proloog

926 43 0
                                    

Christina
Hallo ik ben Christina, ik dacht ik stel me even voor. Nou je weet dus dat ik Christina heet maar iedereen noemt me Chris want ik haat mijn naam. Ik ben 16 jaar en heb zwart haar met aan de uiteinden blond, maar ik verf mijn haar vaak.
Ik heb helaas geen vrienden want iedereen denk dat ik een depresief kut konijntje ben. Zelfs mijn ouders denken dat en daarom laten ze mij al het werk doen. Waarschijnelijk denken ze dat het toch niet veel erger kan. En als ik iets fout doe krijg ik een pak slaag.

《♡♡》

"CHRISTINA EDWARDS KOM BENEDEN."  Ohoh daar gaan we weer. Ik ren snel naar beneden en loop naar de woonkamer. "Christina we hebben een voorstel. Je mag of gewoon hier blijven en verder gaan met wat jij onder leven ziet of je mag naar een internaat." Mijn moeder staat met een emotieloos gezicht in de woonkamer. "SIRIEUS? VRAAG JE ME DIT ECHT? OF IK MOET HIER BLIJVEN EN MISHANDELT WORDEN DOOR MIJN OUDERS OF IK ZIT MET WILDVREEMDE MEISJES IN EEN INTERNAAT!" Ik sta boos voor mijn moeder. "TUURLIJK KIES IK VOOR HET INTERNAAT. DAAR WORD IK NIET GESLAGEN EN BIJNA VERKRACHT." Ik laat alle woede van al die jaren eruit en laat me helemaal gaan. "Je hebt je keuze gemaakt en je kan je niet meer bedenken. En oja over het internaat, het is een jongens internaat."

A/n
Heey little peeps
Dit is mijn nieuwe boek. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden

Tussen De JongensWhere stories live. Discover now