Geheime ondernemingen

1.9K 89 30
                                    

POV: Harry
Nadat ik bij Louis ben weggegaan voelde ik me ontzettend licht in mijn hoofd. Alsof er een wolk in mijn hoofd zat die maar niet wilde vervagen. Heel anders dan als ik bij Zayn van huis wegga. Eigenlijk voel ik dan helemaal niets. Mijn hoofd staat op slot en is op dat moment ondoordringbaar. Het komt waarschijnlijk omdat Louis gewoon heel anders is dan Zayn. Die volgende dag ben ik al vroeg in de gymzaal. Een uur voordat mijn eerste les begint. Maar aan het einde van het jaar vind de belangrijkste wedstrijd van het jaar plaats. Ik moet goed in vorm zijn om die studiebeurs te winnen. 'Wat doe jij nou hier gek?' hoor ik achter me. Ik zie hoe Zayn naar me kijkt in de deuropening terwijl ik een aantal bastketballen in de ring gooi. 'Trainen' antwoord ik waarna ik verder ga. Hij loopt met zijn handen in zijn zakken naar me toe en drukt een kus in mijn nek. 'Lieverd je moet die wedstrijd niet zo serieus nemen, we krijgen die studiebeurs heus wel'. 'Ze geven maar 1 studiebeurs weg Zayn'. 'Dat weet ik maar als ze zien hoe goed wij zijn dan reiken ze er wel twee uit'. Hij slaat een arm om me heen. 'Wij gaan samen naar de UVA Harry. Wij gaan de hele dag doen wat we het liefste doen: Basketballen. Het gaat lukken echt waar'. Ik knik lichtjes terwijl hij me nog een zoen geeft maar ditmaal op mijn wang. Hij ruikt duidelijk naar rook. 'Heb je weer lopen smoken buiten?' vraag ik eentonig. Zijn gezicht betrekt even en hij haalt zijn schouders op. 'Het is gewoon lekker Hazz'. 'Zorg maar dat je niet verslaafd raakt anders gaat je conditie achteruit' zeg ik terwijl ik nog een bal in de ring mik. 'Dat gebeurd niet Harry' zegt Zayn. Nu is het mijn beurt om mijn schouders op te halen. Zayn zucht even. 'Ik zie je zo in de les wel'. Ik geef hem nog een snelle kus waarna ik weer verder ga met trainen en Zayn de gymzaal verlaat.

POV: Louis
'Je hebt hem je lied laten horen!?'. 'Niall je hoeft niet zo te schreeuwen! Ik word bijna doof' lach ik. 'Hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen? Ik zeur echt al weken om dat lied en hij hoeft maar 1 keer te knipogen en je laat het hem zien?'. De toon in zijn stem klinkt erg verbaasd. 'Ik weet niet waarom ik het deed.. Gewoon hoe hij praatte.. ik moest het hem gewoon laten horen' zeg ik. 'Harry heeft echt iets wat jou aanspreekt he?' zegt Niall. Ik haal mijn schouders op. 'Harry is gewoon heel erg.. intimiderend'. 'Zou het kunnen dat je hem misschien gekust heb op Promnight?'. Ik schud wild mijn hoofd. 'Nee ik weet zeker dat het Harry niet was'. Ik weet eigenlijk niet of ik ooit nog de jongen vind die mij die avond heeft gekust. Misschien wel nooit. Vlak na het gesprek tussen Niall en mij zet ik de auto weg en lopen we het schoolplein op. Niall legt even zijn hand op mijn schouder. 'Ik weet zeker dat je die jongen zal vinden Louis, het is slechts een kwestie van tijd'.

POV: Zayn
Ik schop een steentje weg die voor mijn voeten ligt. Harry had het alleen maar over die stomme wedstrijd toen ik net bij hem was. Soms lijkt wel alsof hij niet meer naar me omkijkt terwijl dit wel zou moeten. Ik ben verliefd op hem en ik wil hem in geen geval verliezen. Ik loop in een rechte lijn door naar Luke en Ashton die bij het rokershoekje van de school staan. 'En hoe ging het?'. Ik steek een sigaret op en blaas de rook langzaam uit. 'Slecht, Harry is alleen maar bezig met die wedstrijd met die studiebeurs en hij daarmee kan verdienen.. hij heeft helemaal niets door'. 'Beter toch? Dan heb jij alle tijd om die jongen te zoeken die hij gekust heeft' zegt Luke waarna hij nog een hijs van zijn sigaret neemt. 'Zayn is het nou echt zo belangrijk om die jongen te vinden?' vraagt Ashton. Ik draai even met mijn ogen. 'Ja Ashton dat is belangrijk! Harry is smoorverliefd op die jongen terwijl hij dat zelf niet eens weet! En hij moet verliefd zijn op mij!'. 'Oké als jij dat echt wilt uitvinden moet je dat zelf weten maar waar ga je beginnen?'. 'Je? WIJ zul je bedoelen! Wij helpen Zayn hiermee Ash, geen discussie over mogelijk' zegt Luke terwijl hij een arm om Zayn heen slaat. 'Maar hij heeft wel een punt Zaynie, waar gaan we beginnen?'. Ik haal mijn schouders op. 'Ik heb werkelijk geen idee'. 'Misschien moet je de homo's van de school in de gaten houden, iemand die hetero is had Harry niet zo snel terug gekust' zegt Ashton. Ik knik. 'Maar waar zijn de homo's van de school?'. 'Eigenlijk overal en nergens, daar lopen er bijvoorbeeld 2' zegt Ashton terwijl hij in de richting van een blond en een bruinharige jongen wijst. 'Weet je dat wel zeker?'. 'Nee volgens mij is die blonde hetero, die kijkt ook wel naar meisjes enzo' zegt Luke. 'Wacht eens.. die bruinharige jongen.. daar kreeg Harry gisteren bijles van!' zeg ik. Luke grinnikt zacht. 'Dan moet je die maar goed in de gaten houden Zayn'. Ik knijp mijn ogen tot spleetjes. 'En of ik dat doe'.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LoveYouu Xxx

Secret Love Kiss|L.SWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu