Je to magor

13K 451 30
                                    


Kapitola druhá: Je to magor


Jak to sakra...?! Zděšením se mi zrychlil tep. On mě sleduje? Nervózně jsem se rozhlídla po pokoji a posadila se.

Já: Kdo kur#a jsi?!

Neznámé číslo: Ale Chloe, proč tak sprostě?

Já: Protože mě nějakej magor stalkuje?!

Neznáme číslo: Oh vážně? Kdo? :D

"Na#er si," zavrčela jsem a mobil odhodila. Prostě ho budu ignorovat. Určitě je to jen prank, někdo si ze mě střílí. To s tou náplastí mohla být náhoda.

Natáhla jsem se pro notebook, který odpočíval na mém stole a dala si ho do klína. Začala jsem projíždět sociální sítě a ignorovala to otravný bzučení mobilu, ozamující mi novou zprávu. Mobil pořád bzučel tak jsem ho vypla. Sledovala jsem fotky spolužáků na facebooku a v tom mi přišla zpráva od nějakého Lovce.

Lovec: Přestaň mě ignorovat!

Chloe: Nebo co?

Lovec: Přiměju tě mě poslouchat!

Chloe: Zkus to!

"Idiot," protočila jsem oči. Přiměju tě mě poslouchat!  To určitě... Posměšně jsem si odfrkla a dál scrollovala po hlavní stránce. Jak já nesnáším všechny ty depresivní statusy. Když máte depku použijte kapesníky! Ne facebook! Scrolluju dál a narazím na pár vážně zajímavých fotek z párty čtvrťáků. Mají ty lidi nějakou sebeúctu? Vážně nechutný, jak můž... O můj bože, je to co vidím six pack? Hlasitě jsem zapískala a dál procházela fotky, ale najednou přišla další zpráva.

Lovec: Varuju tě Chloe

Znovu jsem protočila oči a chtěla kliknout na blokovat.

Lovec: Opovaž se mě zablokovat!!!

"Co to kur#a?!" vyjekla jsem. Jak to, že ví co dělám? Proč mě sleduje? Kdo to je? Ublíží mi?          Ze všech těch otázek se mi začala točit hlava. Rychle jsem klikla na blokovat a zaklapla notebook. Musím se aspoň trochu vyspat.

Pro větší pocit bezpečí jsem zamknula dveře od pokoje. Vlezla jsem si pod peřinu a přivinula k sobě pyšového medvídka. Po pár minutách jsem úplně vytuhla.

XXX

Vzbudila jsem se a koukla na digitální hodiny na mém nočním stolku. 19:32. Bože, asi se počůrám. Vyskočila jsem z postele a kulhala směrem ke dveřím. Rychle jsem zmáčkla kliku a...   praštila se do ksichtu. Proč jsem je sakra zamykala?! Otočila jsem klíčem a úspěšně se vybelhala na chodbu. Otevřela jsem dveře od koupelny, které jsou naproti mému pokoji a skoro dostala infarkt.

"NEIGNORUJ MĚ!"

Stálo na zrdcadle napsané rudou rťěnkou. On byl tady? Vystrašeně jsem couvla o krok zpátky. Jak se sem sakra dostal? Co když mi něco udělá? Rozeběhla jsem se do pokoje. Ano, rozeběhla. Seru na bolest! U mě v domě byl nějakej psychopat!

Popadla jsem mobil a vytočila policii. V moment kdy to začalo vyzvánět se mi vypnul mobil. "Co to sakra?!" zavřeštěla jsem. Zapnula jsem mobil, vytočila policii a znovu se vypnul. Frustrovaně jsem si prohrábla vlasy a podívala se okolo sebe. Ruce se mi třepaly. Co mám  sakra dělat?
Mobil se mi v ruce zapnul a zobrazil novou smsku.

Neznámé číslo: Už NIKDY nevolej policii! Nebo se vážně naštvu.

Já: Co chceš?

Naznámé číslo: Tebe

Co?!

Já: Cože?

Neznámé číslo: Chci tebe Chloe

Já: Proč?

Neznáme číslo: Protože tě miluju Chloe

Znovu, co?!

: Ani mě neznáš!

Neznámé číslo: Znám tě moc dobře Chloe

Já: Jsi psychopat!

Já: Nech mě napokoji!

Neznáme číslo: Nikdy

Estakali



PsychoušekWhere stories live. Discover now