το ματωμενο αγορι

56 15 0
                                    

Κάποτε ήταν ένα αγόρι που ζούσε με την οικογένεια του ευτυχισμένο. Τον έλεγαν Χρήστο. Ωστόσο δεν είχε καθόλου φίλους αντίθετα πολλούς εχθρούς (λόγω της εθνικότητάς του).

Μια μέρα βγήκε βόλτα με τον μοναδικό φίλο που είχε, τον Θανάση. Κάθισαν λίγο στο πάρκο πίνοντας καφέ. Όμως η ευχάριστη και διασκεδαστική τους βόλτα διακόπηκε από τους νταήδες του σχολειού του που συνεχώς κορόιδευαν τον Χρήστο για την εθνικότητα και τα ρούχα που φορούσε. Ο αγαπημένος και μονός του φίλος Θανάσης άρχισε να τρέχει εγκαταλείποντας τον Χρήστο στη τύχη του.

Οι νταήδες αφού τον κορόιδεψαν για τα ρούχα του και ότι αρνητικό είχε επάνω του τον χτυπούσαν για ώρες ολόκληρες! Ώσπου λόγω της αντίστασης του τον έσπρωξαν με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα το κεφάλι του σε μια πετρά. οι νταήδες από το φόβο τους τον εγκατέλειψαν  και άφησαν το αίμα του να κυλάει σε όλο το πεζοδρόμιο.

Λίγο πριν πεθάνει ορκίστηκε εκδίκηση και καταράστηκε τους δολοφόνους του, όσους τον κορόιδευαν τόσο χρόνια αλλά και τον μοναδικό του φίλο που τον Θανάση που τον παράτησε στα χέρια τον νταήδων…

Λίγες μέρες μετά είχε ακουστεί για ένα αγόρι περίπου 20 ετών που περπατούσε στον δρόμο που σκοτώθηκε ο Χρήστος. Όποιος περαστικός τον έβλεπε δεν θα είχε καλή τύχη. Όσο για αυτούς που  καταράστηκε πέθαιναν ο ένας μετά τον άλλο. Όμως και μετά τον θάνατο όλων όσων μισούσε, το αγανακτισμένο πνεύμα του Χρήστου συνέχισε τη δράση του. Κάποιοι λένε ότι εκδικείται και παίρνει τις ζωές όλων όσων κοροϊδεύουν παιδιά για διαφόρους λογούς και άλλοι λένε ότι συμπαραστέκεται σε όσους υποφέρουν από τη βία αυτή.

#Storytime {TBSB17} Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα