Capitolul 5

9.9K 419 8
                                    

* Editat *

Buna am inceput sa scriu o noua carte si v-as ruga sa aruncati o privira la Aripi Frante!

Primul lucru pe care l-am vazut cand am deschis ochii a fost pachetul de absorbante de pe noptiera libera. Am sarit din pat ca o apucata ducadu-ma in baie. Se pare ca nu eram asa de patata pe cat credeam.

Am iesit din baie pentru a lua o lenjerie sa ma schimb.  Pe cealalta noptiera era asezat un ceas mic desteptator . Hmm Christian s-a gandit ca mi-ar place sa stiu cat e ceasul... Ce dragut.

Se pare ca este ora 11:30 ceea ce inseamna ca am dormit mult. Ciudat nu am mai dormit asa de mult de cand eram mica. In mjoritatea timpului mai trezesc la ora 6. Stiu ciudat dar asta e.

Ma indrept spre dresing sperand sa gasesc ceva de imbracat. Cand am intrat gura mi-a atins pamantul.Ce naiba s-a intamplat aici? 

O groaza de haine feminine tronau in fata mea.Si toate pareau marimea mea. De la satin si matase la bumbac si in. De la costume de baie pana la costume de ski. Era uimitor. Si toate erau aranjate cu ale lui Christian. Iar chestia asta imi parea asa de intima asa ca am rosit. Ceea ce nu fac niciodata.

M-am apropiat si am luat o pereche de boxeri negri si un sutien la fel.Am extras o pereche de blugi albastri deschis boyfriend taiati si un tricou simplu negru. Dupa ce m-am schimbat si facut tabieturile de dimineata care era mai mult dupa-masa m-am indreptat spre usa cu gandul de a cobora. Oare ce face Christian?De ce nu e aici? Dar si mai rau... De ce ma doare ca m-am trezit singura?

Am ajuns in bucatarie dand peste un Christian putin cam furios. Insa nu asta m-a uimit ci faptul ca era doar intr-o pereche de pantaloni ce ii atarnau pe solduri lasand la vedere margine boxerilor Calvin Klein.Abdomenul lucrat si spatele musculos aproape m-au facut sa salivez. Aproape pentru ca eu nu tin la fizic. Pentru mine interiorul conteaza. Stiu cat de mult pot rani vorbele oamenilor despre cu aratam. O stiu din experienta.

 Era nervos. Se vedea de la o posta. Si nu mi-am dat seama de asta din privirea lui ci din faptul ca a dat cu pumnul nervos in masa,facandu-ma sa tresar si sa scot un mic ignet.

M-am apropiat de el si mi-am pus mana pe umarul lui incordat. Nu stiu de ce am facut asta. Doar ca uneori reactionez pe moment ca acum. L-am simtin relaxndu-se putin. S-a intors cu fata la mine. Din ochi lui acum un caprui cald am putut vedea nervozitate. Si asta mi-a facut un fior pe sira spinari. 

-Ce s-a intamplat? am spus rupand tacerea ce ne inconjura.

- Bunicul vine aici. Pana la cina va fi aici. spune incordandu-se din nou.

-Oh... Si ce facem? Noi nu ne cunoastem si isi va da seama. Toata treaba va pica.Ohh nu. am inceput sa ma invart sai sa imi  pocnesc degetele incontinuu. e un obicei de al meu. un alt viciu. incepeam sa ma panichez din ce in ce mai rau. 

Daca isi va da seama ca il mintim? Ce se v-a intampla cu mine atunci? 

Voi fi terminata... Moarta... Ma v-a distruge fiind un om influent. Probabil ca nu isi va mai aminti nimeni de mine. Oh nuuu...

Doua maini imi prind umerii facandu-ma sa ma opresc din invartit. Am dat din nou de aceea privire precum ciocolata. Ma uitam la el si il admiram. Este asa de frumos. 

-Hei! Esti ok? Imi pare rau daca te-am facut sa te panichezi, nu e asa de grav doar ca ne-a dat planurile peste cap. Nu te mai panica. O sa fie bine. Da?

Am aprobat rapid din cap. Nu stiu de ce insa eram putin confuza. Din greseala privirea mi-a alunecat pe buzele lui in timp ce vorbea asa ca nu am inteles ce mi-a spus decat dupa ce am reascultat propozitia spusa de el in capul meu.

Catusele Iubirii Noastre (Finalizata)Where stories live. Discover now