Completed

36 3 0
                                    

Jeg kiggede på mit vækkeur. Klokken var 11:32 Jeg havde sovet i 12 timer. Jeg havde ikke lyst til at stå op, bare ligge mig ned i sengen igen og forsvinde. Men jeg tog mig sammen og stod op. Alle følelser inden i mig var blandet. Jeg elsker Pelle. Men jeg føler stadig at der er kemi mellem Jacob og jeg. Jeg skal vælge! Tiden er inde. Jeg sad med begge drengenes nummer i hånden, så skiftevis på dem. Mit hovede svimlede, det sortnede for mine øjne og jeg havde kvalme. 

Jeg tog tre dybe indåndinger og tastede de otte tal ind på min telefon.

***BIIP, BIIP, BIIP***

Jeg var helt sikker da jeg sad med telefonen. 

"Er det dig, Olivia?"

"Ja, det er mig, kan du mødes om 10 minutter, ved det sædvanlige sted"

"Ja jeg er der"

Jeg lagde telefonen fra mig, og gik ud for at tage overtøj på. Mit hjerte bankede der ud af da jeg stod ved vores mødessted. Vores specielle sted. Han kom gående mod mig. Han var nervøs, han kunne næsten ikke se mig i øjnene.

Han stod nu tæt op af mig. Jeg kunne mærke hans varme ånde i mit pandehår. Jeg så ned på vores sko. Hans fingre tog blidt om min hage, og løftede mine øjne op til hans. Mit hjerte bankede da jeg så hans smukke øjnene. Vi stod i lang tid og stirrede ind i hinandens øjne. Ingen havde lyst til at fjerne sig, det var det perfekte tidspunkt. Tiden stod stille. I det øjeblik stod alt stille. Alle mennesker frøs. Fuglene stod stille i luften. Der var ingen lyd, kun mit åndedræt og min bankende hjerte.

"Jeg elsker dig!"

Han smilede til mig, og kyssede mig. 

Jeg havde ikke lyst til stoppe vores kys. Vi kyssede som om vores liv var afhængigt af kysset. 

Til det sidste var alting perfekt.

Hvis vi var i et eventyr..... Prinsessen fik sin prins

.....Og jeg fik Pelle

Og jeg fik Pelle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                                                                              SLUT!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                                                                                              SLUT!!

Eventyret med PelleWhere stories live. Discover now