Columns by Nikita: Oud en Nieuw?

80 16 2
                                    


Sommige mensen vieren oud en Nieuw uitgebreid

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sommige mensen vieren oud en Nieuw uitgebreid. Anderen houden het lekker klein. De ene heeft tientallen goede voornemens voor het nieuwe jaar, de ander heeft er misschien maar een. Maar bovenal hoort iedereen er van te genieten!

Ik heb aan vijf willekeurige Wattpadders gevraagd hoe zij Oud en Nieuw hebben gevierd, en of ze goede voornemens hebben.

Ik heb aan vijf willekeurige Wattpadders gevraagd hoe zij Oud en Nieuw hebben gevierd, en of ze goede voornemens hebben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

BooksxbyAL:

"Ik heb Oud en Nieuw thuis gevierd, gewoon met mijn ouders en broers. Meestal doe wij overdag niks, maar na 00:00 gaan we meestal even naar buiten om iedereen een gelukkig nieuw jaar te wensen en naar het vuurwerk te kijken. En daarna gaan we weer naar binnen en meestal kijk ik even tv en ga dan naar bed!"

"Zelf doe ik niet echt aan goede voornemens! Ik heb wel dingen waar ik bij denk: Daar moet ik meer rekening mee houden. Zoals: beter plannen, echt minder ongezond eten en meer tijd voor mezelf."

**

SlytheringQueen:

"Ik heb gewoon Oud en Nieuw gevierd. Het was een gezellig feest met buren en vrienden. Ook heb ik goede voornemens bijvoorbeeld: goed blijven presteren op school. Ook heb ik nog andere voornemens: Anderen altijd blijven helpen, voor vrienden/vriendinnen blijven klaarstaan, een gezellig jaar van maken en op wattpad blijven!"

**

jinteYTfreak88 :

"Ik heb oud en nieuw gevierd bij mijn opa met zijn vriendin en met mijn  ouders. Ik zelf ging gewoon YouTube kijken en WattPadden."

"Ik heb geen voornemens omdat ik vind dat het nutteloos is om voornemens te maken want je kan net zo goed gewoon nu beginnen."

**

SamF1301:

" Ik heb Oud en Nieuw met familie, thuis gevierd met wat hapjes en drankjes. Mijn goede voornemens zijn:

~ Iets minder op mijn telefoon zitten, want dat ding zit zowat vastgeroest aan mijn handen :)

~ Meer actief bezig zijn en naar buiten gaan.

**

Wat mij erg is opgevallen dat iedereen wel oud en Nieuw heeft gevierd. En bijna iedereen ook thuis. Jullie vragen je vast en zeker of hoe ik dan oud en nieuw gevierd heb!

"Nou, ik heb Oud en Nieuw thuis gevierd en het was heel gezellig, lekker tv gekeken en het gezamenlijk aftellen. En de champagne-doppen die in de rondte vloog waren echt geweldig!"

"Mijn goede voornemens voor 2017 zijn: gezond te blijven, mooie cijfers blijven halen, mijn boek de Zieke Ballerina afschrijven en uitgeven en mijn boek Blijf! Online te zetten!"

Ik wens iedereen alsnog een gezond, schrijfvol, nieuw jaar toe. Maak er een leuk jaar van!

-Nikita (BooksxbyNikita)

JANUARI- nummer 001Where stories live. Discover now