Mafya Babası -6-

15.9K 534 68
                                    

 Daha fazla kapıda beklemeden içeri girecektim ki ağzımı kapatan o el sayesinde gözlerim karardı...

  Gözlerimi açtığımda ellerim bağlıydı bağırmaya çalıştım fakat ağzımdaki bez yüzünden bağıramıyordum  beynimde yüzlerce düşünce dönüyordu bunu kim yapabilirdi? Eğer bunu yapan Caner'se üvey babam beni öldürürdü. Kapı gıcırtısıyla kafamı sesin geldiği yöne doğru çevirdim içeri üvey babam girdi. Gözlerim şaşkınlıkla açıldı neden böyle bir şey yapıyordu ki? Yanıma gelip ağzımdaki bezi çıkarttı. '' Sen neden böyle bir şey yaptın istediğin her şeyi yapıyorum'' dediğimde alkışladı '' Bumu senin yaptığın! Adamı bir kere bile aramamışsın!'' diye gürlediğinde sabah aramadığım için kendime bir küfür savurdum. 

   '' Aradım ama açmadı başkaları açtı'' dediğim şeyle kaşlarını kaldırdı. '' Kanıtın var mı aradığına dair?  Adam seni unutmuştur bile'' Bir nevi haklıydı adam beni unutmuş olabilirmiydi?'' Telefonum aramana kaydına bakabilirsiniz gerçekten aradım çok rahatsız edersem anlardı'' dediğimde kafasıyla beni onayladı '' Şimdi seni bırakıyorum yarın her şey bambaşka olacak'' yanıma yaklaşıp ellerimi açtı . '' Bu gece Caner onların mekanına gidecek sende gideceksin'' dediğimde kafamla onu onayladım ne yapabilirdim gitmek zorundaydım...

      Üvey babam beni bıraktığında eve gidip hemen hazırlanmaya başladım tabiki de Furkan bir saat sorguya çekmişti nereye kayboldun falan diye sorularına birkaç şey uydurup onu postalamıştım.  Dizimin bir karış üstünde olan  kırmızı elbisemi giymeye karar verdim . Bir an fazla dekolteli geldi bundan dolayı son olarak siyah kalem bir elbise giymeyi tercih ettim. Hızla çantamada yanımda her zaman taşıdığım bir kaç şeyi atıp evden çıktım. Arabamın kapısını tam açacakken birisi kapıyı tuttu dönüp kim olduğuna baktığımda Okan'dı beni süzüp ''Oooo prenses nereye böyle'' dediğinde omuz silktim '' Şuan gerçekten seninle uğraşamayacağım''   arabamın kapısındaki kolu sertçe çektim.Arabaya binip istakemete doğru gaza bastım.


       Caner'in mekanına geldiğimde hızla arabadan indim ve arabayı kilitledim. Eteğimi düzeltip yavaş adımlarla bara doğru yürüdüm. Bara girdiğimde yoğun sigara ve içki kokusu biraz midemi bulandırsa da hiç bozuntuya vermeden devam ettim.  Bar taburelerinden birine oturup etrafta göz gezdirdim. Oradaydı tam yerinde oturmuş içkisini yudumlarken sert bakışlarıyla etrafı kolaçan ediyordu. Gülümsedim iç sesim 'hadi Ada bunu yapabilirsin' diye bana gaz verdiğinde derin bir nefes aldım ve Caner'in masasına ilerledim. Caner'in ynaına geldiğimde sert bakışlarını bana çevirdi '' Kimsin sen? Ne istiyorsun?'' dediğinde sesindeki soğukluk beni korkutmuştu ve aynı zamanda  beni unutmuştu  gülümsedim ''Ben Ada görüşememiştik '' hatırlar gibi kafasını aşağıya  yukarıya salladı '' Ahh evet üzgünüm Ada  '' biraz yana kayıp eliyle yanını gösterdi '' Otursana'' dediğinde eteğimi düzelterek yanına oturdum bu kadar kibar olması ve o sert bakışları bende işlemediği için gülümsedim. O da gülümseyip gözlerime bakarak içkisini yudumladı.

   Dakikalar geçmesine rağmen bir şey konuşmamıştık daha fazla dayanamayıp sessizliği ben bozacaktım ki Caner söze başladı '' Buraya neden tek başına geliyorsun.'' dediğinde ilk birkaç saniye afallasam da bir şey çaktırmamak için gülümsedim. '' Aslında geçen sefer arkadaşımla gelmiştim ama o önceden gitmişti bu seferde seni görmeye geldim '' diye bir şeyler uydurduğum da gözlerini kısarak bana baktı '' Burada olduğumu nereden biliyordun?'' aha şimdi sıçtın Ada dudağımı endişeyle ısırdım ''Şule her zaman buraya gelir o söylemişti de '' diye bir şeyler daha  gevelediğim de  Caner bana pek inanmışa benzemiyordu ama daha fazla kurcalamadı. İçkisinden bir yudum alıp gözlerini yere sabit konuşmaya başladı '' Bir daha buraya gelmeni istemiyorum'' dediğinde ağzım şaşkınlıkla aralandı '' Ne-neden?'' dediğimde derin bir nefes alıp yüzünü bana çevirdi. 

   '' Burası güvenli bir yer değil ve burada bulunmanı istemiyorum her zaman burada olmayabilirim  gelmek istersen bana mesaj atman yeterli'' dediğinde gülümsedim korkmuştum bir şeyler anladı diye ama hepsi iyi niyetinden dolayı söylediği nasihat gibi bir şeydi. '' Tamam sen nasıl istersen '' sözünü bitirdiğinde gülümsedim oda gülümsedi.'' Saat geç oldu kalk ta seni evine bırakayım '' dediğinde kafamla onayladım ayağa kalkıp eteğimi düzelttim . Caner yanımdan yürürken yoğun sigara dumanı dolu ortamdan kurtulmuştuk. Caner'in peşinden yürüdüm siyah markasını bilmediğim  son model bir arabanın önünde durduk . Kapıyı açacağım sırada bir kibarlık yapıp kapıyı o açtı . Gerçekten üvey babam bana oyun mu oynuyordu? O gerizekalı adamdan her şey beklenirdi. 

        Yolculuk çok sessiz sedasız geçmişti. Evimin önüne geldiğimizde arabadan inecekken arkamı döndüm '' Şeyy içeri gelmek ister misin bir şeyler içebiliriz?'' dediğimde kolundaki altın saate baktı ve gülümsedi  '' Tamam neden olmasın'' gerçekten bir insan hem bu kadar yakışıklı bu kadar zengin bu kadar kibar nasıl olabilirdi ki? Benim bildiğim mafyalar pisliğin teki olurdu ama bu çocuk gerçekten ya fazla profosyonel di yada  bunlar bana oynanan bir oyundu.

    Eve girdiğimizde Caner ' e salonu gösterdim '' Sen otur ben rahat bir şeyler giyip geleyim '' dedim odama girip hemen yatağımın üstündeki pijama takımını giydim makyajımıda çıkardım Caner evimde diye yüzüme eziyet çektirmeyecektim. Saçlarım beni yaktığı için dağınık bir ev topuzu yaptım. Odadan çıkıp içeriye girdiğimde Caner şaşkınlıkla bana baktı yavaş adımlarla yanına oturdum ''Neden makyaj yapıyorsun makyajsız daha güzelsin '' dediğinde biraz şaşırmıştım '' Dalga geçme'' dediğimde sırıttı '' gerçekten böyle daha güzelsin '' dediğinde dalga geçmediğini anlamıştım. '' Ne içersin?'' diye bir soru yönelttiğimde  '' Seni içerim '' dedi . ''Nee?'' diye şaşkınlıkla sorduğumda  koltukta üstüme çıktı elleriyle ağzımı sıktı  '' Caner Karaman'ı tanımıyorsun Ada Çetinkaya ama ben seni tanıyorum '' 

    Evet bir bölümün daha sonuna geldik çok ekşınlı dklahflks Bu kitapla sapık kitabını yazdığım için fazla ilgilenemedim. Ama sapık final verdi bu yüzden bunu bitirip sapığın 2. kitabına devam etmeyi düşünüyorum . Okuyan herkese teşekkür ederim ^^

Mafya BabasıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin