~ 22. Δυσάρεστη εξέλιξη ~

3.3K 223 8
                                    

Ο Άρης πήγε την Χλόη στο σπίτι της και την βοήθησε να ξαπλώσει στο κρεβάτι της.

"Είσαι καλύτερα τώρα Χλόη μου;"της είπε αφού κάθισε δίπλα της και την χάιδευε στα μαλλιά.

"Είμαι πολύ καλύτερα. Άνετα θα μπορούσα να μείνω και στην δουλειά."

"Δεν υπήρχε περίπτωση να σε άφηνα. Θα πάω εγώ στην εταιρεία μόλις κοιμηθείς γιατί έχουμε πολύ δουλειά και θα γυρίσω στις οχτώ. Όπως εσύ μου είπες. Κοιμήσου για να αναρρώσεις τώρα." Της είπε αυτός και εκείνη ξάπλωσε σχεδόν επάνω του.

Αυτός την χάιδευε μέχρι εκείνη να αποκοιμηθεί τελείως. Όταν την πήρε ο ύπνος, αυτός σηκώθηκε πολύ απαλά για να μην την ξυπνήσεικαι την άφησε προσεχτικά στο μαξιλάρι της. Εκείνος έφυγε από το σπίτι της παίρνοντας τι σακάκι του στα χέρια του. Όπως έφευγε του έπεσε μια φωτογραφία κάτω, με αυτόν και την Αγγέλα, μα δεν το πήρε είδηση.

Εκείνη όταν ξύπνησε είδε που ο Άρης είχε φύγει και κοίταξε το κινητό της να δει τι ώρα είναι. Σηκώθηκε και αφού στάθηκε στα πόδια της γερά μπήκε να κάνει ένα μπάνιο.

Φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα αμάνικο πιο μακρύ από πίσω και ψηλά μαύρα μποτάκια. Τα μαλλιά της, ανάλαφρες μπούκλες και μακιγιάζ απλό με έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Αφού έφτιαξε το φαγητό το σέρβιρε στα πιάτα και ύστερα στο τραπέζι. Η ώρα έφτασε ίσα ίσα. Γέμισε τα ποτήρια με κόκκινο ημίγλυκο κρασί και ύστερα έκανε μερικά βήματα πίσω για να το ελέγξει.

Την ώρα που άναβε τα κεριά άκουσε το κουδούνι του σπιτιού της να χτυπά. Κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και χάιδεψε τα μαλλιά της. Τρέχοντας άνοιξε την πόρτα. Το χαμόγελο της προσμονής καο του ενθουσιασμού που είχε για τον Άρη σβήστηκε αμέσως.

Και αυτό γιατί δεν ήταν ο Άρης στην πόρτα της, αλλά ο Γιώργος.

"Γειά σου Χλόη. Μήπως ενοχλώ;" την ρώτησε επειδή την είδε ντυμένη τόσο όμορφα.

"Γειά σας. Η αλήθεια είναι πως περίμενα τον Άρη να έρθει. Ίσως άργησε λίγο στην εταιρεία. Πέρασε μέσα." Του είπε εκείνη για να φανεί ευγενική.

"Μάλλον ήρθα σε κάποια ακατάλληλη στιγμή. " Είπε εκείνος αφού είδε τα κεριά, το τραπέζι με το φαγητό και τον χαμηλό φωτισμό για να κάνει ατμόσφαιρα

"Έχουμε κάποιο νέο στην υπόθεση μας με τον Σταύρο;" τον ρώτησε εκίνησε αφού δεν υπήρχε άλλος λόγος για να την επισκεφθεί και πόσο μάλλον απροειδοποίητα.

Μεθυστική νύχτα!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα