"I will never forget!"

82 3 0
                                    

Speilet er til venstre. Violet hopper i senga å fniser. "Dette er den mykeste senga i huset," sier jeg...

Det er fredag og jeg er på vei til parkeringsplassen. Skolen ble akkurat ferdig. Jeg ser Zoey ved en cabriolete. Den er nydelig. Har alltid ønsket meg en sånn bil. Zoey vinker når hun legger merke til meg. Jeg ler, selv om vi ikke kan sitte sammen i kantina så har vi hvert mye sammen på fritiden.
Når jeg kommer bort sier jeg "fin bil!" Hun svarer ikke, men smiler. Døren blir åpnet og hun smetter inn i bilen. Jeg er litt etter, men få sekunder etter er vi ute på veien. "Kaitlyn og Sophia kommer senere, de måtte ordne noe," sier Zoey plutselig. "Ok!" Deg blir stille i bilen. Litt for stille. Til vanlig er Zoey redd for sånn stillhet, er det noe hun skjuler for meg. "Zoey!" "Ja." "Du er vel ikke sint på meg, til vanlig pleier du å hate stillhet, mens nå.." "Har bare mye å tenke på," mumler hun før hun smiler og sier "vi er framme!" Jeg ser opp. Dette huset er skjempe fint. Hun åpner døra og går ut, jeg følger etter og ser opp mot huset. Det kunne hvert et slott hvis det ikke hadde hvert så lite. Det er fint og hun har sakt at hun flyttet ditt så fort hun fikk sjansen. Det er hennes egen personlige leilighet. Kaitlyn sa igår at de alltid har jentekveld hos Zoey siden hun bor alene. Zoey åpner døra og jeg er like bak. Det er like fint inne som ute. Vi kom rett inn i gangen som førte videre til stua med fin utsikt og kjøkkenet på høyre side. På venstre side er det to dører. Jeg åpner den til høyre først der er det et fint bad. Det er en dør der inne som jeg går igjennom. Jeg ender på et soverom. Her inne er det to dører og jeg går inn den nærmeste. Når jeg har lukket døra ser jeg at jeg er tilbake i stua til Zoey.

Jeg får ikke gått tilbake å skjekker den andre døra fordi Zoey roper etter meg. Jeg tar ut brusen fra sekken. Jeg skulle ha med brus, Kaitlyn godteri og Sophia snaks. Zoey skulle egentlig bare finne forskjellige filmer vi kunne velge mellom. Det blir alltid enkligere hvis det ikke er så mange alternativer. Jeg går inn på kjøkkenet og legger brusen i kjøleskapet. Jeg tok med cola, Fanta exotic(?) og sprite. Jeg går tilbake i stua og ser Zoey se igjennom filmene. "Hvilke filmer vil du se," spør plutselig Zoey. "Kan vi ikke ha twilight-maraton eller Pirates of the Carabien-maraton," svarer jeg fort. Kanskje litt for fort! "Greit, har aldri sett de før,"sier hun og ler. 

Jeg har akkurat fått tilbake Netflix etter 2 dager uten. Jeg spiste ikke grønnsakene mine. 😅😅😅
Jeg logger meg inn på Netflix og finner fort ut at pirates of the caribien ikke er der. (Har egentlig ikke Netflix, men vi sier at de ikke er på Netflix i denne boka!) Derfor søker jeg opp twilight og setter meg ned i sofaen med mobilen i hånda. Jeg må ha sovnet for plutselig er Kaitlyn og Sophia der og prøver å vekke meg. Noe de klarte til slutt. "La oss se på film," skriker Sophia før hun løper inn på kjøkkenet med Kaitlyn hakk i hell. Jeg hører at Sophia rote i hylle etter skåler vi lan ha godteriet i. Jeg går inn på mobilen og setter på litt musikk for meg selv.
Det har gått fem minutter når Kaitlyn og Sophia kommer ut fra kjøkkenet. Begge har flere skåler i hendene og brus under armene. Jeg går bort og hjelper dem med det og setter det ned på bordet. Zoey kommer inn på stua og setter seg ned i sofaen. 

Jeg setter meg ned ved siden av henne og setter på Twilight!!!

Jeg får en pute i ansiktet og ser tulle sint bort på Sophia. "Nå er det krig," skriker jeg og løper mot henne med en pute i hver hånd. Klokka er halv ett og maratonet er ferdig. Vi spilte spille og hadde drikkeleker før Sophia kastet puta. Alt gikk så fort. Det har hvert den beste jentekvelden noen sinne. "I will never forget," skriker jeg og kaster putene på Sophia.

--------

Unnskyld for at jeg ikke har skrevet på flere uker, men jeg har ikke kommet på noe å skrive. Hvis noen av dere leste den andre boka mi har dere latt merke til at jeg har upublisert den. Jeg skal skrive den om og legge den ut igjen. Igjen unnskyld!!

LuminaWhere stories live. Discover now