~ 28. Συμφωνία με τον λάθος άνθρωπο ~

3.5K 201 5
                                    

"Ναι δέχομαι να σε παντρευτώ αγάπη μου." Του είπε εκείνη και αυτός χαμογέλασε διάπλατα πριν τη περάσει το δαχτυλίδι.

Σηκώθηκε και την πήρε αγκαλιά. "Με έχεις κάνει τον πιο ευτυχισμένο άντρα στην γη." Της είπε και την κοίταξε βαθιά μέσα στα μάτια της που χαμογελούσε και αυτά από ευτυχία.

"Είμαι πολύ ευτυχισμένη μαζί σου. " Του είπε και τον φίλησε. "Όμως φοβάμαι."

"Έλα πάμε μέσα." Της είπε εκείνος για να μιλήσουν. Κάθισαν στον καναπέ και την έγειρε στην αγκαλιά του. "Δεν χρειάζεται να φοβάσαι τον Σταύρο και κανένα άλλον ποια. Είμαι εγώ δίπλα σου. Δεν νιώθεις ασφαλεία δίπλα μου;" Της εξήγησε εκείνος χαιδεύοντάς την στην μέση.

"Για σένα ανησυχώ. Γιατί σε αγαπάω και δεν θέλω να πάθεις κανένα κακό. Δεν θέλω να σε χάσω. Μόνο όταν σε έχω δίπλα μου εγώ είμαι χαρούμενη." Του είπε ενώ τον χάιδευε στο στήθος του.

Εκείνος άρχισε να την φιλάει με πάθος ενώ εκείνη ανέβηκε επάνω του και κάθισε στα πόδια του. Με τα χέρια της χάιδευε όλο του το σώμα ενώ αυτός την πλάτη της προσπαθώντας να σηκώσει την μπλούζα της. Την πήρε αγκαλιά για να σηκωθεί και την ξάπλωσε στο κρεβάτι της.

"Μου έλειψες Άρη."

"Και εμένα αγάπη μου. Σε θέλω πολύ Χλόη." Της είπε και συνέχισε να την φιλάει.

{...}

Το βράδυ ο Άρης που κοιμόταν η Χλόη ήταν ξαπλωμένη δίπλα του χωρίς να μπορεί να κοιμηθεί. Είχε ένα πολύ άσχημο προαίσθημα. Και δεν άργησε πολύ να συμβεί. Ένα μήνυμα στο κινητό της που ήρθε θα την αναστάτωνε πολύ.

Δεν έδωσε σημασία και το διέγραψε. Ύστερα ξάπλωσε και αγκάλιασε τον Άρη. Είχε τρομάξει για τα καλά.

"Είσαι καλά αγάπη μου;" Την ρώτησε ο Άρης γιατί την αισθάνθηκε να τρέμει στην αγκαλιά του. " Γιατί κλαις;" την ρώτησε και την έσφιξε στην αγκαλιά του.

"Αγκάλιασε με Άρη. Αγκάλιασε με. Σε έχω τόσο ανάγκη." Του ζήταγε εκείνη και προσπαθούσε να ηρεμήσει στην αγκαλιά του.

"Μωρό μου ηρέμησε. Θα μου πεις τι έγινε για να μην ανησυχώ και εγώ; Δεν μπορώ να σε βλέπω σε αυτήν την κατάσταση."

"Κάποιος μου ζήτησε να τον συναντήσω αύριο το βράδυ τέτοια ώρα αν δεν θέλω να πάθεις κανένα κακό. Ξέρω πως ήταν ο Σταύρος." Του είπε εκείνη και αυτός φρόντιζε να μην τρέμει άλλο.

"Μην τολμήσεις να το κάνεις αυτό. Με ακούς; Είναι μόνο απειλές. Εγώ δεν θα πάθω τίποτα. Το κατάλαβες; της έλεγε με φόβο και αυτός μην κάνει καμιά τέτοια τρέλα.

Μεθυστική νύχτα!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα