ik het water door kan slikken begin ik over te geven. Adam leunt me iets verder naar voren, waarschijnlijk zodat ik niet stik en iemand anders houdt mijn haar vast.

"Je hebt geen geluk hé baby-girl." Hoor ik Ryan zuchten. "I feel better now." Mompel ik en ik ga weer wat naar achteren zitten. "Abby-" Begint Charles maar Seth kapt hem af. "Niet nu, Charles. Laat haar rusten." Mompelt hij terwijl hij mij opschoot neemt. Ik leg mijn hoofd in zijn nek en sluit even mijn ogen. Al snel val ik weer in slaap.

*****

Pov Derde persoon~

De 7-jarige Abby rent naar de 18-jarige Charles toe die in de achtertuin met een boek zit.

"Charlie! Charlie!" Schreeuwt ze opgewonden. "Yes baby-girl?" Vraagt hij terwijl hij zijn boek neerlegt. "Kom kijken! Kom kijken! Ik heb héél veel vriendjes gevonden!" Zegt ze blij. "Oh ja? Laat ze maar eens zien dan." Zegt hij met een glimlach.

Ze pakt zijn hand en trekt hem naar een lage boom aan de zijkant van het huis. "Kijk daar zijn ze!" Schreeuwt Abby terwijl ze naar de boom wijst. "Waar?" Vraagt Charles haar verward. "Dahaar Charlie!" Zucht ze bijna en dan ziet Charles de bijenkorf in de boom hangen.

Hij pakt haar hand en begint langzaam achteruit te lopen. "Wat doe je Charlie? Ze zijn de andere kant op!" Zegt Abby terwijl ze hem weer de andere kant op probeert te trekken. Hij had dat niet verwacht en haar hand glijdt uit de zijne.

Ze rent naar de bijenkorf waar een hoop bijen al om heen vliegen. Ze begint de boom in te klimmen en Charles komt weer in actie. "Abby! Niet doen!" Zegt hij streng en hij probeert haar weer weg te halen maar ze houdt stevig vast aan de boom.

"Abby dalijk doen ze je pijn!" Probeert hij nog een keer. Hij trekt dan weer aan haar maar doordat Abby de boom nog vast heeft begint de tak met de bijenkorf te schudden.

De bijenkorf valt en breekt waardoor alle bijen eruit komen. Abby springt gauw naar beneden om te helpen maar wordt dan gestoken. Ze schreeuwt en begint te huilen. Charles wordt ook gestoken maar kan alleen maar focussen op Abby haar schreeuwen.

Het gaat zo snel hij wordt nog drie keer gestoken maar hij hoort Abby meerdere keren schreeuwen. Hij pakt haar snel op en rent het huis in. Hij doet de deur dicht zodat er geen bijen meer binnen kunnen komen en loopt dan de keuken in.

"Adam!" Schreeuwt hij wanhopig terwijl hij naar de verbanddoos zoekt. Adam komt de keuken binnen en gelijk wanneer hij Abby ziet huilen en de bultjes op haar armen pakt hij de verbanddoos uit een kastje waar Charles nog niet had gekeken.

"Wat is er gebeurd?" Vraagt Adam bezorgd. "Ze zei dat ze vriendjes had gevonden maar het was een bijenkorf en toen klom ze in de boom maar ik wou haar terug trekken en zij hield vast aan de boom en toen viel de bijenkorf en hij brak en de bijen begonnen ons te steken en... en..." Ratelt Charles. Adam haalt ondertussen een raar uit ziet pompje uit de verbanddoos en drukt deze op een van Abby's bultjes. Hij trekt en het pompje en hij zuigt aan haar huid.

"Dit ding haalt de angels eruit. Die van jouw doe ik zo maar zij heeft er meer en dat kan beteken dat ze een allergie heeft ontwikkeld." Legt Adam uit. Charles knikt alleen maar en kijkt aandachtig toe.

Het bleek dat Abby 18 keer gestoken was. Charles liet haar niet meer bij de insecten in de buurt maar daar hoefde hij niet veel voor te doen sinds Abby zo bang was van de bijen dat ze er alleen al één zag ze ging gillen of soms al ging huilen.

--------------

Hey allemaal,

Super sorry!!!!!!!
Ik had al zo lang niet ge-update omdat school gewoon veel was en ik geen goeie cijfers had😫
Het laatste deel heb ik een stuk in de bus geschreven en nu net nog op bed een beetje half slapend😅
Het hoofdstuk was niet echt het wachten waard dat geef ik toe maar er gaan er nog veel meer leukere komen💜

Lots of love
Sacha

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 26, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

6 older brothers and... Niall Horan?Where stories live. Discover now