Teine

118 12 3
                                    

Rand oli imeline - soe päike, vesi, külmad jäätised ja muidugi, poisid. Täpselt nagu Kelly ütles, ma muust ju ei mõtlegi.

Naersin selle mõtte peale kui Kelly mu õlale patsutas ja mu tähelepanu tõmbas. ,,Noo, kas siin on piisavalt sinu jaoks tegevust?" Kelly kandis seljas valgeid bikiine, mis sobisid perfektselt tema pruuni päevitunud nahaga.

Minu mõtted siiski keerlesid ümber Martini ja ma ei tea mida ma teeks, kui ma neid siin koos näeksin. Ma ei suudaks Triinule praegugi otsa vaadata. Jah, ta ei teadnud, et ma olen Martinist sisse võetud. Miks see mind üldse huvitama peaks? Ma ei ole Martiniga isegi pikemat vestlust teinud, et temast üldse hoolida.

Minu mõtted katkestas pehme rannapall, mis põrkus vastu minu pead ja mu otsekohe jalust võttis. ,,Vabandust, on teiega kõik korras?" Kui juhtunust ellu ärkasin ja pea üles tõstsin, avanes mulle vaade sügavatele tumepruunidele silmadele, geeliga üles tõstetud pruunidele juustele, tumedale nahale ja musklis kehale. Selle asemel, et jälle unistama hakata, vastasin talle ,,J-Jah. Kõik on korras." Ta aitas mu püsti ja ma ulatasin talle tema palli, kergelt naeratades.

,,Minu nimi on Nick ... ja sina?" Ta võttis oma palli ja ulatas mulle oma parema käe, lootes, et ma seda surun ja seda ma tegingi. ,,Mina olen Lilija." Tervitasin teda, kui nägin Kellyt tema taga kulmu kergitamas ja viitamas ' Ta on küll päris seksikas'. Nick pööras ümber selle peale, et ma järsku naerma puhkesin ja ta aru ei saanud, mis toimub.

,,Su õde või sõbranna?" Vaatasin talle otsa ja vastasin ,,Õde. Tahad ma tutvustan teid?" Ta noogutas selle peale jaatavalt. Kõndisime Kelly poole ja tema kõndis meile vastu. ,,Nick, see on Kelly." Vaatasin kuidas nad kätt surusid ja üksteist tervitasid.

KELLY VTN

Kui ma tema kätt surusin, tundsin temas midagi halba. Teda ümbritseb mingi halb aura, mis ei tõota head. Sellegi poolest jään ma rahulikuks, et mitte Lilijat muretsema panna. ,,Rõõm sinuga kohtuda. Kas oled siin üksi?" Küsisin uudishimust. ,,Ei. Tulin oma venna ja tema uue pruudiga. Neil on kohting ja mõtlesin, miks ka mitte lõbutseda ja teha väike puhkus." Olen rahul sellega, et ta ei valetanud, sest seda oli tema aurast tunda.

,,Kas te soovite äkki rannapalli mängida?" Vaatasin Lilijale otsa ja nägin ta silmis juba elevust, et ta tahab 'Jah' sõna kuulda ja nii ma siis tegingi. ,,Muidugi, meil vist muud teha ei olegi." Kõndisin Lilija ja Nicki taga seni kuni nemad jutustasid ja naersid. Miski tema juures siiski ei tundunud õige, ma aimasin tänaseks millegipärast halba.

LILIJA VTN

Rannapall Nicki ja teistega oli väsitav ja otsustasime Kellyga peale väikest päevitamist pesemas ära käia ja siis shoppama minna.

Kuna õues veel päike paistis ja oli soe, panin ma selga helesinised lühkarid, valge maika särgi, ketsid ja musta jaki koos oma ema ripatsiga, mis kujutas haldjat. Ema ütles, et haldjad toovad õnne ja kaitsevad sind halva eest.

Kohtusime Kellyga hotelli ukse ees, kuna ta pidi laua reserveerima ja kellegile helistama. Olime valmis alustama oma esimest parimat õhtut, ainult meie kaks. 

,,Kas oled valmis ?" Küsis Kelly, minu kõrvale seistes ja naeratades.

,,Mina olen valmis." Istusime autosse ja sõitsime kõige paremasse restorani Itaalias. Sealt oli vaade väikesele paadi sadamale ja purskkaevule , mis keset tänavat ilutses.

Istusime akna äärsesse lauda, mis oli kaetud lillekimbu ja küünlaga - restoranis oli ka lava, kus mängiti klaverit.

Mõtteid sellest maha raputades, võtsin kätte menüü ja silmitsesin pitsade ja jookide lahtrit.
,,Mida sa süüa sooviksid?" Küsis Kelly, menüü tagant piiludes.

,,Vali mulle ise." Asetasin oma menüü sulgenult lauale ja ootasin mida ta tellib. 

Sõime Kellyga mereande koos pastaga, mis ilutses taldrikul ja mida oli nii vähe, et isegi hiir jääks nälga -vähemalt mina küll-  ning kõrvale  klaasi veini, kui nägin Nicki uksest sisse astumas.
Tahtsin talle lehvitada, kuid nägin Triinut ja Martinit temaga sisenemas. Mu suu vajus automaatselt lahti, ma ei uskund, et nad samasse restorani tulevad.

Ka Kelly pööras end ümber, et näha mis toimub ja kui ta oma silmad Martinile langetas, sai ta aru. Ta võttis mu käe oma kätte ja küsis.
,,Kas sinuga on kõik korras? Kui sa tahad võime ära minna." Noogutasin talle
,,Kõik on korras, me ei pea ära minema." Naeratasin talle õrnalt, kui nägin Nicki meie lauani jõudmas.

,,Hei. Ma teadsin, et me kohtume veel." Noogutasin ja vaatasin Triinu ja Martini poole.
,,Ja need on minu vend ja Triinu." Tervitasin neid oma arust läbi mõtete.

,,Hei Lilija. Ma ei teadnudki, et sa nädalavahetuse Itaalias oled?" Nick vaatas mind ja Triinut ehmunult, ju ta siis veel ei teadnud, et me samas koolis käime.

,,Ja me ... käime ühes ja samas klassis Triinuga." Vastasin Nickile, vaevu vaatasin talle otsa, ma pigem rohkem jõllitasin laua peal olevat toitu ja mängisin sellega.
,,Sa siis tead ka Martinit. Ma ei teadnudki, et te samas koolis käite."

Nick naeratas lõbusalt, kuid mina ei suutnud isegi võlts naeratust peale suruda, see oli piin.
,,Ma arvan, et me peame minema. Meil oli plaan täna ainult kahekesi shoppama minna."  Kelly sai aru, et mul on väga ebamugav.

Ta tõusis toolilt püsti ja jättis söögi eest arve lauale, võttes minult käest kinni. ,,Oli tore jälle kohtuda."
Ma olin sunnitud toolilt püsti tõusma, sest Kelly oli minust poole tugevam ja kui aus olla, ma ei viitsinudki vastu puigelda, vaid tegin seda mida ta arvas, et on mulle parem.

Tundsin kuidas mul kõhus keeras, kuid siis jälle paremaks läks, kui külm tuul mulle näkku puhus. ,,Kuhu sa minna tahad?" Küsis Kelly, pingsalt mulle otsa vaadates.

,,Ükskõik kuhu, peaasi, et siit ära palun." 

Seisime Kellyga Itaalia kõige suurema kaubanduskeskuse ees, juba ainult aknast sisse vaadates, oli näha ilusaid ja moodsaid riideid - Peale selle leidus sealt veel aksessuaare, lõhnu, meiki ja palju erinevaid salonge.

Mind aga tõmbasid kõige rohkem raamatud, kuid unustasin selle, tuletades meelde mida Liisu mulle ütles. 'Raamatud ei jookse eest ära ja neid saab alati osta, kuid häid mälestusi mitte.'

SaatusWhere stories live. Discover now