8.rész ~ Rá jönni mindenre~

2.2K 159 2
                                    

Eric és Max már már nem is kérdezték , mert tudják , hogy 17 éven át átlagos ember életet éltem.

2 napra rá
Már mindenki be pakolt a kocsiba és mikor indultunk volna észre vettem Lisát amint egy vagyászal beszél.Nem szoltam a töbieknek de el indultam Lisa felé de a vadász észre vett és felém szegeszte a puskáját.
- Tehát te vagy a be sugó.Gondolhatam volna.- és rá vettem magam és mind kettönk vére folyt de én győztem.
-Maya hol vagy????- kiáltot nekem Zeck aztán Jack.De nekem erre ennyi volt a válaszom
- Ááááá...- visitotam a fájdalomtól , mert a vadász meg lött a hasamnál és el kezdet huzni egy kocsi felé de mire odaért volna a falka szét szedte.
- Adam segíts már Mayan - üvöltötte Eric.Amire Jack fel emelt és el kezdet futni velem be a házba.Le tettek a kanapéra és Adam el kezdte ki szedni belőlem a golyót.Nem volt könnyű ,mert Vérfarkas puskával lőtek meg.
- Túl éli ???? - kérdezték a többiek izgatottan.Erre Adam el ment közéjük és mindot nekik valamit de nem halotam semit , mert már homájosúlt minden.De hála az Istenek Adam ki sikerült szedje a golyot én meg a sebhejre jet csináltam még be gyogyul és el indultunk.Persze előb végig kellet halgasm a sumát , hogy szolnom kell mindenről , mindig kell legyen valaki velem meg bla bla bla.Na végre el is indultunk egy ház felé a városba amit csak a bátyám ismer.1-2 óra múlva meg is érkeztünk.
- Ez lenne az !!!- mondta Zeck.

( ez lenne az új házunk)- Váuuuu!!- mondta mindenki egyszere

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( ez lenne az új házunk)
- Váuuuu!!- mondta mindenki egyszere.
- Neked aztán van izlése bátyokám- mondtam miközben néztem a házat és meg veregetem a hátát és mentem előre .De valaki visza rántot és át ölelt.
- Jó halani , hogy végre bátyádnak hívsz.
- Én meg örülök , hogy van egy bátyám - mondtam miközbe töltam el magamtól, mert kiváncsi volta a házra.
Mindenki el határozta hol lesz a szobája az enyém megin Jack melet van nem mintha nem szertném de senkit nem akarok magam melé.

Alfák alfája Where stories live. Discover now