Σανατοριο Παρνηθας

250 23 9
                                    

Γεια σας παιδια σημερα ξυπνησα με πολυ ορεξη και ηθελα να σας μιλησω σημερα για το Σανατοριο παρνηθας που η αληθεια ειναι οτι αυτο το μερος ειναι πολυ spooky. Οσοι δεν το εχετε ακουστα δεν πειραζει θα το μαθετε σημερα.

Το Σανατοριο Παρνηθας ειναι πανω στο βουνο της παρνηθας στην Αττικη και συγκεκριμενα στο μενιδι. Ειναι λιγα μετρα μακρια απο το καζινο της παρνηθας και οσοι ανεβαινουν για μια απλη βολτα πανω στο καζινο πανε και επισκεπτονται το μερος εκεινο!!

Λενε και εχω ακουσει κιολας οτι το Σανατοριο λειτουργουσε παλια ως νοσοκομειο "ΞΕΝΙΑ" και ειχε μονο ανθρωπους με φιματιοση η κατι τετοιο. Τους εστελναν εκει πανω διοτι ηταν μακρια απο ολους και επειδη η φυση εκανε καλο στους αρρωστους!!

Μια χρονια λενε οτι για ανεξηγητους λογους πηρε φωτια το νοσοκομειο και μεσα στο νοκοσομειο καηκαν παρα πολυ ανθρωποι. Το νοσοκομειο αυτο ειχε κλεισει για αρκετα χρονια και μετα Ανοιξε ως Ξενοδοχειο αλλα το ονομα δεν μου ερχεται. Μετα απο εκεινη την φωτια και τον τοσο κοσμο που καηκε φτιαξανε ξανα το μερος και θεωρησαν οτι μπορει να λειτουργησει ξανα ως ξενοδοχειο. Οταν ανοιξε δεν το κρατησαν και πολυ καιρο ανοιχτο διοτι και αυτο πηρε για ανεξηγητους λογους πααλι φωτια και καηκε και εκει πολυς κοσμος. Λενε οτι μια μικρη κοπελα επειδη δεν ηθελε να καει ανεβηκε στην ταρατσα και πηδηξε κατω με αποτελεσμα να σκοτωθει.

Αφου ξανα καεικε αποφασισαν να το κλεισουν τελειως και να μην το ξανα ανοιξουν ποτε. Απο τοτε εως σημερα το Ξενοδοχειο ειναι ερειπομενο δεν παταει κανενας εκει εκτος απο Σατανιστες. Λενε πως εχουν γινει αρκετες θυσιες εκει μεσα και οτι αμα μπεις βραδυ ακους θορυβους βλεπεις πραγματα ανεξηγητα και μπορει να πεσεις πανω και σε σατανιστη αν δεν εισαι τυχερος!! Επισεις λενε οτι κανουν και μαγια. Εχουν επισκεπτει το μερος παρα πολυ ανθρωποι εχουν μπει μεσα και ο καθενας λεει την δικια του ιστορια.

Εμενα μια φιλης μου ο αδερφος που ειχε ανεβει εκει πανω μια φορα για κακη του τυχη ειχε πεσει πανω σε σατανιστη πρωι ειχε παει και ο Σατανιστης του ειχε πει απλα να φυγει και να μην ξαναπατησει εκει.
Επισεις λενε οτι εχει πολυ κακη ενεργεια μεσα ο χωρος λογο το οτι πεθαναν εκει μεσα παααρα πολυς κοσμος και οι ψυχες τους ειναι ακομα εκει και επειδη γινονται Θυσιες απο σατανιστες και κανουν μαγια!!

Εγω μια φορα με το σχολειο που πηγαμε εκδρομη εκει και περασαμε απεξω απο το σανατοριο θελαμε σαν παιδια και εμεις να παμε μεσα αλλα οι καθηγητες δεν μας αφησαν δυστηχως αλλα τραβηξαμε βιντεο και αυτο που μας εμφανιστηκε στα βιντεο ολων ηταν ανεξηγητο. Συννεφα πεταγαν δεξια και αριστερα ερχοντουσαν μπροστα στην καμερα φευγανε παλι κανανε κυκλους περα δωθε και σας ρωταω εγω τα κανουν αυτα τα συννεφα?!? ΟΟΧΙ και επισεις δενν φτανουν τοσο κατω τα συννεφα ΑΡΑ ηταν διαφορες ψυχες που απλα ηταν εξω απο το σανατοριο και παιζανε με εμας. Δυστηχως τα βιντεο δεν τα εχω πλεον τα ειχα παλια αλλα πλεον δεν υπαρχουν. Ολα τα παιδια ειχαν τρομαξει ακομα και η καθηγητες φανταστειτε το τυχεροοι ειμασταν που δεν πεσαμε πανω σε Σατανιστες.

Λενε επισεις βασικα οχι λενε υπαρχει πλεον λιγα μετρα πιο πριν το Σανατοριο εχει φτιαχτει το Παρκο των ψυχων. Creepy και spooky ε? Τι να πω εγω που ακριβως κατω απο το βουνο μενω χαχα

Εδω εχω μια φωτογραφια απο το Σανατοριο

Αμα θελετε να μαθετε περισσοτερα για αυτο το μερος απλα πατηστε στο google "Σανατοριο Παρνηθας" ή και στο Ytube  "Σανατοριο Παρνηθας" και θα δειτε βιντεο που παιδια εχουν επισκεφτει το μερος βραδυ απο μεσα θα ακουσετε και τους θορυβους οο ναι ειδη...

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Αμα θελετε να μαθετε περισσοτερα για αυτο το μερος απλα πατηστε στο google "Σανατοριο Παρνηθας" ή και στο Ytube  "Σανατοριο Παρνηθας" και θα δειτε βιντεο που παιδια εχουν επισκεφτει το μερος βραδυ απο μεσα θα ακουσετε και τους θορυβους οο ναι ειδηκα αμα το δειτε το βραδυ θα χεστειτε πανω σας αλλα θα προτεινα να το δειτε πρωι! Επισεις η ελεονωρα μελετη ειχε κανει και μια εκπομπη με το σανατοριο εκει μπειτε να δειτε εκει γινονται πολλα πραγματα μπροστα στην καμερα οποτε δεν θα μπορει κανεις να πει αα ψευτικο ή photoshop.

-Αν σας αρεσε η ιστορια μου σημερα και τν βρηκατε ενδιαφερον ψηφιστε ^_^
-Αν ψαξατε οντως στο ιντερνετ και μαθατε και ειδατε για το μερος σχολιαστε απο κατω ή στειλτε μου μυνημα ωστε να ξερω οτι σας ενδιεφερε αυτο το Part και οτι το κοιταξατε και θελω να μου πειτε και τις δικες σας γνωμες ❤

Μεχρι το επομενο Part να ειστε καλα❤

#Storytime {TBSB17} Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα