Voorwoorden

97 22 5
                                    


Hi lezers van dit eerste magazine!

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Hi lezers van dit eerste magazine!

Wow, het eerste magazine is gewoon verschenen. Het is gewoon gebeurd! Als ik eerlijk ben had ik dat niet meer zien aankomen, want voordat dit eindelijk gepubliceerd werd is er veel gebeurd.

Het idee van dit magazine ontstond zomaar in mijn hoofd, en toen ik ging zoeken op wattpad bleek er nog niet zoiets te zijn, waar ik erg verbaasd over was. Een Engelse versie bestond wel, die was ook nog eens erg succesvol en ik dacht: waarom niet?

Dus ik maakte een account aan. School en andere dingen slurpten mijn tijd op en het account kwam totaal stil te liggen. In december was ik weer eens een keer aan het scrollen en kwam het opeens weer tegen. Deze keer, beloofde ik mezelf, zou ik het wel volhouden. Dus ik veranderde de account naam in magazineNL_backup en maakte dit nieuwe account aan, met de bedoeling om het in 2017 het eerste magazine te laten verschijnen.

Helaas was het allemaal te veel werk om in mijn eentje te doen, en op mijn oproep voor redactieleden werd ook nauwelijks gereageerd. Ik wou het al bijna opgeven toen booksxbynikita redactielid werd. Plots kwamen meerdere berichtjes mijn inbox binnen en ik was echt blij verast, 1 jan. gingen we nooit meer halen, maar de laatste dag van jan. was echt nog wel mogelijk! 

Helaas kwam school weer met alle proefwerken, en keek ik nauwelijks meer op dit profiel. Hierdoor bleef alles onlogisch, en moesten we de laatsten dagen echt haast maken om het af te krijgen. We hebben het bijvoorbeeld gered om het af te hebben op 2 feb, en een ander deel pas op 4 feb., maar het is gelukt!

Gelukkig heb ik nu wel al een goed concept bedacht voor het volgende magazine, dus dat gaat zeker goed komen!

Alle redactie leden bedankt voor het mede mogelijk maken voor dit magazine! Echt super, super, super bedankt!<3

En nu, lieve lezers, veel plezier met dit eerste magazine!


-Liefs, Zoë (hoofdredacteur)

JANUARI- nummer 001Où les histoires vivent. Découvrez maintenant