38. rész ~ Újra Jackkel ~

1.1K 95 8
                                    

- Ezt - ordítottam utánuk a szakításukra célozva.Pár méterre álltak meg tőlem ezért tudtam hallgatózni.

- Miért fogod a volt barátnőd kezét ? - emelte ki a volt szót.

- Nem fogom a kezét csak segítettem.-mondta Jack idegesen.

- Ne hazudj nekem.Szereted még?-kérdezte hangosan és hisztérikusan.

- Igen szeretem.Mindig is őt szeretem.Te csak rám csimpaszkodtál.-mondta dühösen Jack.Én meg el kezdtem zokogni. Jack el indult az osztályunk felé de észre vett engem de én csak sírva el rohantam a wc be.

Miután rendbe szedtem magam be csengettek én meg el indultam az osztályom felé.Miután helyet foglaltam be jött a tanár Jack és Mikeal a nyomában. Jack a hátam mögé ült , Mike meg mellém.

-Szia.-nyomot egy puszit az arcomra.

- Szia.Baj van?-kérdeztem , mert látszott rajta , hogy valami nincs rendben. Aggódtam , hogy köze van a látomásomhoz.De azért reménykedek benne , hogy igaz ,mert akkor lesz miért szakítsak vele és újra össze jöhetünk Jackkel.

- Semmi.-adott egy csókot és onnantól az órára koncentráltuk.

Miután vége tért az órának ki mentem az udvara , mert úgy beszéltük meg Mikeal , hogy ma kint eszünk. Most akartam volna vele szakítani.De nem jött hiába vártam.Miután már el ment a fél szünet el indultam az osztályunk felé.De amit ott láttam az le sokkolt.Örültem neki de mégis fájt.

Jack és a falka a másik osztály előtt dumálnak , Mike és Arabella meg a mi osztályunk előt csókolóznak de vadul. Arabella mindenkit el vessz tőlem. 

- Mike ?- kérdeztem könnyes szemekkel abban reménykedve , hogy nem ő az de egy kicsit abban is , hogy ő az.

- Maya.-lepődött meg.

- Mi a faszt csinálsz?Azt hittem te más vagy.-üvöltöttem zokogva amire mindenki felénk fordult.

- Meg magyarázom.-mondta ijedten.De én csak el indultam a női wc felé ami a falka mellet volt de Mike meg ragadta a kezem és vissza rántott. 

- Bocsánat.

- Eresz el.-próbáltam minél higgattabban mondani ,mert éreztem ,hogy át változok.

- Nem akartam én téged szeretlek.-erőlködött.

- Azt hittem jobb vagy.-mondtam flegmán és ki rántottam a kezem a kezéből de megint meg ragadta csak erősebben én erre meg teljes erőmből be húztam neki.Akkor úgy éreztem , hogy le szakadt a karom és akkor eset le , hogy ő egy rona. A térdem össze rogyott a fájdalomtól. Adam azonnal oda jött hozzám.

- Ez sokáig fájni fog meg gyógyulni.-mondta.

- Sajnálom.-guggolt le mellém Mike.

- Menny innen.-mondtam könnyes szemekkel a fájdalomtól aztán fel álltam és be rohantam a wc re.Le rogytam a földre és el kezdtem sírni.Nem azért , mert Mike meg csalt hanem azért , hogy miért csal meg mindenki és miért pont Arabellával.A gondolataimat egy hang szakította félbe.

- Jól vagy? - kérdezte.

- Menny innen Mi....-de nem fejeztem be a mondatom , mert meg dörzsöltem a szemem és rá jöttem , hogy nem Mike van itt hanem Jack.-Mért csal meg mindenki pont Arabellával?-kérdeztem miközben Jack le ült mellém én meg a mellkasába fúrtam a fejem.

- Én nem csaltalak meg.Csak ittam egy kis vizet Arabellától és utána késztetést éreztem ahoz , hogy meg csókoljam.Ma múlt el a hatása.-mondta Jack. Ezzen elégé meg lepődtem , mert nem tudom mit ártottam Arabellának , hogy ilyet tett.- De mindig is téged szerettek.-mondta miután látta , hogy nem reagálok semmit.

- Tudom és én is szeretlek.-simítottam meg az arcát és meg csókoltam.Ő vissza de fel síkitottam , mert a karom kibaszotúl fáj.

- Bocs.-mondta.-Ti le feküdtetek egymással?-kérdezte félve.

- Nem és ti?-kérdeztem én is félve.

- Nem.Akkor legyen minden  a régi.-egyeztünk meg Jackel aztán ki mentünk a budiról.

A falkával együtt haza mentünk és közben mindenről be számoltunk még Arabelláról is.A fiúk azt mondták , hogy majd ki derítünk mindent miután helyre jöttem.Mikor haza értünk Adammel a gyógyító szobába mentünk.Adott valami inekcíót amitől holnapra helyre is jövök.

Na sziasztok.Itt egy új rész és bocsánat , hogy eddig nem írtam de most már igyekszek be hozni.Annyit szeretnék kérdezni , hogy ti azt szeretnétek , hogy lassan legyen itt a vége vagy írjam még tovább ilyen  kalandokkal.

Na ennyi lenne.Sziasztok.

Alfák alfája Where stories live. Discover now