~ 14. Στιγμιαίο λάθος ~

3.7K 234 15
                                    

Εκείνος ξάπλωσε και η Χλόη χώθηκε στην αγκαλιά του έχοντας για μαξιλάρι το στήθος του.

"Δεν θα σε αφήσω." Του είπε εκείνη και τον χάιδευε και τον φίλαγε μέχρι να ξανακοιμηθεί."

"Πες μου πως με αγαπάς. Σε παρακαλώ. Το έχω ανάγκη πολύ να το ακούσω."

"Φυσικά και σε αγαπάω μωρό μου. Σε αγαπάω."Του είπε και τον φίλησε.

{...}

Το πρωί που ξύπνησαν αγκαλιά, ο Άρης ήταν κακόκεφος. Δεν είχε διάθεση για τίποτα. Όλο το βράδυ παραμιλούσε στον ύπνο του λέγοντας συνέχεια το όνομα της Αγγέλας, με αποτέλεσμα να ζηλέψει πολύ η Χλόη.

Διάφορες σκέψεις είχε στο μυαλό της και πολλές αναπάντητες ερωτήσεις. Είχε αρχίσει να αμφιβάλλει ακόμα και για τα συναισθήματά του για αυτήν. Δεν ήξερε τι να σκεφτεί και τι να πιστέψει.

Ντύθηκε για την δουλειά όπως και αυτός και αμέσως έφυγαν για την εταιρεία. Εκείνη φαινόταν λίγο ψυχρή απέναντι του γιατί το μυαλό της ήταν μπερδεμένο.

"Αγάπη μου συμβαίνει κάτι;" την ρώτησε αφού το κατάλαβε πως ήταν εκείνη κάπως απόμακρη απέναντι του.

"Όχι τίποτα δεν έχω."

"Σίγουρα; την ξανά ρώτησε επειδή δεν την πίστεψε.

"Ναι Άρη μου."Του είπε εκείνη και του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο αν και ακόμα δεν είχε γίνει πιστευτή.

Μόλις μπήκαν στην εταιρεία η Χλόη κατευθύνθηκε προς το γραφείο της Αλίνας και ο Άρης στο γραφείο του Στέφανου.

"Καλημέρα κορίτσι μου." Της είπε και την αγκάλιασε φιλικά.

"Καλημέρα Αλίνα." Της είπε η Χλόη κακοδιάθετα.

"Τι συνέβη; Έχω αρχίσει να ανησυχώ λίγο μαζί σου. Πες μου πως είναι όλα καλά με τον Άρη. "

"Αχ δεν ξέρω Αλίνα. Εχθές το βράδυ φώναζε το όνομα μιας άλλης γυναίκας και έλεγε συνέχεια πως την αγαπάει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει Αλίνα."

"Αφού είστε όλη την ώρα μαζί. Αποκλείεται να σε απατάει και για αυτό που σου λέω βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Δεν μπορώ να σκεφτώ όμως γιατί να πει κάτι τέτοιο. Εκείνος τι σου είπε;"

"Τίποτα δεν μου είπε γιατί πολύ απλά δεν τον ρώτησα."

"Καλύτερα να μιλήσεις μαζί του. Ίσως ήταν όλα ένα όνειρο και από ζήλια να το παρεξήγησες."

"Ίσως και να έχεις δίκιο και όλα να είναι μέσα στο μυαλό μου εξαιτίας των όσων έγιναν εκείνη την ημέρα. Τέλος πάντων πάω για δουλειά τώρα." Της είπε και κατευθύνθηκε προς το δικό της γραφείο.

Την ίδια στιγμή στο γραφείο του Στέφανου!

"Σήμερα το πρωί η Χλόη ήταν κάπως απόμακρη όσο και αν το αρνείται εκείνη."

"Έγινε τίποτα και αντιδράει έτσι ή σου φαίνεται εσένα επειδή... ξέρεις πως οι μέρες φτάνουν και εσύ αυτές τις μέρες γίνεσαι ευάλωτος και μετά σκληρός και απόμακρος. Και καλά εγώ που σε ξέρω και ξέρω την ιστορία που καλά κρύβεις μέσα σου , αλλά η Χλόη δεν το ξέρει. Μήπως θα έπρεπε το μάθει;"

"Εχθές το βράδυ ήρθε στο όνειρό μου η Αγγέλα. Μου είπε πως εκείνη έστειλε στον δρόμο μου την Χλόη και μου είπε να προσέχω πολύ τις ημέρες που ακολουθούν. Αυτό που σου λέω μπορεί να ακούγεται τρελό και να πιστεύεις πως τα έχω χάσει, αλλά το ένιωθα πως είναι αληθινό."

"Λογικό είναι αυτό. Είχες και έχεις ακόμα ένα συναρπαστικό δέσιμο με την Αγγέλα που καμιά δεν θα μπορέσει να τον σπάσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν αγαπάς την Χλόη. Την αγαπάς και την λατρεύεις. Για να μην την χάσεις εγώ σου λέω να της μιλήσεις. Έχει κατανόηση και σε αγαπάει, οπότε θα καταλάβει και δεν θα σε αφήσει. " Του είπε ως συμβουλή ο Στέφανος στον φίλο του.

{...}

"Αχ Αγγέλα και τι δεν θα έδινα να είσαι στο πλευρό μου. Εγώ έπρεπε να είμαι στην θέση σου και όχι εσύ. Εγώ φταίω για όλα. Δεν θα συγχωρέσω ποτέ τον εαυτό μου για ότι σας έκανα. Θα έδινα και την ζωή μου για να σας φέρω πίσω. Δεν μου αξίζει να ζω. Δεν μου αξίζει να είμαι ευτυχισμένος. Δεν μου αξίζει η αγάπη. " Έλεγε εκείνος μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου και χτυπούσε με οργή και με μανία τα χέρια του στον νιπτήρα.

Η Χλόη τον άκουσε και τον πλησίασε για να τον ηρεμήσει. Εκείνος όμως της έριξε ένα άγριο βλέμμα που την τρόμαξε αρκετά.

"Άρη τι σου συμβαίνει;" τον ρώτησε εκείνη με χαμηλή φωνή.

"Τίποτα δεν έχω. "Της είπε εκείνος με απότομο τρόπο.

"Γιατί μου μιλάς με αυτόν τον τρόπο; εγώ σε νοιάζομαι. Ρωτάω αν είσαι καλά γιατί σε αγαπάω και σε βλέπω σε πόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση είσαι. Αλλά δεν θα ανεχτώ να μου μιλάς απότομα και να είσαι τόσο σκληρός μαζί μου. Όσο και αν σε αγαπάω."

"Τότε φύγε αν δεν με αντέχεις. Εγώ είμαι αυτός που είμαι."

"Όπως νομίζεις." Του είπε εκείνη και μπήκε θυμωμένη στο δωμάτιο.

Κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να κλαίει σιωπηλά. Πήρε μια μικρή τσάντα που είχε και έβαλε τα πράγματα της μέσα. Όσο είχε φέρει για το λίγο διάστημα που θα έμενε μαζί του.

Εκείνος έριξε λίγο νερό στο πρόσωπό του αφού συνειδητοποίησε την βλακεία που έκανε. Προσπάθησε να μπει μέσα, όμως δεν μπορούσε γιατί εκείνη είχε κλειδώσει.

"Άνοιξε μου σε παρακαλάω. Αγγέλα σε αγαπάω." Είπε εκείνος μπερδεύοντας το όνομα της Χλόης με την Αγγέλα και κάνοντας έξαλλη την Χλόη.

Μεθυστική νύχτα!Where stories live. Discover now