8

967 38 3
                                    

Abby Pov~

Niall komt naar me toe om me weer op te pakken maar ik ben hem voor. "Blijf van me af." Zeg ik streng. Hij knippert even verbaasd voordat hij me weer opnieuw probeert op te pakken, dit keer met succes.

"Niall!" Zeg ik boos en ik begin tegen te stribbelen. "Wat is er nou?" Vraagt hij terwijl we de trap naar beneden aflopen. "Je vindt toch dat ik nep doe. Als het mijn schuld is moet ik met de gevolgen leven, wat in dit geval betekent dat ik maar moet kruipen of whatever." Zeg ik boos.

"Niall, mate? Wat heb je gezegd?" Vraagt Liam fronsend als we de woonkamer inlopen.

Niall zucht en mompelt wat terwijl hij met mij op schoot op de bank gaat zitten. "Wat?" Vraagt Louis.

"Niall, laat me los." Zeg ik streng maar hij houdt me gewoon steviger vast. "Nialllllll." Zeur ik dan.

"Ze zei dat ik nep was en ik antwoordde met.... mmmpsh." Begint hij, mij negerend, en het laatste mompelt hij onverstaanbaar.

"En jij antwoordde met wat, Niall?" Vraagt Harry achterdochtig. "Met... Dat zij dat niet kon zeggen omdat ze 4 maanden gelogen heeft....?" Zegt Niall voorzichtig en vragend.

"Niall!" Zeggen ze verontwaardigd. "Mag ik nu weg?!" Vraag ik ongeduldig.

"Nee, Niall moet eerst zijn excuses aanbieden." Zegt Liam streng. "Nee dat moet hij niet. Nou laat me los." Zeg ik en ik trek aan Nialls armen die dan weer verstrakken.

Ik laat een kreetje van de pijn en er glijd een traan over mijn wang. Niall zijn greep laat gelijk bijna helemaal los, nog net genoeg om mij vast te houden.

Hij draait me om op zijn schoot zodat hij mijn gezicht kan zien en veegt geschrokken de traan weg. Ik laat me tegen hem aanvallen en pak zijn shirt vast in samengeknepen vuisten.

"H-het was v-vreselijk, je hebt g-geen idee." Huil ik in zijn nek. "Shhht, het spijt me zo erg. Ik had het nooit mogen zeggen, baby. I'm so sorry, love." Fluistert hij zo kalmerend mogelijk.

"N-niall?" Vraag ik als mijn handen beginnen te trillen. "Ja?" Vraagt hij snel. "I-ik denk d-dat ik een p-paniekaanval k-krijg." Zeg ik trillerig.

"Rustig adem blijven halen." Zegt hij zo rustig mogelijk. "Liam ze krijgt een paniekaanval wat moeten we doen?" Vraagt hij fluisterend aan hem. "Je moet voor haar zingen en als dat niet werkt moesten we Seth bellen." Antwoordt Liam paniekerig.

Niall schraapt even zijn keel voordat hij langzaam een prachtig liedje begint te zingen.


My hands,

Your hands

Tied up

Like two ships.


Niall begint te zingen een beetje schoor en schraapt even zijn keel.


Drifting

Weightless.

Waves try to break it.

I'd do anything to save it.

Why is it so hard to save it?


Zijn stem begint op te warmen en het klinkt prachtig maar ik zie steeds beelden van de mishandeling voorbij flitsen, waardoor ik er niet echt van kan genieten.


6 older brothers and... Niall Horan?Where stories live. Discover now