1

917 36 5
                                    

^^Het internaat^^
Christina
Vandaag ga ik naar het internaat. Echt he kon mijn moeder niet eerder zeggen dat het een jongens internaat is. Maar ja, alles beter dan thuis blijven. Mijn ouders wouden mij niet eens brengen dus zit ik nu in de taxi.
Ik schrik op uit mijn gedachten als de taxi tot stilstand komt. Ik stap uit en pak mijn koffer aan die de chaufeur al uit de kofferbak heeft gepakt. Ik draai me om naar het gebouw en mijn mond valt open. Het is gewoon een klein kasteeltje. Ik loop naar de deur en ga naar binnen. Ik kom aan in een grote hal. Ik kijk met grote ogen om me heen. Ik loop naar de receptie waar een streng uitziende vrouw zit. Ze kijkt op en glimlacht aardig. Ik denk dat ik haar wel mag. "Zo dus jij bent Christina. Eindelijk nog een vrouw in dit gebouw." Ze kijkt me met aardige ogen aan. Ik glimlach. "Ik heb hier je sleutel van je kamer en je rooster. Je slaapt met drie jongens op een kamer. Maar ze hebben wel moeite voor je gedaan hoor. De halve kamer verbouwt voor je. En dat nog wel vrijwillig." De vrouw geeft me mijn spullen en ik wil net opzoek naar mijn kamer gaan als er drie jongens de grote trap af stormen. "Melissa is ze eral? O wacht ik zie d'r al." De jongens staan op een rijtje voor me en bekijken me van top tot teen. "Melissa waarom zei je niet dat ze zo hot is." Een jongen met zwart haar en blauwe ogen praat als eerste. De vrouw die dus Melissa blijkt te heten grinnikt. "Jongens staren is onbeleeft. Ik denk niet dat het minder akward word als haar kamergenoten de hele tijd blijven staren." Ik geef Melissa een highfive. "Nou jongens ik weet dat ik pretty ben maar het zou wel handig zijn als ik jullie namen wist. Ik zal wel beginnen. Ik ben Chris Edwards en ben hier ongeveer uhm al een kwartier." De jongens lachen. "Ik mag je wel. Ik ben Jack Williams en ben hier al 2 jaar. Maar heet je echt Chris, want dat is een jongens naam toch?" De jongen met het Zwarte haar en blauwe ogen stelt zich eerst voor. "Neh ik heet eigenlijk Christina, maar die naam is gewoon te netjes." Dan begint een jongen met bruin haar en bruine ogen te praten. "Ik ben Mike en ik ben hier ook al 2 jaar." Dan begint een jongen met blond haar en groene ogen te praten. "Ik ben Leo en ben hier ook 2 jaar. Laten we naar onze kamer gaan. We hebben geprobeert er nog een beetje een meiden kamer van te maken." De jongens trekken me over enthousiast mee terwijl Melissa lachend toekijkt. "Eh guys ik ben lui dus ga echt niet mijn koffer die trappen optillen." Leo zucht en pakt mijn koffer.

《♡♡》

Als we de kamer inlopen zie ik drie bedden staan. Ik kijk om naar de jongens die lachend in de deuropening staan. Jack pakt mijn hand en trekt me verder de kamer binnen. Dan pas zie ik dat er nog een aparte hoek in de kamer zit zodat er een L vorm onstaat en achter het hoekje is dus mijn plekje.

^^hoekje van Chris^^

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

^^hoekje van Chris^^

Mijn mond valt open. "Guys dit hadden jullie echt niet hoeven doen. Ik bedoel jullie kennen me amper." Ik trek ze in een knuffel en plof op mijn bed. De jongens ploffen naast me. "Laat je rooster eens zien." Ik geeft mike mn rooster. "OMG YASSSSS. Je zit bij ons in de klas!!" Ik lach om hun enthousiasme de hele tijd. "Oja uhm Chris. Wij drieën zijn de enige jongens die weten dat er een meisje hier nu woont dus ja ik dacht ik waarschuw je even want we gaan zometeen avond eten en dan gaat iedereen je aankijken." Leo kijkt me ernstig aan. Oke ik word dus zometeen aangekeken door zo'n 300 jongens. "Oke tnks voor het waarschuwen. Maar ik ga me ff omklede dus hop wegwezen." Ik duw de jongens de hoek om en trek dan mijn koffer open. Oke ik word dus door driehonderd man aangekeken dus moet ik er wel goed uitzien. Ik pak een leuk jurkje en trek die aan.

Tussen De JongensWhere stories live. Discover now