Jak se baví zmijozel

100 12 8
                                    

Dneska kratší kapitolka. Věnuju jí StoriesFf Příjemné čtení...

,,Rone fuj! Přestaň se tak cpát!"okřikla ho kudrnatá brunetka a znechuceně obrátila zrak. ,,Tfo fheda nepfudzu. A tfe pfotiz nepfu,"odpověděl Hermioně a dál se cpal. Harry nezúčastněně hleděl na nejmladšího a také nejkrásnějšího člena Weasleyovic rodiny, na Ginny. Ta si toho však nevšimla a ponořená ve svých myšlenkách hleděla kamsi ke zmijozelskému stolu.

,,Ginny posloucháš mě vůbec?"vtáhla jí Chloe zpět do reality. ,,Jasně že jo." ,,Ne, to teda neposloucháš. Říkala jsem ti, že mě vzal Marco na drink a potom mi zmizel z dohledu....přišel Paul a měl ty své svaly...no a Colin mě pak políbil a...nejlepší sex je s Italama..." Ginny sem tam kývla i když se k ní dostávaly jen určité útržky. Její myšlenky totiž znovu zabloudili k debatující trojici u zmijozelského stolu.

,,Nad čím furt přemýšlíš?"zeptala se Chloe znovu, tentokrát už lehce podrážděně. ,,Proč zrovna do Zmijozelu? Sežerou jí tam za živa, až se dozví, že není čistokrevná!"odpověděla Ginny své přítelkyni.

Ozvala se rána, pocházející ze strany zmijozelských. Celý sál utichl-všichni upoutali svou pozornost k onomu zvuku. Naskytl se jim opravdu zajímavý pohled. Uprostřed dlouhého dřevěného stolu se nacházeli dva zmijozelští studenti.

První z nich byl zcela 100% čistokrevný, což se o druhé osobě říct nedalo, i když to jen málokdo věděl. Blonďák, nesoucí vznešenou nálepku zmijozelského prince, si třel zarudlé čelo a očima bloudil po sále, jakoby něco (nebo někoho) hledal. Jeho obličej byl celou dobu v zachmuřeném stavu alá všechny vás sežeru.

Druhá, nefalšovaná zrzka nesoucí krev stejného muže jako Ginny, si též třela místo nad obočím, a však netářila se nijak naštvaně. Naopak se jí ve tváři nacházela úleva a radost, ať už to bylo cokoliv. Její oči též bloudily po sále, avšak na rozdíl od společníka nijak dychtivě.

Třešničkou na dortu byla tmavovláska stojící nad vší tou pohromou. Její pleť byla rudá vzteky, oči zúžené do úzkých škvír a nos zhnuseně nakrčený. Z úst jí vycházela slova, jež nikdy neměla spatřit svět a zlost v nich byla tak dobře slyšet a byla tak velká, že by i vy víte kdo prosil o slitování.

,,Vy hovada! To byla nová uniforma se speciálně střiženou sukní! Já vás zabiju vy ****** **** **** ***** ****...."

Jednoho by jí bylo i líto. Vypadala jako by se porvala s Lady a Trampem o večeři.

Z ničeho nic Malfoy vystartoval ze stolu tak rychle, že se několikrát div nezabil o jeho obsah a rozběhl se ven z místnosti. Zřejmě našel to, co hledal. Rachel si toho nejspíš všimla taky, jelikož se jí ve tváři zrodilo zděšení a se stejnou elegancí jako blonďák se za ním rozběhla.

,,Myslím, že si to u zmijozelu tvá sestra užívá,"poznamenala Chloe. ,,Jo, vypadá to, že se zmijozel umí dobře bavit,"přidala se k ní i Mia a nabrala si hrst hranolek.

Tohle ještě bude dlouhá noc.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 27, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dare: WizardsWhere stories live. Discover now