~ 19. Νέο πρόσωπο ~

3.6K 214 10
                                    

Το πρωί έφτασε και ο Άρης με την Χλόη κατέληξαν να κοιμούνται ακόμα αγκαλιά.

Η Αλίνα είδε τα πράγματα της Χλόης στο γραφείο της και αναρωτιόταν που μπορεί να είναι. Κάθισε να ξεκινήσει την δουλειά της στο δικό της γραφείο μέχρι να εμφανιστεί η φίλη της.

Πέρασαν είκοσι λεπτά και εκείνη ήταν άφαντη όπως και ο Άρης. Στην αρχή σκέφτηκε το ενδοχόμενο να ξανά είναι μαζί και τότε ηρέμησε για λίγο.

Πήγε προς το γραφείο του να ρου αφήσει έναν φάκελο μα διαπίστωσε πως η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Από τον θόρυβο στο χερούλι της πόρτας ο Άρης με την Χλόη ξύπνησαν. Μόλις εκείνη είδε πως βρισκόταν στην αγκαλιά του σηκώθηκε αμέσως και απομακρύνθηκε. Έτρεξε προς την πόρτα και άρχιζε να φωνάζει σε αυτόν που ήταν απέξω να τους ανοίξει.

"Ανοίξτε μας." Φώναζε εκείνη.

"Χλόη; γιατί είναι κλειδωμένα;" την ρώτησε η Αλίνα αφού την αναγνώρισε από την φωνή της.

"Άνοιξε μας Αλίνα. Έχω κλειδί στο συρτάρι του γραφείου μου." Της είπε και εκείνη με γρήγορο βηματισμό προχώρησε προς τα εκεί.

Άνοιξε το συρτάρι του γραφείου της και το πήρε. Αμέσως τους ξεκλείδωσε και βγήκαν και οι δύο από μέσα. Εκείνη είχε ένα ύφος πονηρό. Δηλαδή πως κάτι καλό έχει συμβεί ανάμεσά τους. Η Χλόη φαινόταν φανερά κακόκεφη ενώ ο Άρης φαινόταν να το απολαμβάνει.

"Φέρε μου το κινητό σου Αλίνα. Πρέπει να καλέσω την αστυνομία."

"Γιατί τι συνέβη;" τον ρώτησε εκείνη την ώρα που του το έδινε και αυτός χωρίς να χάσει άλλο λεπτό τηλεφώνησε στην αστυνομία.

"Μας λήστεψαν εχθές το βράδυ Αλίνα. Πήρα κινητά και ότι άλλο πολύτιμο βρήκαν."

"Μα μόνο στο γραφείο του κ. Άρη μπήκαν αυτοί;"

"Ο Σταύρος τους έβαλε ρε Αλίνα. Άφησε για άλλη μια φορά μια απειλή. Μας έχει προειδοποιήσει είδη δύο φορές."

"Κάλεσα την αστυνομία και θα έρθει όπου να ναι." Είπε ο Άρης στα κορίτσια.

Όταν έφτασε η αστυνομία στην εταιρεία , άρχισε να ερευνά το γραφείο του Άρη ενώ ο υπεύθυνος της υπόθεσης αυτής άρχισε να συζητά με τον Άρη και την Χλόη.

"Είμαι ο Γιώργος Άγγελου και έχω αναλάβει εγώ προσωπικά αυτήν την υπόθεση." Τους συστήθηκε εκείνος.

"Χαίρομαι που ήρθατε όσο ποιο γρήγορα μπορούσατε. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου." Του είπε ο Άρης και έδωσαν τα χέρια.

"Εσείς θα πρέπει να είστε ή Δεσποινίδα Χλόη σωστά;" είπε ο αστυνομικός σε εκείνην.

"Μάλιστα η ίδια."

"Χάρηκα πολύ. Δηλώνω γοητευμένος." Είπε εκείνος με μάτια που έλαμπαν και μόνο σε αυτό το χαμόγελο της ευγένιας.

"Αυτή είναι δικιά μου." Του είπε ο Άρης επειδή ζήλεψε και την τράβηξε πιο κοντά του."

"Πως θα τον σταματήσουμε αυτόν τον άντρα; Κάθε μέρα φοβάμαι για το τι μπορεί να συμβεί. Δεν μπορώ να ξέρω ποτέ ποια θα είναι η επόμενη κίνηση και πότε θα γίνει."

"Αυτό είναι το εμπόδιο και για μας για να το συλλάβουμε..." Της είπε ο αστυνομικός, αλλά ο Άρης τον διέκοψε.

"Ναι αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Δεν μπορούμε να τον αφήνουμε να κυκλοφορεί έτσι ελεύθερος και κάνει ότι θέλει. Γιατί πρώτον κινδυνεύουμε εμείς, δεύτερον θα μπορέσει ανενόχλητος να κάνει ακριβώς τα ίδια στον οποιονδήποτε και τρίτον κουβαλάει επάνω του έναν φόνο και έναν βιασμό." Του είπε εκείνος μιλώντας παίρνοντας στην επίθεση.

"Κάνουμε ότι πραγματικά μπορούμε." Του απάντησε εκείνος και πήγε μέσα στο γραφείο του Άρη και τους αστυνομικούς που τον φώναζαν για να τον ενημερώσουν.

Μόλις τελείωσαν την δουλειά τους ο αστυνομικός χάρισε ένα βλέμμα πολύ ερωτικό στην Χλόη και εκείνη του χαμογέλασε για άλλη μια φορά ευγενικά αν και είχε καταλάβει τον έντονο ενθουσιασμό του για αυτήν όπως και ο Άρης.

Τα νεύρα που είχε ο Άρης από εκείνη την στιγμή δεν περιγράφονταν. Πήγαινε προς το γραφείο της Αλίνας και της ζήτησε να η ον ακολουθήσει στο γραφείο του.

"Με ζητήσατε κ. Άρη;" τον ρώτησε εκείνη ευγενικά.

"Ναι Αλίνα. Καταρχάς κομμένο το κύριος. Σκέτο Άρης για εσένα. Θέλω να σου ζητήσω ότι πούμε εδώ μέσα και αυτή την στιγμή να μείνει κρυφό από την Χλόη."

"Η Χλόη είναι φίλη μου και θέλω το καλό της. Ξέρω Άρη πώς την αγαπάς πολύ και ότι της κάνεις καλό. Όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξανά αρχίσατε από το μηδέν."

"Θέλω να με βοηθήσεις να είμαστε ξανά μαζί. Αγαπιόμαστε και για μια βλακεία, ένα λάθος είναι άδικο να είμαστε χώρια."

"Κοίτα εγώ θα της μιλήσω αλλά δεν σου υπόσχομαι τίποτα."

"Θέλω να την απομακρύνεις από τον αστυνομικό αυτόν. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που την κοίταζε."

"Μάλιστα. Κάτι θα κάνω."

"Θέλω επίσης να με ενημερώνεις αν μιλάνε πέρα από την υπόθεση αυτή και γενικά ότι σου λέει για μένα και για αυτόν. Κάτι δεν μου άρεσε σε αυτόν."

"Σε αυτό μπορώ να συμφωνήσω και εγώ. Δεν μπορώ να της μιλήσω όμως αν δεν μου ανοίξει εκείνη κουβέντα. Είμαι μαζί σου πάντως σε αυτό το θέμα. Θέλω να είναι δίπλα σου η Χλόη γιατί την νοιάζομαι αρκετά και δεν έχει περάσει και λίγα."

"Σε ευχαριστώ πραγματικά Αλίνα. Θα σου χρωστάω μεγάλη χάρη αν το καταφέρεις αυτό το πράγμα για μένα."

Μεθυστική νύχτα!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα