Invata sa inveti din greseli.

5.4K 215 95
                                    

Sentimentele se schimba... Oamenii se schimba.. Amintirile sunt singurele care raman intacte.

Ray Pov:

 

Parca trecuse o vesnicie de cand eu si Jessica ne-am despartit.Acum eram doar eu.Si probabil e mai bine,ea nu trebuie sa sufere din cauza mea.

Mi-am aprins o tigara si m-am asezat langa caloriferul nu prea incalzit. Trag cateva fumuri si in sprijin capul pe calorifer,fumul ma facea sa ma simt mai bine,mai fericit... Eram aproape adormit cand Boom Pook ... Eram asa de nostalgic ca aproape uitasm ca azi e Revelionul . Dar cui ii pasa... un nou an alte suferinte..parca pe an ce trece raman tot mai singur.

-Acum Doamne nu mai ai ce sa-mi mai iei,mi-ai luat tot,tot ce iubeam,tot ce ma iubea.Am ramas singur intr-o lume rea.-am inceput  eu sa urlu nepasandu-mi ca ma aud vecinii.

Eram singur de Revelion ,intru-un amarat de apartament de la periferia orasului. Incep sa dau cu pumnii de tot ce-mi apare in cale.Ma simteam singur,singur intr-o lume blestemata. Mainile imi tremuram ca la ultimul drogat,si muschii incep usor usor sa-mi slabeasca. Ma sprijin cu o mana de pat  si ma intind usor ,lasandu-mi amintirile sa-mi pice in fata.. AM AVUT MULTE,DAR AM PIERDUT TOT!!! Si pana la urma toate trec ,dar lasa urme,urme grave ...

Si pana la urma cum sa mai fi tu cand toti te parasesc cu sau fara voia lor!!! Am invatat un lucru foarte important :nu o sa las pe nimeni niciodata cand ii va fi greu!!!

Oamenii nu ne pot dezamagi.Noi insine ne dezamagim pentru ca avem asteptari de la oameni.

Somnul incepe sa-si faca simtita prezenta,nu mai imi pasa de petarde si artificii.. incepeam sa intru in lumea viselor..sa ma scufund in uitare.

 Hmmm .. usor usor lumina isi face aparitia prin micuta camera. Ochii mei se deschid usor,usor si privirea imi e atintita spre ceas..

-Baga-mi-asi pula..iar intarzii. am zis eu grabindu-ma sa imi fac un mini dus si sa ma imbrac repede.

Lucram la un service auto. Cateodata ma bufneste rasul ,eu din marele director uite ce am ajuns...

Intru in dusul putin ruginit, las apa sa cada pe mine cateva minute,dau cu 3 picaturi de gel pe mine,pt ca atat mai aveam.. si ma grabesc sa ma imbrac. In coltul patului ma astepta o salopeta de un albastru inchis,pai ce mama dracu doar ma duceam la munca. Si daca nu fac eu haz de necaz atunci cine?

 Si sa lucrezi in prima zi din an.. asta e bataie de joc. Dar ce sa fac ma conformez . Sting lumina din camera si ma indrep spre iesire,fluturand usor cheile deasupra capului. Inchid usa de la mizerabilul meu apartament,trantindu-i un picior in semn de manifest si dezgust.

Ma indreptam cu pasi repezi spre coltul strazii,pentru ca acolo era atelierul auto. Nu prea le aveam eu cu reparatul masinilor,dar mai exista si oamenii cu sufletul bun. Trebuia sa ies din rahatul asta chiar daca trebuia sa fac si cea mai nasola meserie.

-Oooo sefu,buna dimineata.i-am zis eu patronului.

-Buna dimineata pe dracu,ca e aproape seara,mi-a zis el in gluma.

-Sii.. ? 

-Si ce?mi-a raspuns el.

-Si ce trebuie sa fac?

-Aaa,sunt cam mahmur si nu prea ma prind. Pai ai de schimbat doar motorul de la masina aia.imi zice el aratand cu degetul spre masina.

-Ok. zic eu.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 08, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

[18+] RISC si CASTIG!Where stories live. Discover now