Sunt o proasta!

8.2K 272 22
                                    

Jess Pov:

Dupa aceea plimbare relaxanta,am ajuns acasa.Ma dureau foarte tare picioarele,de la tocurile pe care le purtasem toata ziua.Eram obosita,vruiam decat sa ajung mai repede in dormitor.Mda nu inainte de a pune florile intr-o vaza,evident la mine in camera.Am coborat sa iau o vaza,o cana ceva.Nu vruiam sa mi se ofileasca superbitatile.Spre surprinderea mea am gasit o vaza destul de mare,incapea imensul buchet de trandafiri.Dupa ce am pus niste apa in vaza,m-am indreptat spre camera mea.

Pe  scari ma opreste o mana.Deja imi dadea fiori mana aia,stiam ca e el.Are prostul obicei sa te apuce asa dintr-o data de brat.E nebun rau de tot.Imi intorc privirea ca de fiecare data,si folosesc aceiasi replica.

-Ia mana dupa mine!am zis eu parca ordonandu-i.

-Gata sefa,nu te mai supara atat.

-Nu ma lua pe mine cu sefa,ce vrei?Defapt nu vrei nimic,nu am ce sa vorbesc cu tine.Pa.i-am zis eu in timp ce luam mana lui dupa mine.

-Nu ma fi asa.Cel putin asculta-ma.Te rog....Te rog.imi zice el incet si calm,cu privirea lui dulce...dar ce tot spun aici..revino-ti...fi rea.

Eram curioasa sa vad ce spune,asa ca l-am urmat pana afara,pe o banca luminata de un neon care mai facea niste figuri din cand in cand.

-Te ascult.spun eu dand din picior si cu mainile incrucisate in jurul taliei.

-Poti sa iei loc,sa stii ca nu te mananc.

Il ascult si ma asez jos langa el,nu foarte aproape dar nici foarte departe.

-Nu te mananc,imi zice tragandu-ma mai aproape de el.

-Te ascult.Hai ca nu am timp.

-Vruiam sa iti spun ca....Pff nu stiu cum sa incep.

-Incepe cu inceputul.i-am zis eu putin amuzata,si u chef de glume.

-Da,sa revenim.Stiu ca ceea ce s-a intamplat nu a fost bine.

-Nu a fost deloc bine.

-Ma lasi sa continui.

-Aaa,da,scuza-ma.zic eu afisandu-i un zambet fals.

-Ceea ce s-a intamplat acum cateva noptii,nu a fost deloc bine.Nu stiu ce s-a intamplat cu mine.Si tu stii foarte bine ca nu constientizam nimic.Eu nu am facut niciodata asa ceva.Pur si simplu nu imi sta in fire sa oblig o persoana sa faca sex cu mine.Imi pare foarte rau pentru asta.Stiu ca la inceput am fost un dobitoc,si m-am purtat foarte urat,dar te rog da-mi sansa sa iti demonstrez ca sunt altfel decat crezi.Lasa-ma te rog sa ma revansez pentru ce s-a intamplat in aceea noapte.Lasa-ma sa ti-l arat pe adevaratul eu. mi-a zis in timp ce imi strangea cu putere mana.

-Tu chiar ai impresia,ca eu sunt proasta ta.Tu ai idee,cum m-am simtit eu atunci.Tie ti-a pasat daca ma simt bine,daca ma doare ceva.Ti-a pasat ??

O clipa de tacere,si apoi iar am continuat.

-Si acum ce propui,sa iti dau o sansa sa ma distrugi iar?? Tu nu o sa te schimbi.

S-a uitat la mine cu o privire calma dar care avea lacrimi in ochi.Se apropia din ce in ce mai mult de mine,incat ii simteam respiratia cum imi loveste fata.Nu mai eram in stare sa mai zic nimic,asa fac de fiecare data cand se apropie de mine. 

-Te rog! 

Deci ma omoara baiatul asta.Ma roaga la 2 cm de buzele mele.Vreau spatiu.

[18+] RISC si CASTIG!Where stories live. Discover now