18.~ Meg tudni az elenszert~

1.8K 141 3
                                    

Én meg inkább hagytam , mert majd én meg oldom.Egy kis idő után meg is érkeztünk engem le pakoltak a szobámba ők meg le mentek tévézni.Én nem mehetem így suliba ezért ők se mennek.Jó sok igazolatlan hiányzásom van.Amúgy szerintem tudok csinálni valami jeges truköt amivel tudok járni és akkor majd el megyek a démonokhoz.De sajnos meg előztek.Mikor le mentem a napaliba nem volt ott senki.A ház üresen ált.A fiuk csak annyit hagyzak ott , hogy bocsi ezekszerint el mentek a démonokhoz.Pedig nekik nincs bosszis erejük.Na mindegy , le fagyasztottam a labam fájdalmas de a többiek bajban vannak.Fel kaptam magamra ami a kezembe akadt.

Fel kaptam magamra ami a kezembe akadt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( ezt vettem fel)
Aztán el indultam kb. egy fél óra alat oda is értem a srácokat épen verekedni halom be másztam az ablakon és néztem , hogy verekedtek nem árt pár fofon a bátyámnak.De már kezdet sok lenni úgy éreztem , hogy a dütöl 100 szorosára nő az erőm.Le ugrottam közéjük ( nem volt jó ötlet).
- Bassszaneg.- sutogtam magamnak.
- Na megjöt a mi kis Fehér..- nem tudta be fejezni , mert köszbe vágtam.
- Kusolj te rohadék mi az elenszer!?- mondtam.
- Minek mondanám el úgy se tudsz ártani az erőddel.- mondta röhögve David.Én meg erre össze szedtem az összes erőm és egy jég láncal a flhoz löktem őket amitöl el ajultak és mi a székhez kötötük őket.
- Maya mit keresel itt??- kérdezte Zeck fel huzva magát még ő mérges én vagyok az alfa és mégse tudok semmiről.
- Még ta vagy rám mérges mikor én vagyok az alfa és még se avatok be .Legaláb hoztatok volna magatokkal , mert tudjátok nekem van erőm.- mondtam a végét már üvöltve.Erre fel kelt az egyik démon és én meg fogtam a egy kést és a lábába szúrtam.
- Mi az elenszer ??- kérdeztem már kék szemekkel.
- Egy virág fajta. - mondta fájdalmas hangon.
- Milyen virág??- kérdeztem.
- Nem tudom.- mondta de látszot , hogy hazudik.
- Mi a ne ve??-kérdeztem tagolva miközben ki húztam a kést a lábából és a másikba szúrtam.
- Golden virág.- mondta üvöltve a fájdalomtól.És ezzel ki törtem a nyakát nem tudom mi van velem a méreg irányít.

Alfák alfája Where stories live. Discover now