9.BÖLÜM

57 36 0
                                    

Geçmişimi canlandırmıştım...
Bana yapılan bunca haksızlık zoruma gitmiş ,hırsım doruklara tırmanmıştı...
Göz yaşlarımı silip hemen ayağa kalktım ve kendi kendime mırıldanarak "KENDİNE GEL VE AMACINA ULAŞ !" Demiştim.
Yola koyuldum Karun amcayı bulabileceğim eski mahalleye gittim yoldan geçenlere soruyorum Karun KALENDAROĞLU nerde oturuyor acaba ?
Her kafadan ayrı bir ses çıkıyordu herkes ayrı bir adres veriyordu her verilen adrese gidiyordum ama aldığım tek bir cevap vardı:
-Burada öyle biri oturmuyor
Son bir kez daha sordum ve adresi aldim  UMUTKÖY HEDEF SOKAK 54 NUMARA söylenen evi bulmuştum ama emin değildim belki de aradığım adres bu değildir... Emin olabilmek için gözümü gezdirirken Zişan'ın bir evden çıktığını gördüm ve elimde ki adresle aynıydı ben çok sevinmiştim hemen Zişan'ın peşinden koştum fakat o köşeyi geçtiketen sonra bir daha bulamadım sanki özel güçleri varmışta bir anda yok olmuş gibi....
Her şey çok garip ilerliyordu nereye adım atsam orda bir gariplik vardı
Zişan o neden o evden çıktı ?
O evde ne işi vardı ?
Şimdi anlamıştım ki sorularımın kilit noktası oydu ama beni kendine çeken o gözleriydi. Sanki beni alıp bir masal diyarına yem yeşil bir okyanusa bırakmış gibiydi.
Yeni bir adres daha bulmuştum yani yeni bir çıkmaz daha....
Ben Karun amcayı ararken karşıma Zişan çıktı. Ben Zişan'ın peşinden koşarken Zişan yok oldu
Ben niye Zişan'a ulaşmaya çalışıyordum ki ?
Peki o benim farkımda mıydı ?
Ya da beni niye peşinden sürüklemeye çalışıyordu ?
Her şey gittikçe zorlaşıyordu pes etmek üzereydim mantığım bırak ne de olsa  geçmiş bitmiş bir şey, kalbim ise bir hedefin var hedefine giden yol Zişan'dan geçiyor belki de son adımı onunla atacaksın diyordu peki ben hangisini dinlemeliydim mantığımı mı yoksa kalbimi mi ?
Ben içimdeki intikam hırsıyla kalbimi dinlemeye karar verdim onu  dediğini yapacaktım peki gerçekten içimdeki intikam hırsından mı yoksa Zişan'a ulaşmak mı ona yakınlaşmak onu elde edebilmek miydi ?
Ben niye Zişan'ı elde etmek istiyordum ki beni ona çeken ona ulaşmamı isteyen şey ne ?
Ne olduğunu bilmiyordum ama  bu AŞK TUTKU ya da  SEVGİ olmalıydı ama o duygular benim için imkansızdı... Belki de gerçekten aşktı, belki de gerçekten ona aşık olmuştum...
Hah! Cevapsız sorulardan sonra bir de anlamsız çelişkiler kemirmeye başladı beynimi....

İNTİKAM Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin