5. Kapitola

29 6 4
                                    

Taeyang:

Už jsou to dva měsíce od doby co se holky rozhodly přistoupit na tu dohodu se smlouvou. Musím říct že jsem je dost podcenil a mrzí mě to vzhledem k tomu jak kurevsky jsou dobré. Stala se spousta věcí jako třeba to že Daesong chvíli chodil s Chloe a měli se moc rádi ale najednou se něco stalo a on se s ní rozešel s tím že vlastně vůbec není na holky ale na kluky. Chloe to moc ublížilo a za poslední měsíc s ním prohodila maximálně jdi do prdele a nebo vypadni. Bianka se nějak sasankuje s GDm a jemu to moc nevadí jak jsem pochopil. Top se zasnoubil s moc milou holkou a máme jí všichni moc rádi. Myslím že se jmenuje Taewon ale to bych asi kecal. Nicméně je to bruneta a pochází z české republiky. Umí plynule anglicky, koreisky a česky, a má menší základy italštiny a španělštiny jelikož tam v jednom kuse jezdí. Svadba se zatím neplánuje a navíc jí ještě nepředstavil fanouškům a těm se to taky nemusí vůbec líbit a stroskotá nám kariéra.

Eevi opravdu z čistého srdce nenávidím. Je tak nafoukaná a má proti mě pořád nějaké připomínky, a je tak sexy že se z ní od pohledu občas udělám ale nemůžu jí mít, a to je na tom asi to nejhorší. Myslím že jestli mě bude ještě chvíli dráždit tak jí buďto něčím přetáhnu a nebo jí přetáhnu o stul a ojedu.

Momentálně jedeme za manažerem do koree aby holky víc poznal a vyzkoušel si je i na živo a ne jen z videí které mu poslaly. Holky mají už školu hotovou a s jejich rodiči je to vše domluvené a podle mě s tím souhlasily jen kvůli penězům a zaručené hypotéce.

Eevi:

V letadle je už docela klid a i Bianka se přestala plácat po GDm jako by ho chtěla slupnout a Daesong je někde zalezlý, Top si píše a telefonuje s tou jeho slečinkou, kterou jsem jako jediná ještě neviděla a všichni ostatní ano. Sungri spí a Tae mě v jednom kuse pozoruje, a asi mu začnu říkat hypnóza obecná.

,,Vstávej už jsme tady" zkoušela jsem vzbudit tu kouli dek co ležela vedle mě. A jak jinak než že veškeré skončily na mé milované a 'velmi chytré' hlavince. ,,Au, ty mrcho, to bolelo." vypískla jsem po ní zpět a prohlásila ,,Hoď to radši po Biance ta už stejně bejt blbější nemůže." Přiznávám že bych to neřekla kdyby byla vzhůru ale tohle jsem neodhadla a ona byla opravdu vzhůru. Vstala probodla mě pohledem a schoulila se do klubíčka k GDmu do klína, a troufla bych si říct že se tam něco pohlo jelikož sebou dost divně šila a mrkala na něj.

Jakmile jsem se vyprostila z mého dekového vězení, přišla letuška. ,,Poprosím aby si veškerý cestující posedali na svá místa a připoutaly se. Budeme přistávat a velké turbuence jsou velice nebezpečné. Děkuju za pozornost a příjemný zbytek letu." s těmi slovy hodila velice udivený výraz na vrtící se Bianku a se zamračeným výrazem skoro vylítla k pilotovi to rozdýchat. ,,Slyšeli jste vy dvě hrdličky? Měli byste ten sex kdekoli opravdu omezit a přestat s tím. Ostatní tomu taky nechtějí v jednom kuse přihlížet" zapískal rozespalý Sungri a v tu ránu mu na hlavě přistál kelímek s nedopitým horkým kafem. Při pohledu na něj jsem se skoro smíchy počůrala a byla ráda když jsem se uklidnila. Sung (skratka jména, jsem líná ho pořát psát) byl od hlavy až po přirození zlitý kávou a celé letadlo se smíchy otřásalo v základech a troufla bych si říct že se smál i pilot, vzhledem k tomu že jsou tu nainstalované kamery. ,,As-poň-hyk-si-hyk-neb-udeš-hyk-muse-t-hyk-dne-ska-hyk-dáva-tkáv-hyk-ovou-u-hyk-kopel-l-hyk-ja-hyk-k-to-hyk-máš-š-hyk-ve-zvy-hyk-ku." zapištel v záchvatu smíchu Tae(opět zkrácenina Taeyang) a vypadalo to že se u toho dusí. ,,Ha.......ha........ha.........velmi vtipné" prohlásil ironicky Sung a vyřítil se na zácho utřít si aspoň obličej a rychle propláchnout vlasy.

,,Kde je Sung? Měl tu už dávno být." zeptala se se strachem v hlase Chloe a rozhlížela se jak surikata. ,,To je v pohodě." uklidňovala jsem jí a v duchu se smála. ,,A jak to můžeš vědět?!" vypískla a já také ale smíchy ,,Protože už stojí dvě minuty za tebou, ty trdlo jedno." Rozhodně byla rudá až na prdeli a nejistě se otočila a on tam k jejímu udivení opravdu stál a pobaveně se na ní díval. ,,Jééé, ahóój, jak dlouho už tu stojíš?" snažila se udržet smích a ten pohled stál za to. To už se smáli potochu i kluci vedle mně a skoro se smíchem dávili. ,,Tak už jdem, ne?" vypískla Chloe a rychle šla pro kufr. zasmála jsem se a šla za ní. ,,Hele jak moc máš Sunga ráda?" odmlčela se a odpoveděla mi, když tam nikdo nebyl. ,,Dost na to abych se o něj bála." odpověděla nejistě a dělala dál velmi důležitou při vyndavání kufru. ,,Promiň Chloe, ale mě neoblafneš protože nejsem idiot. Vím že to s Daem je velmi těžké a to jak ti ublížil potom co jsi s ním spala, a bylo to tvé poprvé. Ale nezakrývej ty city k Sungrimu, jinak tě zničí." odmlčela jsem se a odešla.

Seeing Kpop StarDonde viven las historias. Descúbrelo ahora