part 20

3.9K 164 21
                                    

Z pohledu Iz


...polibky postupoval pomalu po mém bříšku k lemu kalhotek, ale zastavila jsem ho.

"Ale to není fér..že ty jsi oblečený a já skoro náhá." řekla jsem rázně "no tak mě svlékni." řekl svůdně.

Automaticky jsem sáhla po lemu jeho trička a vysvlékla mu ho.Naskytl se mi pohled na Ashovu odhalenou hruď. Pokračovala jsem k jeho kalhotám  a opět mu je sundala. Oba jsme měli zakalenou jen spodní část těla.

"na tohle nezapomeneš kotě, dneska to bude jenom o tobě." řekl vzrušeně a přemístil ruku k mému nejcitlivějsímu místu začal mi dráždit klitoris a prstem přejel přes můj vchod.Přivřela jsem slastí oči.

"Jsi pro mě tak mokrá až to není možný."..zašeptal mi do ucha a skousl mi ušní lalůček. Nával vzrušení mě donutil zkousnout si ret. Z úst mi unikl tichý sten a na Ashovo tváři se objevil úsměv.

Vnikl do mě prstem, následně i druhým a začal s nimi pohybovat.Sjede polibky dolů a začne dráždit jazykem klitoris.Prohnu se v zádech a nahlas zavzdychám. Zničeho nic se vším přestal, naštvaně jsem se na něj podívala. "Teď tě nenechám se udělat..za ty provokace." Naštvaně jsem zabořila hlavu víc do polštáře a frustrovaně jsem zakňučela.

Ash se sklonil pro kalhoty a z nich vyndal kondom. "Koukám, že seš připravenej vdycky co!?" "nikdy nevíš kdy bude příležitost." Řekl a zasmál se.

Rozbalí balíček a nandá si kondom. Přemístil se nade mě a pomalu do mě zasunul svůj penis. "Jsi tak krásně úzká." Zavzdychal. Vystoupil ze mě a opět zasunul znova a znova... Zarila jsem Ashovi nehty do zad a hlasitě zavzdychala... Tvrdě do mě začal přirážet, já hlasitě zdychala a neustále mu zarívala nehty do zad. Zaklánim hlavu z té dokonalé slasti. Ash mi vzdychá do ucha stejně tak jako já jemu.

Začnu se vrtět, hlasitěji a intenzivněji vzdychat. Ash poznal, že za chvíli budu. Přidal na tempu.

"ASHI!" Vyhrknu jeho jméno a prohnu se v zádech. Chviličku po mě se udělá i Ash se zavzdycháním mého jména. Vystoupil ze mě, sundal si kondom a vyhodil ho do koše.

Ash se svalil vedle mě a hlasitě jsme oddechovali. "To bylo úžasný." řekl ještě udýchaně. "jo-o bylo to dokonalý."

Políbila jsem Ashe, zvedla jsem se, šla jsem do koupelny a tam se osprchovala. Ve sprše jsem se krásně uvolnila a přemýšlela jsem nad tím co se před chvílí stalo. Bylo to to nejlepší co jsem kdy s klukem zažila a nelituju toho ikdyž je to můj nevlastní brácha a kdyby to zjistily rodiče měli by jsme velkej průser, ale i tak mi to za to stojí!


Tááákže jsem tady s novou částí pro vás vy moji perverzáčci, podle mě je už záživnější než ty předtím :D

Budu ráda za komentáře a vote :3

Lofe juu :*




StepbrotherKde žijí příběhy. Začni objevovat