feeling good⊙27

4.5K 86 21
                                    

Kasiklarimdaki ağrı uyanmami sağlamıştı. Sabah yaşadıklarım çok saçmaydı. Harry ile sevismistik. Hem de çok sert bir şekilde. Bu olmamalıydı. Hata yapmıştım. Onu tanımıyordum.

Ellerim karnımda yavaşça doğruldum. Yanımda uyuyordu. Üzeri çıplaktı. Saçları hafif nemli gözüküyordu. Zaten 3-4 saattir uyuyorduk. Onu uyandırmak istemediğim için sessizce yataktan kalkmaya çalıştım. Ayaklarım soğuk zeminle buluşunca içim titredi. Hızlı adımlarla banyoya ilerledim. Kapıyı kilitledigimden emin olup klozet kapağının üzerine oturdum. Bunu söylemek çok utanç verici olsa da çok sert becerilmistim. Canım yanıyordu. Biraz bekleyip yüzümü yıkamak için kalktım. Saçlarım kurumuştu. Tarakla dugumleri açıp yukarıdan dağınık bir topuz yaptım. Harry ben yorgunluktan olurken üzerime siyah saten geceligimi ve kulodumu giydirmişti. Her ne kadar gözümü açamasam da hissetmiştim. Kapının kilidini ve kapıyı açtım. Karşımda duran Harry geri gitmemi sağlamıştı. Psikopat kapının önünde bekliyordu. Yüzündeki sırıtış anlamsızdı. Onun için anlamlı Julia!! Saatler önce seni becerdi, napsin? Salya sümük ağlasin mi?


"Beni korkuttun."


Ellerini saçlarının arasından geçirdi.


"Bunu istememiştim. Ne zaman kalktın?"


Neden her şeyi merak ediyorsun ki?


"15-20 dk oldu neden?"


Gözlerini kaçırdı.


"Hiçbir şeyden değil. Bir daha kalktığında beni de uyandır."


Göz devirdim. Bebek bakıcısı istemiyorum.


"Bebek bakıcım değilsin ve ben bir bebek değilim!"



Yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. Kapı ile onun arasında kaldığımda yüzümdeki saçı geri ittirdi. Parmakları yanaklarımdan çeneme doğru kaydı ve burnuma dokunup güldü.



"Sen bir bebeksin. Ben de senin babaciginim! Unuttun mu?!'


Wtf!! Ne??! Babacık? Uzaklaşıp yanımdan geçti ve banyoya girdi. Arkasında bıraktığı enkaz ile gurur duymalıydı. Egoist pislik! Kendini Babam sanıyordu. Ona eskiden babacık diye seslenmem Bunu hep yapacağım anlamına gelmezdi.


Sinirlerimi dindirip aşağı indim. Uzun zamandır bir şey yemiyordum. Dolabı açıp ekmek ve reçel çıkardım. Masaya oturup hızlı hızlı yedim. Çok açtım. Ve karnımın ağrısını Biraz olsun azaltmıştı. Masanın üzerinde duran bir ilacı alıp üzerindekileri okudum. Ağrı kesici yazıyordu. Bir zarar gelmezdi. Kendime bir bardak su doldurup ilacı elime aldım.


"Bırak elindekini!!"

Arkamdan gelen bagirmayla elimdeki ilaç yere düşmüştü. Bardağı dusurmedigime sukrediyordum. Hızla arkamı döndüm. Kaşlarını çatmış yanıma geliyordu. Yerdeki ilacı aldı ve inceledi.

"Başka bir şey içtin mi?'

Sanane ya sanane? Bu acıyı verdiği yetmiyormuş gibi birde hesap soruyordu.


"Hayır! Ağrı kesici zaten bu Bırak iciyim.!"

Ilacın kağıdını aldı. Okudu ve bana döndü.


"Tamam iç ama bundan sonra benden habersiz bir şey içmeni istemiyorum!"


Maydanoz ya resmen maydanoz!


"Merak etme kafayı bulmam!"

Güldüğümde tekrar bana döndü.
Bay ciddiyet!!


Say My Name "Daddy" ||H.S.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin