Mafya Babası -9-

13.1K 480 67
                                    


Okumadan önce lütfen güzel yorumlar bırakmaya ve votelemeye özen gösterin çünkü eğer yorum ve voteler gelir ise katagoride yükseliriz ve bende çok sık ve uzun bölümler atarım.

    Silahın namlusunu ağzına sokup beynine paralel olacak şekilde yukarı kaldırdı. Onun için en acısız ölüm beynini patlatmaktı. Gözlerini sıkıca yumup tam tetiği çekecekken evi zilin sessizliği keskin bir bıçak gibi delip geçmişti. Ada'nın sımsıkı kapattığı gözleri fal taşı gibi açılmıştı. Bu saatte kimse evine gelmezdi. Ve gelen kişi muhtemelen onun için pekte hayırlı bir şey için gelmemişti . Ciğerlerini doyurmak için derin bir nefes aldı. Aldığı nefes yetmiyordu ona. Ağzındaki silahla olduğu yerde dikilirken zil susmamış kapı yumruklanmaya başlamıştı. Elindeki silahı ağzından çıkartıp derin bir nefesle tekrar ciğerlerini doldurdu. Silahı aldığı yere geri koyarken. İntihar edecek kadar güçlü olamadığını anladı bir daha. Zaten eninde sonunda bir şekilde kurtulacaktı.

Ada'nın anlatımından..

Yavaş adımlarla kapıya ilerledim. Elimi kapının kulpuna koyup yavaça aşağıya indirdim. Kapı aralanırken hızla itildi. Saniyeler içinde kocaman demir kapı kafama vurmuştu. "Aaaaahh! Ya İrem sen misin? Ne yapıyosun kızım ha kafamı kırdın" elimle başımı tuttuğumda elime gelen sıvıyla İrem'le aynı anda "hassiktir!" dememiz eş zamanlı olmuştu. Çevremde böyle gerizekalılar olduğu sürece intihar etmeme gerek yoktu zaten bu mal zaten beni bir gün öldürecekti. "Yaaa Ada! Şey alışverişe gideriz kafa dağıtırsın diye ben.. Off acıyor mu? Kapıyı açmayınca ben ne bileyim ya " dediklerinden sonra yüzüne baktım üzüldüğü ve utandığı her halinden belliydi " sorun yok kızmadım sana olur böyle şeyler." kafasını kaldırıp parlayan mavi gözleriyle bana baktı "olur dimi?" diye sorduğunda yüzümde olan salakça gülüşe engel olamamıştım. Bu kız çocuk gibiydi saf ,temiz ve ne biliyim öyle şeyler...

Hastanenin koridorlarını telefonumun melodisi doldururken arayan kişinin ismine bakmamla kalbimin ritminin hızlanması bir olmuştu. Açmak ve açmamak arasında kararsız kalmışken konuşacak durumda olmadığımı düşünerek telefonu sessize aldım. Araya Caner'di ama şuan onla gerçekten uğraşacak halim yoktu. Bir kaç ayak sesinin ardından İrem yanımda bitmişti. ''Hadi çıkalım şuradan beni çok bayıyor'' dediğinde ellerime baktım. Ellerimdeki kurumuş kan lekesinden kurtulmam lazımdı. ''Sen beni burada bekle şimdi geliyorum. '' dediklerimin ardından kafasıyla beni onaylayıp cebinden çıkardığı telefonuyla ilgilenmeye başlamıştı. Sonunda lavaboya vardığımda ellerimdeki izlerden kurtulup aynadaki yüzüme baktım. Çökmüş göz altları , kurumuş dudaklar, başımı saran beyaz sargı , yanağımdaki kan izleriyle şuan benim ne halde olduğumu beni gören herkes anlayabilirdi. Yanağımı da yıkayıp daha fazla oyalanmadan İrem'in yorgun yanına gittim.

'' Bir yerlerde bir şeyler yemeye ne dersin ?'' dediğinde uzun süredir doğru düzgün yemek yemediğimi fark etmem bir oldu. ''Sen ısmarlarsan.'' dediğimde gözlerini devirdi ve koluma yapıştı '' Aptal mısın sen? Cidden her zaman hesabı ödemek için kavga yapıyoruz benim için hesap ödemek bir hayat felsefesi... Varoşlar anlamaz'' dediğinde çoktan İrem'in pembe tamamen benim zıt rengim olan arabasının yanına gelmiştik. Arabaya binerken düşüncelerime engel olamıyordum. Biz tamamen zıt olan iki insandık fakat nasıl arkadaş olduğumuzu bende kestiremiyordum. O renkli havuz başı partilerini, şirin kıyafetleri , pembeyi , tatlı olmayı severken ben ise tam tersi gece kulüplerindeki partileri, seksi kıyafetleri , siyahı ve çekici olmayı tercih ediyordum. Sanki birbirimizin boşluklarını dolduran iki yapboz parçası gibiydik zıttık ama birleşince bir bütün oluşuyordu. 

   Girdiğimiz pahalı restoranda elimizdeki menüye bakarken telefonun tekrar çalması bir oldu.  Bu sefer mesaj sesiydi. Telefonu elime alıp gelen mesaja baktığımda gözlerim fal taşı gibi açılmıştı. ''  Neredesin ?'' verecek bir cevabım yoktu şuan için onunla konuşmak istemiyordum. ''Müsait değilim ''  diye mesajına yanıt verdiğimde aynı dakika içerisinde mesajıma yanıt vermişti ''Sana nerede olduğunu sordum.'' dediğinde oturduğum yerde kendimi topladım. ''Yemek yiyeceğim bir restorandayım.'' dediğim ve derin bir nefes aldım sırtıma yaslandığımda İrem bir şeyler olduğunu anlamıştı. ''ne oldu?'' diye sorduğunda tekrar  mesaj sesi ile telefonu elime aldım ''yok bir şey '' derken mesajı açmıştım. '' Eve git ve hazırlan seni almaya geleceğim'' diye mesaj attığında hızlı bir şekilde nefesimi dışarı verdiğimde İrem elimden telefonu kapmış mesajları okumuştu '' Ne saçmalıyor bu ? Sanki sevgilin emirlere bak hatta sevgiliden öte kocan sanki '' yüzünü buruşturarak telefonu önüme bıraktı. Gözlerimi devirip telefonu kapatırken hala düşüncelerimle savaş içindeydim.

   DUYURU!
Hesabımın şifresini kaybetmiştim ve aylardır hesbıma giriş yapamiyordum. Yeni bölüm atmadığım için çok özür dilerim birdahaki bölüm bu bölümün 14 katı oluyo tam bidahaki bölüm upuzun olacak 16 ocakta yani tam 1 hafta sonra eğer bir sorun çıkmazsa gelecek yeni bölüm şimdilik bu, bölümle bir duyuru atmak istedim merak edenler çok olmuş gerçkten özür diliyorum sizlerden :( Birdahaki bölüm için beklentilerinizi zirveye çıkarmanızı istiyorum.  SIZLERI SEVIYORUM 💞

Mafya BabasıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin