~ 12. Για να σε σώσω ~

4.4K 265 5
                                    

Επειδή αύριο φεύγω για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές θα ανεβάζω λίγο πιο αργά τα κεφάλαια λόγω έλλειψης διαδικτύου...!!

"Χλόη. Χλόη που είσαι;" Φώναζε αυτός όπως έτρεχε για να την βρει.

Εκείνη όμως δεν του απαντούσε και η ανησυχία του μεγάλωνε όλο και πιο πολύ. Άνοιξε σιγά σιγά την πόρτα για να δει μην είναι αυτός ο άντρας μέσα. Και αντί για αυτόν είδε την Χλόη δεμένη σε μια καρέκλα με σχοινιά. Το στόμα της ήταν κλειστό με μια γκρι χαρτοταινία.

Δεν μπορούσε να μιλήσει και να κουνηθεί έτσι ώστε να τον προειδοποιήσει και να μην μπει μέσα στο δωμάτιο.

Εκείνος ο άντρας ήταν κρυμμένος πίσω από την πόρτα και έβλεπε την κάθε κίνηση και το κάθε βήμα του Άρη.

Προσπαθούσε όσο μπορούσε με τα μάτια να του κάνει νόημα και να του δείξει που κρύβεται ο Σταύρος.

Κάποιοι μικροί ήχοι που έβγαινε αν από το στόμα της, πάνω στον φόβο και στον πανικό που την είχαν κυριεύσει, εμπόδισαν τον Άρη να μπει στο δωμάτιο. Αυτό δεν σήμαινε πως θα την άφηνε αβοήθητη. Καθώς έφευγε έπεσε το μάτι του στην ανοικτή μπαλκονόπορτα που μάλλον από εκεί πρέπει να μπήκε αυτός.

Άνοιξε το συρτάρι στο τραπέζι του σαλονιού και πήρε το όπλο του. Βγήκε στον κήπο και έκανε τον κύκλο του σπιτιού του. Μπήκε από την ανοικτή μπαλκονόπορτα και τον σημάδεψε χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο με κουβέντες.

"Φύγε από το σπίτι μου τώρα πριν έρθει η αστυνομία."

"Όπα Χλόη και όπλο ο γκόμενός σου." Είπε εκείνος γελώντας και μετά έβγαλε και το δικό του απευθύνοντας το προς την Χλόη. "Κατέβασε το νεροπίστολό σου κάτω αν δεν θες να πατήσω την σκανδάλη και καταλήξει εκεί που είναι και ο αδερφός της." Είπε εκείνος με το διεστραμμένο του μυαλό.

Η Χλόη προσπάθησε να τρίψει τα σχοινιά σε ένα κομμάτι σίδερο που εξείχε από την καρέκλα . Το έκανε στα κρυφά, αλλά με τόσο δύναμη που τα χέρια της άρχισαν να ματώνουν επειδή γραντζούναγε και αυτά μαζί.

Εκείνη την στιγμή εκείνη λύθηκε και έτρεξε να φύγει. Καθώς έτρεχε αφαίρεσε την χαρτοταινία από τα χείλη της και έσκυψε να πιάσει το κινητό από κάτω για να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

"Χλόη." Φώναξε ο Άρης μόλις την είδε να σηκώνεται και να τρέχει να ξεφύγει.

Εκείνη την στιγμή ο Σταύρος γύρισε και την έβλεπε που έφευγε με αποτέλεσμα να κατεβάσει το όπλο από τον Άρη. Έκανε ένα βήμα για να την ακολουθήσει, όμως ο Άρης του όρμηξε για να τον σταματήσει και να του πάρει το όπλο από τα χέρια.

Πάλευαν για αρκετή ώρα μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τους χωρίσει. Εκείνος όμως άρχισε να τρέχει και μαζί όλη η αστυνομία της Αθηνάς. Κατάφερε να ξεφύγει για άλλη μια φορά.

Ο Άρης έτρεξε να βρει την Χλόη έξω, η οποία καθόταν στο σκαλοπάτι της εξώπορτας μαζί με έναν αστυνομικό. Μόλις είδε τον Άρη σηκώθηκε αμέσως πάνω και αυτός την πήρε αγκαλιά.

Εκείνη έτρεμε και έκλαιγε δυνατά. Τα ρούχα της και τα ρούχα του είχαν γίνει μέσα στα αίματα.

"Ηρέμησε αγάπη μου. Εγώ είμαι εδώ. Είμαι εδώ κορίτσι μου" Της έλεγε και την έσφιγγε όλο και πιο πολύ κοντά του για να νιώθει και αυτός πως δεν την έχασε. "Αγάπη μου τι έκανες στονα εαυτό σου;"

"Για να σε σώσω."

"Πάμε μέσα να σταματήσουμε την αιμορραγία. Έλα μωρό μου."Της είπε εκείνος και την έγειρε στον ώμο του τρύβωντας το χέρι της.

"Έπρεπε να κάνω κάτι για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση που είχες βρεθεί. "

"Αν πάθαινες τίποτα θα πέθαινα. Φοβήθηκα πως θα σε έχανα αγάπη μου." Της είπε και φρόντιζε τις πληγές της.

"Δεν θέλω να πάθεις κανένα κακό εξαιτίας μου." Του είπε εκείνη επειδή αισθανόταν υπεύθυνη για ότι συνέβη και ότι θα συμβεί.

"Το μόνο κακό που μπορώ να πάθω είναι να σε χάσω. Αν με αφήσεις ποτέ εγώ δεν θα έχω πλέον ζωή."Της είπε έχοντας το χέρι του στον λαιμό του.

"Εγώ φταίω Άρη για ότι έγινε σήμερα. Δεν σου κάνω καλό."

"Σταμάτα και μην το ξανά πεις αυτό ποτέ. Δεν φταις εσύ για το διεστραμμένο μυαλό εκείνου του άντρα."

"Μα δες τι έγινε μόλις τώρα. Αν δεν ήμασταν μαζί εσύ θα ήσουν μια χαρά. Θα έκανες την ζωή σου."

"Ζωή απόκτησα όταν μου είπες πως είσαι ερωτευμένη μαζί μου. Αυτός δεν ξέρει με ποιον τα έχει βάλει. Εγώ δεν αφήνω το κοριτσάκι μου στα χέρια του και δεν παραδίδω τα όπλα. Κόντεψα να τρελαθώ και μόνο στην ιδέα ότι θα μου πάθαινες κάτι."

"Άρη μπορείς να με πάρεις αγκαλιά;" του ζήτησε εκείνη και αυτός το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη.

"Ηρέμησε. Είμαι εγώ εδώ." Της είπε έχοντάς την σφιχτά στην αγκαλιά του και χαιδεύονάς την πολύ απαλά και τρυφερά.

Εκείνος με το κινητό του τηλεφώνησε στον Στέφανο και στην Αλίνα να περάσουν από το σπίτι του και μόλις το έκλεισε έδωσε ένα φιλί στο κεφάλι της Χλόης.

"Καρδιά μου τώρα που ήρθες στην ζωή μου, δεν θα αφήσω ούτε τον ίδιο τον θεό να σε πάρει από εμένα. Σε αγαπάω πολύ Χλόη." Της είπε και αυτή την φορά μαζί και το σ' αγαπάω.

"Και εγώ σε αγαπάω Άρη." Του είπε εκείνη και του έδωσε ένα γλυκό φιλί στα χείλη.



Μεθυστική νύχτα!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα