5. rész ~ Teljes meg zavarodád~

3.8K 178 5
                                    

A bemutatkozás után be mentünk a föld alá egy átjáron és egy gyönyörű föld alatti ház volt ott, meg mutata Zeck a szobámat, ott volt Jack mellett , mert ha valami van akor legyen ott.

A bemutatkozás után be mentünk a föld alá egy átjáron és egy gyönyörű föld alatti ház volt ott, meg mutata Zeck a szobámat, ott volt Jack mellett , mert ha valami van akor legyen ott

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( szobam)

( Jack szobája)Már 1:30 északa és még mindig nem birok aludni , mert hijába mutatom , hogy simán fel dolgoztam ami velem történt de még 5 órával ezelőt egy sima átlagos lány voltam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Jack szobája)
Már 1:30 északa és még mindig nem birok aludni , mert hijába mutatom , hogy simán fel dolgoztam ami velem történt de még 5 órával ezelőt egy sima átlagos lány voltam.Nagyon furán érzem magam.Lemegyek a wcre mindenki ott volt a napaliba kivéve Lisa , mert ő mindig kint örködik. A fiúk meg film nézés közben állva dobálták a poppkornt egymásnak.
- Jól vagy ??? - kérdezte Jack - pedig probáltam nem feltünően le meni.
- Igen. - de nem a vécére mentem hanem a konyhába és a két kezemet rá raktam az asztalra és fujtam egyet.
Aztán le ültem egy székre és el kezdtem sirni.Mikor abba hagytam a sirás ki mentem a napaliba a kijárat felé és miko meg fogtam a kilincset egy kezet éreztem a csuklomon
- Mi csinálsz ??- kérdezte Eric.
- Csak ki megyek.
- Nem mehetsz ki ki tudja mi csinálsz.
- Ne mond meg mi csináljak. - ezt egy kicsit hangosan mondtam nem tudom mi történik velem.Erre mindenki oda zúdult mellém.Én erre gyorsan meg fogtam az ajtót és ki rohantam mindenki utánam jöt.Átváltoztam és nem tudom mi csinálok a testem irányit.
Nem ezt láttam csak a fejemben láttam azt , hogy valami ruhás emberek közelednek és már ott vannak ahol én pedig nem csak fejembe látom. Azt mondták , hogy ebben a két napban azt se tudom, hogy mi csinálok és ki derülnek a képedségeim.Lehet , hogy a jövőbe látok.Ha igen értesítenem kell a többieket, de ők is itt vanak valahol.El képzeltem Maxszot és amit látam a jövőben és ott is volt mellettem és ezt mindenkivel meg csináltam mindenki ott áll mellettem.Ezekszerint másokkal azt láttatok amit akarok .Be mentünk a házba és a fiúknak el mondtam a képeségeim.De legaláb már csak egy nap van ebből a rém állomból .
Meg jöttek a ruhás emberek ( a volturi).
- Miért jötetek??? - kérdezte Zeck.
- Hallottuk , hogy végre itt a Fefér Vérfarkas. - mondta gúnyosan, amire nekem már a szemem is be kékült.
- Nyugi - sugta a fülembe Jack.
- Tehát ő az a vadoc aki nálatok 1000- szer erőseb.- kérdezte az a szemét és erre átváltoztam és nekik ugrottam.
- Menyetek be- nyüszitetem.De meg sebesültem mert egy kést végig huzut a hátamon , úgy éreztem már nincs tovább, de fel álltam botladozva.
- Na mi van azt hitem többre vagy képes és ...- nem tudta befejezni , mert neki ugrottam és le szedtem a fejét.De az emberei mind rám ugrota én meg el toltam őket és meg öltem, de közben el tört a lábam.Azok a vérfarkasok akik alakváltok azok a leggyorsabak a világon.
- Adam gyere ide- kiabálta ijedten Zeck.
Már vittek be a házba és mire fel keltem adigra meg már el telt egy hét.De a fiúk közben figyeltek még komás voltam és állmomban megállmodtam a képeségeim.
Képeségeim
1. Látom a jövőt
2. Másokkal azt látatok amit akarok de tudom jelezni , hogy jöjjön ,mert baj van vagy ilyensmi
3. Jégé tudok váltosztatni bármit amit szeretnék
4. 1000000 szer erősebb vqgyoo bárkinél és gyorsabb is.

Mit tudnak a vérfarkasok
1. Tudunk komunikálni gondolatokal.
2. Gyorsabak bárkinél vagy bárminél.
3. Erősebek bárkinél
4. A seb nagyon hamar be gyogyul meg a törés is de ha meg lőnek Vérfarkas puskával akkor meg halhatsz.

Alfák alfája Where stories live. Discover now