De ce eu?

6.9K 222 21
                                    

Jess Pov:

M-am trezit,si primul lucrul care l-am facut verificarea telefonului.Aveam parca ceata in ochii,si incercam sa vad cat este ceasul.M-am frecat de cateva ori la ochii,si pana la urma totul era clar.Mi-am amintit unele secvente din seara trecuta,si am avut un moment poker-face.Adica pana la urma de unde stiam sa fac eu toate acele tampenii.M-am intors si el nu mai era langa mine in pat.

-Nu pot sa cred,ca m-a lasat ca pe ultima tarfa.am zis eu in gand.

Este a mia oara cand ma las dusa de nas de fraierul ala.Lacrimile incepusera sa imi inunde fata.Imi era rusine de mine.M-am ridicat din pat,mi-am luat hainele de ieri pe mine,si am vrut sa plec cat mai repede acsa,probabil ca ai mei isi fac griji.Habar n-au cat de ,,inocenta" sunt eu!!Aveam sentimentul ala de rusine,parca imi statea un nod in gat.

Trantesc repede usa camerei,si ma grabesc spre iesire.Dar un miros hmmm ma apuca de nas.Asa ca de curioasa ma indrept spre bucatarie.Initial m-am bufnit rasul.Era Ray,in niste boxeri gri,cu un short de bucatarie de femei si facea clatite,preferatele mele.

-

Adevarul e ca te prinde bine culoarea asta roz.zic eu bufnind in ras.

-Ha  ha.Nu stiam ca esti asa de amuzanta dimineata.Apropo neata si tie iubire.

-Nici macar nu ti-am zis neata.

-Corect!!Trebuia sa vi la mine,sa ma iei in brate si sa-mi spui ,neata iubitule".

-Iubire ,iubire,iubirea mea din filme.cantam eu in timp ce nu imi puteam opri rasul.

Se intoarce cu spatele ,vazandu-si de treaba.Mititelul de el vruia sa para suparat.Insa nu ii iesea deloc,mai ma privea din cand in cand,intorcandu-si inappoi privirea.M-am apropiat de el si l-am luat in brate,dandu-i un mic sarut pe spate si soptindui mai apoi la ureche:

-Neata prostutule.

-Aaa deci prostut?imi zice el in timp ce baga degetul in borcaul cu fineti si mozolindu-ma pe fata.

-Heiii,fineti e de mancat ,nu de dat cu el pe fata.zic eu in timp ce imi incrucisez mainile in jurul corpului,in semn de nemultumire.

Se apropie de mine,si imi da un mic sarut.

-Aww,esti asa de dulce cand te enervezi.Si la propriu si la figurat.imi zice in timp ce imi da mici saruturi pe obraz,apoi incheindu-se cu un sarut mai pasional pe buze.

Oh,my god!!Where is Ray??? Ce se intamplase cu el??Cred ca il rapisera extraterestri.Este asa de dulcinel.Ir eu nu vreau sa se termine momentele frumoase si speciale din viata mea,asa ca nu ii zic nimic,ci dimpotriva ma las purtata de vrajelile lui,care imi placeau,ma faceau sa ma simt speciala,si ma facea sa uit chestiuta de aseara cu care imi e atat de rusine acum.

-Pamantul catre Jess,la ce te gandest,aa??

-La nimic.

-Minti!Sigur e gandeai la amantul tau.

[18+] RISC si CASTIG!Where stories live. Discover now