⚜️ Capitolul 4 ⚜️

9.2K 875 252
                                    


     Nu puteam dormi, la gândul că acum el se afla în compania altor persoane și râdea alături de ele, în timp ce eu plângeam de dorul lui

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

     Nu puteam dormi, la gândul că acum el se afla în compania altor persoane și râdea alături de ele, în timp ce eu plângeam de dorul lui. Singurătatea mă mânca de vie, iar moliile fluturau agitate asupra plămânilor mei. Nu puteam respira.

Am greșit față de el? Unde? De ce eu nu i-am fost suficientă? De ce a preferat să caute departe de mine fericirea? Oare am trăit până acum o iluzie deșartă?

Patul meu era gol și neîncălzit. Gândul că tu ai ales să te prăbușești singur, decât să te înalți împreună cu mine, mă distrugea.

Încet înnebuneam în liniștea nopții, neconsolată de nimeni. Nimeni nu era acolo să-mi audă strigătele agonizante. Nimeni nu era acolo să-mi audă bătăile inimii. Timpul trecea într-o numărătoare minuțioasă.

Văzând zorile prin perdelele albastre, m-am ridicat resemnată că nu puteam să mai adorm. Singurul lucru liniștitor din viața mea a dispărut.

Îl pierdeam cu fiecare minut. Mă aflam captivă într-o buclă temporală, care mă făcea să-l pierd în continuu. Și de fiecare dată durea enorm de mult.

Sunetul notificării telefonului m-a trezit la realitate. M-am grăbit să-l iau de pe noptieră, verificând dacă nu cumva Axel a trimis mesaj. Nu era un vorbitor desăvârșit, mai ales online, dar mă gândeam că ar fi putut să-mi dea un semn că vrea să revenim la normal.

Snapchat

christoffer10 te-a adăugat

Am clipit surprinsă și am apăsat adaugă fără ezitare. În mine se năștea o dorință de a-i cunoaște pe noii săi prieteni, chiar dacă mă înspăimânta atât de tare gândul că aș putea conversa cu Theodor.

Toffy mi-a trimis o poză cu un Axel îmbufnat, turnând lapte în bolul cu cereale. Pe poză era scris un text: Mă ignoră de aseară.

Am râs la vederea pozei trimise de Toffy, știind că Axel obișnuia să facă acel botic adorabil de fiecare dată când lucrurile nu ieșeau în felul lui. Îmi era dor să mă trezesc lângă el și să mă deplasez alene până la bucătărie, în încercarea mea absolut romantică de a-i face un mic dejun sănătos, compus din omletă și suc de portocale.

Acum până și pofta de mâncare mi-a pierit. 

 

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Iubindu-i păcateleUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum