Capitolul 3

10 2 3
                                    

Mă ridic cu greu din pat şi mă îndrept leneşă către baie, pentru a-mi face rutina zilnică. Hotărăsc să mă îmbrac intr-o bluză care ajunge până la jumătatea coapselor, perechea mea obișnuită de converse albi şi o poşetă gri.

M-am machiat puțin prea strident față de cum mă machiez eu de obicei, adica, cu tus, fard de pleoape, rimel, fard de obraz si un ruj rosu aprins. Mi-am întins părul cu placa şi am pornit spre şcoală.

Suntem abia în prima săptămână de şcoală şi deja am chef de chiul.
Intru la obişnuita cafenea de lângă şcoală, mă duc în spate şi îmi salut prietenii în timp ce îmi aprind o țigară.

-Si care spuneti ca aveti chef sa mergeți la romana?
Intreb eu plictisita, fara ca nimeni sa zica nimic.
Asa credeam si eu. Spun si rad impreuna cu ei.

Dupa ce mi-am terminat tigara, o sting in scrumieră si de odată se aud niste tipete. Cand ma uit inspre usa, il vad pe portarul scolii care voia sa vină la noi si le fac semn si celorlalti colegi sa fie atenti. Proprietara cafenelei, ne cunoaste deja foarte bine deoarece, frecventam in fiecare zi acel loc si ne-a luat apararea.

-Te rog frumos sa pleci de aici si sa dai ordine la tine la scoala, nu aici, sa imi deranjezi clientii. Hai! Pana nu chem politia!
Cand am vazut cum l-o trantit de frigiderul care era situat langa usa, pe idiotul nostru portar, am bufnit toti intr-un ras puternic.
Cand am vrut sa mergem inapoi la scoala, o inchis usa si poarta cu cheia si nu mai aveam cum sa intram. Noi, normal ca ne-am intors la cafenea... mai merge o țigară pana deschide ala.

Ne-a spus cand a inchis usa ca ne zice directoarei dar noi eram fericiti sa-l anuntam ca directoarea nu-i in scoala. Parca mi-o fost mila cand am vazut ce ghinion o avut. Asa-i trebuie.

Intr-un final, am intrat cand i-o deschis usa unei eleve mai mici.
N/A: Partea asta cu portarul si cafeneaua, e din viata reala.

Am îndurat cu greu celelalte ore plictisitoare si am mers acasa, pe urma.

Ma indrept catre camera mea, ceva mai dinamica, dupa somnul care m-o luat la ultima oră si ma trantesc in pat, incepand sa citesc primul volum al cartii mele preferate, Iubire Periculoasă, de Georgiana Sandu.

Aud un ciocanit dupa ceva timp si Kat, nu stiu ce cauta in casa mea dar asta e alta poveste, intra tiptil cu un biletel in mana, ridicat la nivelul pieptului si cu o față de psihopata in serie.

-Cine te-a lăsat să intri?
O intreb eu calma.

-Păi, am bătut la uşă si nu a deschis nimeni, asa ca am intrat si am vazut asta lipită la tine pe frigider. O sa fim singure... adica, o sa fi singura toata saptamana!!! Țipă ea şi țopăie ca disperata.

-Lăsând asta la o parte, ce căutai la frigiderul meu? Sper că nu mi-ai mâncat tortul de ciocolată!
O amenint cu privirea si ma ridic in sezut.

-Păi, Se fâstâceşte ea de pe un picior pe altul, Am luat doar o felie. Spune ea, cu puțină teamă.

-Sper să fi mâncat doar o felie, nu să imi lasi mie o felie, ca data trecuta, din tot tortul ala, care să stii, era al MEU!
Accentuez eu ultimul cuvant, aducandu-mi aminte cum imi mancase tortul, data trecută.

-Bine, bine... lasă asta acum. Tu esti singura pentru 5 zile asa ca nu imi spune mie despre chestii pe care le-am mancat deja pentru ca n-o sa regret niciodata ceea ce am mancat. Tipic, doar Kat putea face o asa explicatie despre mancare.

Imi dau ochii peste cap, îi iau biletul din mână si cobor scarile, in timp ce citeam ca parintii mei, impreuna cu Justin, merg la bunici deoarece, au ceva treburi de rezolvat la ei in oras si prin bilet imi mai spun ca nu m-au luat cu ei deoarece, era o decizie de moment si stiau ca nu imi place sa merg acolo.

-Kat, sun-o pe Megan si spune-i sa isi faca bagajul, apoi du-te acasa si fa acelasi lucru. În maxim 2 ore, să fiți la mine. Îi spun eu si mă îndrept către frigider să iau o gustare.

-Oh, haide! Eu pot lua haine de la tine. Stii cat de mult imi plac, Se milogeste ea cu fățuca de cățel plouat.

-Nu suport să îmi împart hainele cu cineva, mai ales cu tine, după ce tricoul meu a fost victimă a lasagnei tale. Stii ca petele alea se curata foarte greu si uneori, chiar deloc! Nu stiu ce îți făceam daca nu s-ar fi dus pata aia, Îi explic eu pe un ton mai aspru.

-Fie. Mă duc să îmi fac bagajul.

Dupa ce aud uşa că se închide, hotărăsc să merg la magazin să fac cumparaturile necesare, am chef de puțină distracție în seara asta. Presimt că va fi o seară epică.

***

Ajung in super-market si cumpar 4 cutii de strongbow rosu, 2 cutii de bere random si o cutie de bere fara alcool, in caz ca cineva nu bea alcool, apoi votca, liquior, whisky, vin, tequila si gin. Am mers sa iau si sucuri, apoi chipsuri.

Am pus toate bagajele in portbagajul masinii si am pornit spre casa. Le-am sunat pe fete si de asemenea, erau si ele pe drum.

Am ajuns in acelasi timp. In timp ce ma ajutau sa duc cumparaturile in casa, Megan intreaba:

-Sa nu-mi spui ca astea sunt proviziile lui Kat pentru noaptea asta, spune Megan infiorata, iar eu bufnesc in râs.

-Nu-s pentru mine batman! Spune Kat incruntata. Eu mi-am adus de acasa, spune si dupa asta scoate limba si trage bagajele dupa ea. Parca vad ca din două genti, una e cu mancare.

-Hai ca va explic in casa, spun dupa ce deschid usa.
Deci, astazi vom da cea mai tare petrecere! Țip eu fericita, pana sa sară si ele pe mine si sa ma felicite pentru ideea mea.

-Cu ce te putem ajuta? Intreaba Kat.

-Tu ma vei ajuta cu decoratiunile, sa aduc jos boxele si Megan, tu vei face un eveniment privat de pe contul meu de facebook, prin care vei invita colegii si pe cei din gasca. Poti sa inviti si persoane suportabile de mine cu care nu prea petrec timpul dar vezi sa nu faci vreo greseala. Petrecerea incepe la 8. Ati inteles ce trebuie facut? Intreb, iar ele aproba.

-Dupa ce terminam cu asta, ne ocupam de mancare si de haine, toate... La treaba ca mai avem doar 4 ore la dispozitie.

***

Cobor boxele din pod, impreuna cu Kat, punem bauturile in frigider si ne apucam de decorat casa.

Am activat globul disco din mijlocul tavanului, am redus lumina si acum mai avem doar sa ne imbracam.

Eu am ales o pereche de pantaloni scurti de culoare alba, cu talie inalta si un maieu scurt, care ajunge pana la buric, rosu. In picioare mi-am luat o pereche de sandale cu toc gros, de culoare alb cu negru, fatada sandalelor fiind de tip platforme. Parul mi l-am tapat in varful capului si l-am prins cu o agrafa la spate. Machiajul a fost compus din tus, farduri de pleoape negre, farduri de obraz si un ruj negru.

Megan s-a imbracat cu o fusta de piele neagra stramta si un crop top roz. In picioare si-a luat o pereche de sandale fara toc iar parul, era facut bucle. Machiajul ei a fost pus in evidenta de sclipiciul de la fardul de obraz folosit.

Kat, avea tot o fusta de piele neagra stramta, care ajungea deasupra coapselor, un crop top negru si deasupra o camasa verde pe care a lasat-o deschisa. In picioare, o pereche de cizme cu toc, negre care ajungeau pana deasupra genunchilor.

Ne privim una pe alta si coboram zambind, la petrecerea care incepuse deja.

Cand ma vad persoanele care imi erau mai apropiate, sar pe mine sa ma imbratiseze. Verific incaperea si nu vad nici un intrus. Perfect.

Am facut o ruleta cu bauturi si dupa ce am jucat cateva runde, am iesit afara sa fumez o țigară.

Stau linistita pe banca din spatele casei pana cand vad o silueta care m-a socat de-a binelea si ma apucat panica.

-T-tu? Ce dracu cauti in casa mea? Tip cu lacrimi in ochi si arunc cu pachetul de tigari in el.

-Bună Skylar. Am auzit că ti-a fost dor de mine. Acea voce sumbra care imi da fiori, inca si acum.

........................

Am decis sa va tin putin in suspans.

Va pup:*
Kriss♡

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 30, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Pierdută în iluziiWhere stories live. Discover now