12 Глава

227 31 1
                                    


Когато слязох долу Ния беше по една дълга черна рокля, която имаше цепка до бедрото. Двете с Анна разговаряха за нещо и след като Анна видя, че зяпам Ния, я обърна и каза

- Да, нали ти казах :

По-рано същият ден

Г.Т.Анна

С Ния ходихме до мола и аз исках да и купя една от онези къси черни рокли, но тя ми отказа след като не намерихме никаква такава, която да и харесва, в десетте магазина, в които влязохме и каза:

- Не намерихме такава рокля, каквато ТИ искаше, затова сега ТИ ще ходиш след мен,а АЗ ще избирам.

И Ния ме понесе из мола към един ретро магазин и там се зазяпа в една черна дълга рокля с цепка. Роклята изглеждаше невероятно и за нея трябват дълги крака, а Ния ги имаше.

- Ще я пробвам. -каза Ния повече на себе си, отколкото на някой.

- Извинете, искам да пробвам тази рокля -каза Ния и отиде в пробната. След като излезе изглеждаше като една от беквокалистките на Рей Чарълс. Беше великолепна.

- Уау Ния изглеждаш неземно.

- Благодаря, мисля че това е роклята.- каза Ния и се завъртя, но изпод роклята се подадоха кецовете и - Извинете имате ли някакви обувки които да подхождат на тази рокля? -попита тя все едно прочела мислите ми за обувките .

- Да ей сега ще ви ги донеса. -каза едно много мило момиче и се върна с една кутия. В нея бяха перфектните обувки. Бяха черни лъскави и с каишки на глезените.

- Май това са обувките -каза Ния и ги пробва. Бяха точния номер и изглеждаха невероятно в съчетание с роклята.

- Купуваме ли ги -попитах аз, въпреки че вече знаех отговора. Ния беше с усмивка до ушите и в очите и грееха звездички.

- Разбира се -каза Ния и затанцува към съблекалнята, за да се преоблече.

След като Ния беше готова с тоалета си за „клуба". Решихме, че ще отидем на фризьор за да си направим някакви прически за вечерта. След това аз направо завлякох Ния до гримьора, защото тя не искаше някой да използва никакви други марки гримове, освен тези, които тя е избрала за себе си. Но аз накрая успях да я обеда, че тези гримьори работят с най-добрите марки гримове, накрая и тя се примири.

След като бяхме готови с всичко, което щяхме да правим в мола, се върнахме у дома , за да се облечем за вечерта. С Наш решихме да я изиграем, че ще ходим в таен клуб и той да я качи в колата с превръзка на очите и да направи едно кръгче на квартала и да се върне пак обратно.

Когато бях готова реших да видя как е Ния. Бяха и направили страхотен грим. Много лек опушен черен грим, бяха й подчертали красивите очи и и бяха сложили червено червило и и го бяха подарили, защото имала рожден ден. На мен никога не са ми подарявали така червило.

- Е Ния как си? -попитах аз докато влизах в стаята

- Май съм готова. -каза Ния и се завъртя, за да мога да я огледам. Сега и грима и и стоеше още по-добре, защото беше допълнен от роклята. – Наш ще се влюби още повече в теб.

- Какво? Това не е целта ми! – каза Ния и се изчерви

- Ооо, ти се изчерви, значи го харесваш. Сладко е. И той те харесва. Но внимавай. Просто ти си ми най-добрата приятелка, а той е задник и женкар. Казвам ти, защото те обичам. Хайде да отидем в кухнята, за да си налея чаша вода.

- Добре хайде .

С Ния отидохме в кухнята и аз си сипах вода.

- Ааа Анни какво беше това за Наш.

- Ами, докато той не беше у дома, не поддържахме много връзка, но аз си говорех много често с една негова приятелка, с която се познавме тримата от деца. Тя ми разказваше, че той се е променил. Много. Всяка седмица бил с различно момиче и не се интересувал от почти никоя. Може да е заради Криси....

- Коя е Криси?

- Друг ден ще ти разкажа за нея. Но мисля че Наш е решил да се промени. Виждам го как те гледа, обаче все още не съм сигурна.

- Спокойно Анна няма да му се хвърля в леглото....пак- каза Ния и двете се засмяхме- А и тогава бях пияна. Не разсъждавах трезво.

- Добре

- Ееее как изглеждам. Наистина искам да изглеждам страхотно на рождения си ден.

- Всички ще са във възторг от вида ти. Успокой се

- Но напълно сигурна ли си. Искам устите на всички да падат, докато минавам поктай тях. -след като казах това Анна ме завъртя и каза

- Да, нали ти казах.

Хе, хора пак ви върнах, от където започнахме тази глава. Малко реших да задълбоча образа на Наш (ха fuckboy как го измисли Боби). Та тази глава беше малко странна, накрая Ния я изкарах адски неуверена. Не ме питайте и аз не знам защо. Та това беше за сега. Видях, че не мога да качвам по срок. Така че ще качвам когато мога, защото и аз си нямам идея какво ще стане нататък. Ако искате да се случи нещо пишете ми на лично и ако ми хареса идеята може и да я включа. Това беше от мен. Адиос амигос.

The Brother of My "Sister"  Where stories live. Discover now