~ 24. Άρης - Αγγέλα ~

3.5K 209 14
                                    

Ο Άρης μπήκε στο δωμάτιο να δει την Χλόη. Κάθισε δίπλα της σε μια καρέκλα και με κλάματα στα μάτια, της κράτησε το χέρι για μια τελευταία φορά.

"Σε αγαπάω καρδιά μου και όσο αν σου θύμωνα και όσο αν τσακωνόμασταν το έκανα γιατί ζήλευα και από φόβο να μην σε χάσω. Σε αγαπάω Χλόη δεν θέλω να σε χάσω και εσένα, όπως και την Αγγέλα. Είσαι η μεγάλη μου αγάπη. Δεν θέλω να σε χάσω. Ξύπνα κορίτσι μου. Δεν θα αντέξω να μου πεθάνεις και εσύ. Έχασα μια φορά την γυναίκα που ερωτεύτηκα και μετά δεν ξανά ερωτεύτηκα καμιά άλλη εκτός από εσένα. Η Αγγέλα ήταν η γυναίκα που είχα παντρευτεί και θα αποκτούσαμε το δικό μας παιδί.

Έφευγε από το σπίτι της μητέρας της και εγώ ερχόμουν να την πάρω από το σπίτι της και να πάμε στο δικό μας ήταν στον μήνα της και από μέρα σε μέρα θα έφερνε στον κόσμο το κοριτσάκι μας. Όταν έφτασα εκεί ήταν πολύ αργά. Την είχε χτυπήσει και αυτή ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία και αυτή και το παιδί που είχε μέσα της.

Αυτός που οδηγούσε εκείνο το όχημα δεν βρέθηκε ποτέ. Αφιέρωσα δύο χρόνια από την ζωη μου να τον ψάχνω για να αποδοθεί δικαιοσύνη, μα δεν τον βρήκα ποτέ. Τα βράδια χρειαζόμουν μια αγκαλιά και έναν ώμο για να κλάψω, αλλά δεν έβρισκα πουθενά παρηγοριά.

Ένα πρωί ήρθες εσύ και τότε κάτι άλλαξε μέσα μου. Ήθελα να σε πλησιάσω γιατί είχα αρχίσει να έχω αισθήματα για σένα, όμως ήσουν απόμακρη και το μόνο που έκανες ήταν να δουλεύεις. Στην συνέχεια ξέσπασε ένας πόλεμος ανάμεσά μας μέχρι να παραδεχτούμε τα αισθήματα που νιώθαμε ο ένας για τον άλλον.

Όταν σου είπα καταλάθος Αγγέλα σε αγαπώ ήταν μια μέρα πριν τη επέτειο του γάμου μου μαζί της, αυτό δεν σήμαινε πως δεν σε αγαπούσα. Και ακόμα σε αγαπάω. Είσαι και στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Την Αγγέλα δεν μπορώ να την ξεχάσω γιατί είναι κομμάτι της ζωής μου, όμως εσένα σε έχω αγαπήσει αληθινά.

Ξύπνα ζωή μου. Γύρνα σε εμένα και δεν θα σε αφήσω ποτέ ξανά. Ξέρω πως εγώ φταίω για όλα. Έπρεπε να ακούσω τον Στέφανο και να σου μιλήσω, αλλά φοβήθηκα πως θα σε χάσω ζωή μου. Πως να σου έλεγα ότι αγαπούσα μια άλλη γυναίκα και πως να σου έλεγα για την ζωή μου χωρίς να νομίσεις τα χειρότερα για μένα. Και τελικά τα έκανα χειρότερα και σε έχασα όπως φοβήθηκα.

Σου υπόσχομαι πως θα βρω αυτόν που σε έφερε σε αυτήν την κατάσταση, που εξαιτίας του εγώ χάνω και εσένα και το παιδί μας και που δεν θα σε ξανά ακούσω να μου λες πως με αγαπάς και να μου χαμογελάς με αυτό το χαμόγελο που εγώ σε ερωτεύτηκα. Σε αγαπάω." Της είπε εκείνος και της έδωσε ένα τελευταίο φιλί αφού όση ώρα της μιλούσε εκείνη δεν ξύπνησε.

Μεθυστική νύχτα!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα