Deel 45

1.2K 83 41
                                    

Pov Dina:

Ik opende me ogen. Een hevige steek ging door me hoofd. Ik zag dat overal bloed op de grond en me kleding. Ik zat vol schrammen en sneeën. Zal papa me zoeken? Wat zullen ze met me doen? Hoelang zal ik hier zitten? Allemaal vragen ging rond me hoofd.
Ik werd uit me gedachtes gehaald door de deur die open ging. Mo en de ober kwamen naar binnen toe met alle 2 een zweep in hun hand. Dat gaat niet iets goeds betekenen.

'STA OP" beval Mo me. Ik keek hem scheef aan.

'IK ZEG TOCH STA OP" zei hij dit keer wat bozer.

'WAJOOW BEN JE DOM!! IK HEB ECHT MEDELIJDEN MET KALTIE SALWA MAN JE ZIET TOCH DAT IS VAST ZIT OF NII A HMAR !!! " zei ik tegen hem.

De ober ging stuk hij lach op de grond van het lachen je kon zijn tranen van het lachen zien waardoor ik ook stuk ging. Mo keek ons droog aan. Hij maakte de touwen los en pakte me ruw aan me haar. 'Durf nog 1keer z'n grote bek te hebben tegen mij ga je zien"bedreigde Mo me. Hij duwde me op een smerige bebloede bed en maakte me polsen vast aan het bed. Mo en de ober keken elkaar aan met een grijns op hun gezicht en daarna naar mij. Ik werd er hayek bang van. Mensen die angst die ik toen voelde wil ik niemand aanraden. Mo kwam naast me zitten en begon me wang te strelen met zijn duim. Ik spuugde in zijn gezicht,wat ik beter niet had kunnen doen want ik kreeg een harde klap er voor terug. Mo scheurde me t-shirt open waardoor je de kleur van me bh zag. De ober kwam aan de andere kant van het bed zitten en keek met lust naar me lichaam. Ik kreeg iets ingespoten waardoor ik zwart voor me ogen zie....

Pov Damin

Ik heb me oudere verteld dat we weten waar Dina is. Me moeder straalde gewoon toen ze het hoorde. Ik loop de kantoor van me vader binnen waar 400 mannen zitten.
(Ja het is een heel groot kantoor, toen ik er voor het eerst kwam dacht ik ook van wtf dit is hayek groot)

Ik liep naar binnen en naam in het midden plaats. 'Oké mannen we gaan Dina halen ze is in Frankrijk in het verlaten industrie gebied. Ze zijn niet alleen. Er zitten daar meer mannen die daar aan het feesten zijn maar hebben wel hun guns zich dus we moeten oppassen. Er zijn 3 ingangen mogelijk, 1 is via de ingang waar 2 bewakers staan, 2via de achterdeur maar dan moeten we over een hek, en 3 via het raam die lijd ons in de hal.
Het handigste is als we ons in groepjes splitsen en om de groepjes naar binnen gaan via de ingang. We zoeken dan heel het pand af alle kamers moeten gecontroleerd worden. We gaan niet eerder weg tot me Dina hebben gevonden" legde ik uit en beveelde ik.
'Mannen jullie hebben het gehoord we vertrekken om 7uur dan is het donker en zijn we moeilijker herkenbaar. Neem allemaal 2rookbommen en 2guns mee. We nemen 80 zwarte bmw's mee " voegde me vader er aan toe.

Ik ging met de lift naar de begane grond van de lounge. Ik bestelde een shisha blueberry en ging naast Soufiane zitten.
Paar minuten later werd de shisha gebracht. Ik begon er rustig van te poffen terwijl ik een beetje met Soufiane zat te praten. Ik keek op me rolex en zag dat het 6uur was. Ik nam afscheid van de boys en pakte de auto er reed naar huis. Onderweg zette ik Le7nesh op en rapte het hele lied mee. 

(Zeker een aanrader!!)

Aangekomen thuis gaf ik me moeder een kus op haar voorhoofd en liep door naar mijn kamer. Ik liep me douche in en kleden me uit en stapte de badkuip in. Ik liet het een beetje schuimen en sloot me ogen voor even na 10 minuten in bad gelegen te hebben spoelde ik me af onder de douche en liep me kamer binnen. Ik liep me kast binnen en pakte me boxer en psg trainspak en trok het aan. Spoot een lekker HugoBoss luchtje op en trok me witte superstar Adidas aan. ( jongens die dat dragen zijn echt smoot😍 )
Me haar deed ik niet want als we vanavond naar Frankrijk gaan blijft t toch nii in model zitten. Ik liep naar beneden en zag dat me moeder tazjine heeft gemaakt. Ik maakte de deksel open. Voor ik het wist voelde ik een pollepel op me hand.
'AAAAUUUUUWWWWW MAMAAAAA" gilde ik. 'WAAAAA SKOET WIL ME DAT DE BUREN POLITIE BELLEN OMDAT ZE DENKEN DAT IK HIER ME KINDEREN MISHANDEL" riep me moeder. 'WAAROM DEED JE DAT NOU" zei ik.
'Eerst moet je vragen: mama mag ik alsjeblieft tazjine? En dan zeg ik: ja hoor mijn zoon pak maar. Maar nee hoor wat doet deze mongool die pakt het gewoon" zei me moeder alsof het de normaalste zaak was. 'Mama ik moet toch wel eten voor ik Dina ga halen"zei ik somber. Haar ogen werden groot en pakte de tazjine. 'Hier eet eet je moet fit zijn als je Dina gaat halen" zei ze. ze pakte een stukje brood met wat tazjine en propte het in mijn mond. 'Nu mag ik wel eten" zei ik arrogant. 'Ja tuurlijk mijn dochter moet toch gered worden of niet" zei ze met een duh toon.

Na het eten reed ik naar de lounge waar we zouden verzamelen....

Mensen ik ben beterrrrr deze deel hebben jullie ge danken aan lienaaz ze bleef aan me hoofd zeuren niet normaal mohiem hier s jullie deel ly❤❤❤❤

Ik dacht alles goed was, tot hij kwam !!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu