Vodní válka

53 5 4
                                    


  Ranní vstávání nikdy nebyla moje parketa a tak jsem vstala jako poslední. Jakmile jsem vstala začala jsem hledat své kontaktní čočky které záhadou zmizeli z poličky na kterou jsem si je položila(Surprize XD). Nakonec jsem je našla zakoplé pod postelí po tom co jsem si vzpoměla že jsem něco v noci nakopla a díky bohu se nevylili. Seběhla jsem dolů a všichni už seděli u stolu a zkoušeli nebýt od nuteli ale popravdě jediný komu to šlo jsem byla zatím já, jelikož jsem v ruce ty tousty ještě ani neměla. Sungri měl od nuteli dokonce i vlasy a GD se snažil od ní nemít hlavu ale jinak byl taky komplet od hlavy až k patě od nuteli spolu s Daesungem a Topem. Jediný kdo neměl co dočinění s flekem od nuteli byl Taeyang a holky které si ji nedávali na toust ale rovnou po kilech do pusy.

 Nakonec to skončilo následovně : Taeyang své pokusi o to aby byl čistý rychle vzdal a smířil se s flekem od nuteli, Daesong byl na tom nějak podobně ale jenom mezi nima byl ten rozdíl že on jí neměl jen na tričku ale i v jiných částech těla . . . Sungri byl na tom asi nejlíp ale skončil se zády od nuteli, což za boha nevím jak se mu povedlo, a pořát se s nimi o něco otírala a nakonec si nás všechny spletl s utěrkou. Holy jí měly až za ušima a já jí měla na ramenech, od Sungriho, a trochu okolo pusy. Stůl vypadal jako by ho někdo čerstvě natřel hnědou barvou a před nutelou jsme neuchránili ani podlahu.

  Po vydatné snídani, po které jsem musela jako jediná škrábat nutelu pomalu i ze stropu, se kluci odebrali k sobě do pokoje a na něčem jse tam domlouvali. Já s holkama jsme mezitím vytřeli v kuchyni a sklidili nádobí od snídaně. Sedli jsme si na pohovku, která jako jediná zázrakem nebyla od nutely, a čekali na kluky až příjdou dolů. Ale naše trpělivost byla u konce a tam jsme najednou zařvali ,,Pohněte kostma vy líný hroši a pojďte sem ať si můžeme něco zahrát." Počkali jsme ještě chvíli ale pak nám došlo že tam musíme dojít samy. Rozdělili jsme se a já jsem obešla pokoje Daesonga a Sungriho, Chloe si vzala na starosti Topa a GDho a Bianka se s chutí podívala k nám a k Taeyangovi. Když jsem vešla k Daesongovi uprostřed ležel vzkaz'Ahojky kočko...doufám že se ráda koupeš...protože za necelou minutu budeš mokrá...s láskou Daesong.' Koukala jsem jak vyoraná myš a než jsem se stihla pohnout, něco nebo spíš někdo mi chytil pusu a druhý mě vzal do náruče a někam se mnou běžel. Počítala jsem do minuty, i když opravdu nevím proč, a opravdu se mnou ten člověk za necelou minutu skočil do bazénu. Jakmile jsem se vzpamatovala tak jsem zjistila že mne drží v náruči Top a ostatní se smějou jak jim to hezky vyšlo. ,,Hele jdeme pro Chloe a Bianku necháme ještě chvilku u mě" zvolal Taeyang a někam s GDm odběhl.

 Chloe:

 Jakmile jsem, já šikulka, rozdělila pokyny rychle jsem se vydala směrem k GDho pokoji. Vešla jsem dovnitř a prohledala jsem doslova celý pokoj, od velké skříně až po smradlavé ponožky za postelí, a myslela jsem že z toho smradu umřu. Po vydatném hledání jsem usoudila že tam nikdo nebude a šla jsem opětně na druhou stranu baráku kouknout se k Topovi do pokoje.

 Chvilku mi trvalo než jsem tam došla, zhruba asi tak dvacet minut protože jsem se svou šikovností zakopla o schody, po kterých jsem jen tak mimochodem ani nešla a pár minut tam jen tak ležela.

Taeyang:

  Vyběhli jsme s klukama do schodů a schovali se v mém pokoji jelikož byl nejblíž k bazénu se kterým jsme chtěli holky během půl hodinky seznámit. ,,Takže jakmile uslyšíme jak na nás volaj Daesong s Topem se schovají naproti pokoji Daesonga a počkají na někoho z holek až nás tam budou hledat a potom až si přečte ten vzkaz vezmete jí a jeden z vám jí zacpe pusu a ten druhý si jí vezme do náruče a nějak jí dopravý do bazénu. Ostatní se mezitím dostaví k bazénu aby si myslela že je jediná na koho jsme to zkusili. Jakmile se jí to dojde GD s Taeyangem zamíří k GDho pokoji a potom to půjde stejně jako s tou první." oddechl si Sungri a ještě dodal ,,Ok, všichni rozumněli?" Mlčky jsme přikývli a dostavili se na svá místa, ale než jsme odešli tak Sungri dodal ,,No a já to budu celé natáčet, a zamknu Bianku k Taeyangovi do pokoje abyste měli dost času na Chloe s Eevi. Potom rychle umístím vzkazy do pokojů ve kterých dojde k 'únosu' holek." dokončil konečně proslov a tak jsem se s klukama kteří neunášeli první odebral k bazénu. Ostatní, myšleno Daesong, Sungri a Top zatím uskutečňovali náš plán. Lehnul jsem si na jediné lehátko u bazénu a přemýšlel jak se budou holky tvářit až s nimi skočíme do bazénu. Po asi deseti minutách jsme slyšeli jak k nám někdo běží. Napjatě jsme sledovali jak se zpoza rohu vyřítil Top s Eevi v rukou a rozeběhl se ještě rychleji jakmile byl před bazénem. Eevi ani nedutala a měla hlavu zabořenou do jeho levého ramene. Za nimi se pomalu a jistě objevil Daesong se šibalským výrazem na tváři. ,,Měli jste vidět její výraz když jsme jí unášeli, byl nezapomenutelný." jakmile to dořekl Eevi zaječela a pokoušela se utopit Topa. Postavili jsme se do řady k okraji bazénu a pobaveně je sledovali. ,,Hele jdeme pro Chloe a Bianku necháme ještě chvíli u mně." zařval jsem a s GDm odběhl k jeho pokoji kde jsme se schovali a poté unesli Chloe stejně jako Eevi, Top s Daesongem. Po cestě jsme slyšeli jak se z mého pokoje ozývají nadávky na mou osobu a výhružky na kastraci

Seeing Kpop StarWhere stories live. Discover now