Deel 35

1.2K 78 1
                                    

*Anderhalf uur later....*

Ik werd wakker met hevige steken in me gezicht en armen. Ze deden zo pijn niet normaal. Ik stond op en liep me badkamer in en keek naar me zelf aan in de spiegel.
Me gezicht zat vol met schrammen dikke wallen onder me ogen. ' *Zucht* "
Ik kleedt me uit en stapte onder de douche. Ik geniete van de warme stralen die over me lichaam glijden.
Na een douch van 30minuten stapte ik er uit. Ik liep me kamer in en deed me Nike Tech trainingspak aan. En deed me haar in een losse knot vervolgens deed ik me panda pantoffels aan en liep naar de kamer van Anouar. Ik klopte 2keer en liep zijn kamer binnen waar hij op zijn bed zat met zijn macbook in zijn handen en oortjes in. Hij hoorde me niet binnenkomen omdat hij oortjes in had. Ik liep naar hem toe en ging naast hem liggen. 'Hey" zei Anouar. ' hoi" reageerde ik kort terug. 'Je wilde praten zei je" vroeg ik.

'Ja klopt, om te beginnen hoe gaat het met je" vroeg hij terwijl hij met zijn duim over mijn schrammen ging. Een lichte kreun verlate mijn mond. Het prikte heel erg dat het gewoon pijn doet. 'Sorry Dina wholla ik wou je niet pijn doen" zei Anouar paniekerig.
'Anouar het is niet erg kan gebeuren het doet al niet meer zo pijn" loog ik.
' je kan goed liegen Dina maar bij mij gaat het niet lukken, ik ken je daar tegoed voor" zei Anouar lacherig. 'Ewaa jah" zei ik terug. 'Dina ben je boos op me omdat ik ook in de drugs zit" vroeg Anouar me.

'Nee Anouar ik ben niet boos ik ben teleurgesteld in jullie, waarom kunnen jullie niet op een eerlijke manier geld verdienen, waarom moet het met geweld?" Vroeg ik wanhopig. 'Damin gaat je zo al jou vragen beantwoorden Dina, ik wou wat zeggen Dina" zei Anouar. 'Nou?" Vroeg ik nieuwsgierig. 'Dina.... je bent mijn kleine zusje waar ik van hou, ik zou geen betere zusje kunnen wensen jij bent niet zoals al die anderen kehba's op straat die hun broer voor paal zetten omdat hun zusje een hoer is. Ik ben daar echt blij mee. Toen ik weg was zat jij in mijn hoofd elke dag. Elke dag kwam de vraag in me hoofd: hoe zou het met Dina gaan. Jij betekent veel voor me Dina. Ik weet het komt niet zo over maar ik blijf altijd van je houden" zei Anouar.

Hij pakte me armen en keek er naar. 'Wat doe je jezelf toch aan Dina pfff..." zei Anouar hopeloos. 'Sorry"zei ik zacht. Hij trok me in omhelzing en zo zaten we een paar minuten... 'Nou zid a bolle ga naar Damin toe hij gaat je alles vertellen" zei Anouar blij.
'Dankjewel" zei ik en gaf hem een kus op zijn wang. En zo liep ik zijn kamer uit. Ik liep tot de einde van de gang en ging naar de kamer van Damin..... 

Ik dacht alles goed was, tot hij kwam !!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu