The dinner

63 3 0
                                    

Unnskyld for dårlig tittel!!
Violet om hun vil komme på middag. Seff, sier hun. "Må gå nå," sier jeg og legger på...

Jeg åpner døra. Hun står og smiler. "Kom inn," sier jeg. Hun har på seg dn svart singlet, en cardigan med svart og hvit mønster, jeans og noen svarte høyhælte sko. Bare sånn to cm da.....

"Lenge siden sist," sier jeg sarkastisk. "Hehe, enig," sier hun. Jeg hører noen snufse bak meg, jeg snur meg og ser mamma med tårer i øynene. "Violet," spør mamma sakte. Violet nikker og mamma løper mot henne og omfavner henne. "Jeg har savnet deg," svarer hun mamma. "Middag," skriker Jack. Jeg begynner å gå mot spisestua, Violet småløper etter. "Hvem var det," spør hun. "Det er Jack, kokken vår," svarer jeg. "Kult!" Jeg ler. "La oss sett oss, Jack har laget pasta carbonara," sier jeg. "Nam," sier hun.

Etter middagen
Violet ser seg rundt. "Dette er da rommet mitt. Ditt er nedi gangen," sier jeg. "Ok, takk for at jeg for bo her," sier hun. "Violet du er en del av familien og siden du har bod på benk disse årene så lar vi deg selvfølgelig bo her. Du er tros alt søstera mi." Hun rødmer "takk Pinky for at du er så snill mot meg." "Bare hyggelig, skal jeg hvis deg rommet ditt. Det er egentlig et gjesterom, men siden mamma aldri har mistet håpet er det veldig stort!" Jeg går ut døra og ser Violet følge etter. Døra til gjesterommet er åpen så vi går bare rett inn.

Vi ser rett på senga. Mamma elsker å designe og siden hun ikke fikk gjort det på mitt og Blue's rom gjorde hun det på gjesterommet.  

Til høyre for døra er klesskapet.

Speilet er til venstre. Violet hopper i senga å fniser. "Dette er den mykeste senga i huset," sier jeg.

Sorry for sen oppdatering. Jeg vet det ikke er en god unnskyldning, men jeg har hatt mye å gjøre. Pluss at skrivesperren ikke hjelper så mye. Gjerne kommenter hva jeg kan ha om i neste del.

LuminaWhere stories live. Discover now