2 Глава

1.7K 85 12
                                    

Точно си събрах багажа и го приготвих в хола ,когато видях ,че татко е готов . Качих се в колата и потеглихме към летището ,за да го изпратя .

Изпратих татко и се качих в колата ,за да отида до старата ми къща, да си взема багажа и да потегля към новият ми живот с най-добрата ми приятелка . Още преди да съм слязла от колата видях Анни да тича към мен . Слязох и се гушнахме .

- Йеййййййй.Много се радвам ,че ще живеем заедно-казахме двете в един глас и след това се засмяхме . -Телепатия-още бяхме в синхрон.

- Хайде да взимаме куфарите и да влизаме-каза Анни и аз отворих багажника на бялото си Audi А8.

Взехме куфарите и ги качихме в новата ми стара стая (имах стая в която мога да преспя или да се оправя докато бях при Анни)

- И такаааааам-започна Анни

- Какво? -казах на бързо аз докато отварях куфарите.

- Ами доведеният ми брат ще живее с нас -каза тя със скоростта на светлината

- Ами супер ,харесвам Матьо -казах аз развеселено

- Не, този доведен брат .

- Значи онзи от Ню Йорк-казах аз още подреждайки

- АННИИИИИИИИ-извика някой отдолу

- Оу , това трябва да е той -каза Анни вече излизайки от стаята .

Аз прибрах блузата която сгъвах и тръгнах надолу да се запозная с новият ми съквартирант. Застанах  на най-горното стъпало и очите ми го съзряха .Той беше ПЕРФЕКТЕН . Имаше кафява коса и сини очи както беше казала Анни и в тези очи можеше да се удавиш . Имаше направо изваяно лице и също толкова хубав тяло . Беше с около глава и половина по висок от Анни ,което значи ,че е с около малко повече от половин глава над мен .  Бялата тениска и черните джинси са семпла комбинация, но на него изглеждаха Страхотно. Красивите му очи подчертаваха красивите ми червени устни .

- НИЯЯЯЯЯЯЯ - Някой ме извика и ме изкара от транса, в  който бях попаднала
- Няма ли да слезнеш  да се запознаете или ще седиш на стълбите - беше Анни  -_- . Слязох и се здрависах с момчето .

- Аз съм Ния - Казах аз и му се усмихнах

- Аз съм Наш - каза синеочкото и ме огледа от глава до пети . Не бях оскъдно облечена. Бях със скъсани дънки и с бяла тениска на която пишеше Adidas .

-Хей Наш , престани  да оглеждаш Ния и се качвай горе да си подреждаш нещата . - Заповяда му Анни и аз се засмях . Той ми хвърли последен поглед и се заискачва по стълбите .

-  Хей , коя е моята стая - Извика Наш

- Третата -провикна се на свой ред Анни

- Какаво ? Ама аз съм във втората , а ти си на първия етаж .Значи с него ще ни дели само една стена .

-  Да , точно така и също.......


Хей хора съжелявам ,че не съм писала от одавна ,но имам изпит другата седмица и съм се подлудила .Едвм намерих време да напиша това . Надявм се бозата ми да ви харесва . Моля коментирайте ,за да знам дали да продължавам да пиша .Събрах 561 думи . Йейййй . Кажете ми ако откриете грешки , за да ги поправя . Моля продължавайте да четете тази моя бозичка , но се надявам някой ден да я направя интересна . И за последно ОБИЧАМММ ВИ  .

The Brother of My "Sister"  Where stories live. Discover now