~ 27. Πρόταση γάμου ~

3.5K 212 8
                                    

"Θα μου πεις τι σε έκανε και άλλαξες γνώμη για μας;" ρώτησε γεμάτος απορία ο Στέφανος την Αλίνα.

"Απλά κάτι ένιωθα για σένα και ήθελα να το σιγουρέψω γιατί δεν σου άξιζε να σε πληγώσω. Ήθελα πάντα το πρωί να σου πω μια καλημέρα, ήθελα να σε δω έστω και λίγο και πως όλες τις δύσκολες στιγμές τις έχω περάσει δίπλα σου."

"Εγώ για να μιλήσω σε κάποια γυναίκα έτσι όπως μίλησα και σε εσένα πρέπει να μου αρέσει πολύ."

"Η αλήθεια είναι ότι φιλάς πολύ ωραία και θέλω να σε φιλώ και να σε ξανά φιλώ συνέχεια." Του είπε εκείνη και άρχισε να τον φιλάει έτσι όπως ήταν αγκαλιά στο κρεβάτι. " Φοβήθηκα πως είναι αργά για εμάς τόσο καιρό που έκανα να πάρω την απόφασή μου."

"Ποτέ δεν είναι αργά. Δεν έχεις καταλάβει πόσο πολύ σε θέλω;" Της είπε και άρχισε να την φιλάει στον λαιμό της ενώ εκείνη να τον χαϊδεύει στην πλάτη. "Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου. Ξέρεις πόσο καιρό ονειρευόμουν να σε έχω στην αγκαλιά μου;"

"Τώρα με έχεις και είμαι και πολύ χαρούμενη με αυτό."

"Τώρα σε έχω και είμαι πολύ χαρούμενος και εγώ."

"Και κάθε βράδυ έτσι θα είναι. Θα είμαστε συνέχεια αγκαλιά."

"Μου το υπόσχεσαι;"

"Σου το υπόσχομαι μωρό μου." Του είπε εκείνη και συνέχισε να τον φιλάει για όλο το υπόλοιπο της νύχτας."

Πέρασαν τρεις μέρες και η Χλόη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Επέστρεψε στο σπίτι της με την βοήθεια του Άρη, ο οποίος δεν την άφηνε από τα μάτια του.

Δεν τη είπε ποτέ για την αποβολή της εφόσον και η ίδια δεν ήξερε πως περίμενε παιδί. Δεν ήθελε να την στεναχωρήσει.

Έβγαλε το μπουφάν του και την βοήθησε να βγάλει και το δικό της.

"Θες να ξαπλώσεις στο κρεβάτι στον, καναπέ να ξεκουραστείς;"

"Όχι  θα καθίσω στον καναπέ. Τρεις μέρες μόνο ξαπλωμένη ήμουν."

"Καλά όπως θες. Εγώ πάω να σου φτιάξω κάτι να φας." Της είπε και πήγε προς την κουζίνα.

Εκείνη όπως πήγε να καθίσει στον καναπέ , βρήκε μια φωτογραφία πεσμένη στο πάτωμα. Την σήκωσε και την είδε. Ήταν η φωτογραφία που έπεσε από το σακάκι του Άρη.

"Μωρό μου τι θες να σου φτιάξω να φας;" την ρώτησε εκείνος αγνοώντας για το τι κρατούσε εκείνη στα χέρια της.

"Άρη έρχεσαι λίγο. Βρήκα αυτό." Του είπε εκείνη και τότε δείξε την φωτογραφία.

"Και νόμιζα πως την είχα χάσει." Της είπε και την έβαλε στην τσέπη του.

"Αυτή είναι η Αγγέλα. Σωστά;" Τον ρώτησε εκείνη.

"Ναι μα πώς ξέρεις για αυτήν;"

"Ήρθε στο νοσοκομείο μαζί με τον αδερφό μου λίγο πριν ξυπνήσω. Ξέρω πως αυτό που σου λέω είναι απίθανο και απίστευτο, όμως μου είπε τα πάντα για σας." Του είπε η Χλόη και εκείνος περίμενε να δει πως θα αντιδράσει η Χλόη αφού είχε μάθει την αλήθεια τώρα ποια. "Φύλαξε την φωτογραφία σας μωρό μου. Έπρεπε να μου είχε μιλήσει μιας αρχής για αυτό που έκρυβες μέσα σου τόσο καιρό."

"Φοβόμουν πως θα το έπαιρνες."

"Και ήταν ωραίο να νομίζω τα χειρότερα για σένα;"

"Το ξέρω πως φέρθηκα λάθος. Όμως δεν θέλω να σε χάσω."

"Δεν θα με χάσεις Άρη μου." Του είπε και τον αγκάλιασε. "Αγάπη μου θέλω να ξέρεις πως δεν διεκδικώ την θέση της Αγγέλας στην καρδιά σου και ούτε απαιτώ να ξεχάσεις κάτι. Θέλω μόνο να με αγαπάς και να με έχεις στο μυαλό σου και στην καρδιά σου."

"Σε αγαπάω Χλόη τόσο πολύ που δεν θέλω ποτέ να αμφισβητήσεις ότι έχεις θέση στην καρδιά μου. Δεν μπορώ να ξεχάσω την Αγγέλα γιατί αποτελεί κομμάτι της ζωής μου και την αγαπώ πολύ, όμως εσύ είσαι αυτή που θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνάω. Εσύ είσαι αυτή που μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω να  ζω. Και με εσένα θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου."

"Σε αγαπάω μωρό μου." Του είπε και τον φίλησε. Μετά από ένα λεπτό που ξανά σκέφτηκε τι της είπες. " Συγνώμη Άρη αυτό που μου είπες πριν λίγο ήταν κάτι σαν  πρόταση γάμου;"

"Κατά κάποιον τρόπο. Έλα λίγο μαζί μου."Της είπε και την οδήγησε στο μπαλκόνι.  "Σου έχω μια έκπληξη." Της είπε και της έδειξε τον ουρανό.

Εκείνη την στιγμή πετούσε ένα ελικόπτερο από πάνω από το σπίτι της που είχε δεμένο στο πίσω μέρος του ένα πανό. Αυτό έγραφε κάτι επάνω  με μεγάλα γράμματα.

ΧΛΌΗ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΊΣ;

Εκείνη ήταν έκπληκτη με το θέαμα αυτό. Είχε συγκινηθεί πολύ και κοιτούσε το ελικόπτερο προσηλωμένα χωρίς να μπορούσε να μιλήσει.

"Χλόη θα με παντρευτείς; την ρώτησε και αυτός έχοντας γονατίσει μπροστά της και κρατώντας στο χέρι του ένα πανέμορφο και πανάκριβο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Μεθυστική νύχτα!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα