SON VEDA - BIRAKIYORUM - AÇIKLAMA

8K 289 133
                                    

Herkese merhaba.

Başlığın bu uyumda olması benim de beklemediğim bir şeydi ama demek ki gerçekten onca vedadan sonra sıranın bana gelmesi gerekiyormuş. Tek fark bu sefer benim hepsini bırakıyor olmam. Bu konuda söylenecek çok bir şey de yok aslında ama bir açıklamayı hak ettiğinizi düşünüyorum.

Evet, bırakıyorum. Bu hayatların içinde olmayı, onları size anlatmayı... Kısacası benim için çok fazla anlam ifade eden yazmaktan, benim için yine bu kadar anlam ifade eden başka bir şey için vazgeçmem gerekiyor. En azından bir süreliğine.

Neden sorusunun cevabı çok basit. Herkes gibi ben de üniversite sınavına gireceğim ve yüksek bir yer hedefliyorum. Ve ask.fm'den takip edenler bilir ki açık öğretimden okuyorum ben. Bu sene onuncu sınıfı okumama rağmen, beni seneye on ikinci sınıf yapacak kadar hızlı işliyor AÖL sistemi. Bu da sınav konularını daha kısa bir sürede bitirmemi gerektiriyor. Herkesin öğrendiği şeyleri ben de öğreniyorum evet ama dört senede değil, iki buçuk senede yapıyorum bunu. Dolayısıyla üstüme binen ders yükü de bu oranla artıyor. Ve seneye sınava girecekken, daha fazla yazmamaya karar verdim. Çünkü zaten istesem de yazamıyorum. Son iki hafta içerisinde bölüm sayfasına yalnızca iki kere girdim mesela. Kafamda öyle bir yer ediniyor ki dersler, o sayfayı açık tutmaya gönlüm el vermiyor. Sonucunda da bütün bunların altında ezildiğimi hissediyorum.

O yüzden bir süre hem onlardan hem de sizden ayrılmak zorundayım. Tek tesellim bir gün yine buluşma ihtimalimizin olması. Belki yine burada, belki satırlarda. Bir yerde. Herhangi bir yerde.

...

Wattpad hesabımı ve hikâyeleri olduğu gibi bırakacağım. Bir süre yine buralarda olacağım da ama ondan sonra... yokum. Ask.fm hesabım birkaç gün daha açık duracak, ziyaret etmek isteyen olursa. Twitter'ım da erişime açık, onu kapatmayı düşünmüyorum, oradan ulaşabilirsiniz yine bana. Bu kadar işte. Yolun sonuna gelmedik belki, tamam, ama uzun bir süre burada dinleneceğiz.

Kişisel olan vedalara da yorumlarda ya da mesajlarda olsun, her zaman açığım.

Yanımda olan, burada olan herkese sonsuz kez teşekkürler. Sizlere her zaman minnettar kalacağım.

Bir gün yeniden tıpkı bize benzeyen insanların acılarının ortasında buluşmak, onlarda kendimizi bulmak, en çok da kendimizi bulabilmek dileğiyle.

*

Not: Bölüm 4: Üç Veda - III'ü de yayınladım ama bildirim gitmemiş olabilir. Okumayı unutmayın.

Yıkımın İzleri (Ölü Doğanlar Serisi #2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin