Een schitterend blauw licht

1.1K 60 0
                                    

POV: Louis
Ik weet niet zeker of Harry me begrepen heeft maar het feit dat hij me laat gaan bewijst al dat hij me vertrouwd. Het is natuurlijk allang duidelijk dat Harry veel sterker is dan ik. Vooral omdat hij aan basketbal doet. Iets wat hij de laatste tijd veel minder doet door al het gedoe van de laatste tijd. Ik ben degene die hem daar weer toe moet zetten. Het is zijn leven en als hij die studiebeurs wil hebben als we van school afgaan mag hij wel weer trainen. Na een tijdje te hebben gereden kom ik bij het huis van Zayn aan. Ik kan wel bijna raden dat Luke hier is. Thuis durft hij zich vast niet te vertonen aangezien de politie nog steeds op zoek is naar de dader die mij bijna heeft willen verdrinken. Hoewel dat niet zijn bedoeling was. Ik hoor nu bang te zijn. Helemaal als ik aanbel bij het huis van de jongen die mijn bloed het liefst zou willen drinken. Toch overwint mijn nieuwsgierigheid het van die angst. Ik wil echt weten hoe het Luke verder vergaan is. Zodra de deur open gaat staat daar Zayn. Zijn ogen staren mij verwildert aan. 'Jij hebt wel erg veel lef om hierheen te komen' sist hij met opeengeklemde kaken. 'Het is ook niet dat ik voor jou kom, ik kom voor Luke'. 'Hoe weet je zo zeker dat hij hier is?'. Op dat moment hoor ik voetstappen van de trap en verschijnt Luke in de deuropening. 'Intuïtie' grijns ik. Luke wordt echter direct wit als hij me ziet. 'Wat doe jij nou hier?' piept hij terwijl hij zich beter tegen Zayn nestelt. 'Ik wil met je praten'. Ik kijk Zayn even schuin aan. 'Onder vier ogen'. 'Ga je mij aangeven voor wat ik gedaan heb?' vraagt Luke zacht. Voordat ik mijn mond kan open trekken antwoord Zayn al voor mij. 'Dat zal hij niet doen schatje, anders zet ik het hem betaald'. Ik geloof mijn oren bijna niet. Luke en Zayn zijn eindelijk samen? 'Dat hangt ervan af of je naar me zal luisteren of niet'. Zayn pakt mij bij mijn shirt. 'Luister goed dit is wat er gaat gebeuren: jij geeft Luke niet aan en verder houd jij je brutale mond dicht'. Ik kijk alert in Zayns ogen die nu op scherp staan. Het lijken zelfs een beetje op Harry's ogen als hij mij in bescherming neemt. Ik knik kort. 'Maar ik wil alsnog met hem spreken. Zayn grinnikt kort. 'Als jij hem iets te zeggen hebt dan kan dat hier en nu'. Nog voor ik mijn mond kan opentrekken trekt Zayn me naar binnen waarna de deur met een klap achter ons dicht slaat.

POV: Niall
Sinds die dag dat ik Lize ben tegengekomen lijkt mijn hoofd wel gevuld met honderden watten. Zij heeft erg veel indruk op mij gemaakt. Vooral met die ene zin. ''Als je me wilt vinden, volg dan het blauwe licht van de stad''. Nog altijd heb ik niet door wat ze daar mee bedoelt. Ik ben er zelfs zo erg mee bezig dat ik nog niet eens Louis en Liam over haar en onze ontmoeting heb verteld. Hoewel ik bij Louis ook niet de kans had aangezien hij niet bij onze repetitie aanwezig was. Nu ik in mijn inmiddels donkere stad rijd na een dag repeteren valt me opeens iets op. Iets wat mijn ogen laat opgloeien. Boven mij zie ik een weerspiegeling van blauwe lichtjes die de hemel verlichten. Ik weet bijna direct waar dat op slaat. Ik keer direct om en volg het licht wat steeds feller mijn netvlies binnentreed. Het gaat helemaal door tot iets uit de stad en hoe dichterbij ik kom.. hoe sneller mijn hart begint te slaan. Het licht leid mij het bos in waar ik zonder enige moeite doorheen rijd. De zwiepende takken maken het licht nog mooier dat het al is. Na voor mijn gevoel uren verstreken kom ik eindelijk bij het eindpunt. Het is werkelijk bijna niet in woorden te beschrijven zo mooi. Tussen de bomen staat een hart gevormd met mooie blauwe lichten die naar boven wijzen. In het midden zit een wonderschoon meisje met haar rug naar mij toegekeerd. Ze heeft dezelfde blonde haren als het meisje uit mijn geheugen. Pas als ik uitstap en de deur achter me dichtsla draait ze zich om. De mooie blauwe ogen van Lize staren me tevreden aan. 'Ik dacht dat je nooit zou komen'.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LoveYouu Xxx

Secret Love Kiss|L.SWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu